Üç buçuk yaşında ikiz çocuklarım var şuan çalışmam mümkün olmaz ama ilerde tabiki çalışmak istiyorum çok iyi ggelecegini düşünüyorum ben deİnsanların konuşmasını umursamayın. Cevaplarını verin geçin. Zaten orda daha mutlu olsanız ayrılmazdınız. Üzgün olmanız normal ama kendinizi çok yıpratmayın. Zamanla daha azalacak bu hisleriniz, geçici olduğunu bilin sadece. Düzen dediğiniz orda bozulur, başka yerde yeniden kurulur. İşiniz falan yoksa iş bulmaya çalışın kafanız dağılır.
Devletin ücretsiz psikolog desteği var neden denemiyosunMerhabalar... Eşimle boşanma aşamasındayız neredeyse bir aydır annemlerdeyiz artık bura da yaşayacağız ben ve çocuklarım. Çok kötü durumdayim çok üzgünüm uyuyamıyorum sıkıntıdan bakıyorum herkes hayatına devam ediyor herkes evinde işinde gücünde bizim düzenimiz tamemen değişti.Neden böyle oldu diyorum mutlu olmayı biz haketmiyorduk mu diye düşünüyorum.herkes dedikodu peşinde insanlar çok kötü sürekli neden gitmiyorsun neden evinde değilsin diye sorup duruyorlar.Sirf insanlar konuşuyor diye de mutlu olmadığım bı evliliği sürdürmek de mantıksız geliyor . Nasıl düzeleceğimi kendimi toparlacagimi bilmiyorum (terapiye gitme imkanım yok şimdilik,)ne yapmalıyım sizce
Erkek kardeşim boşanma aşamasında. İnanın ben bile kendime gelemedim iki aydır üzülüyorum onun için. Sizin kendinizin başına gelmiş. Zordur eminim. Zamanla geçer inşallah. Zamanla sizin de güzel günleriniz olacak. Her zorluğun ardında bir kolaylık varMerhabalar... Eşimle boşanma aşamasındayız neredeyse bir aydır annemlerdeyiz artık bura da yaşayacağız ben ve çocuklarım. Çok kötü durumdayim çok üzgünüm uyuyamıyorum sıkıntıdan bakıyorum herkes hayatına devam ediyor herkes evinde işinde gücünde bizim düzenimiz tamemen değişti.Neden böyle oldu diyorum mutlu olmayı biz haketmiyorduk mu diye düşünüyorum.herkes dedikodu peşinde insanlar çok kötü sürekli neden gitmiyorsun neden evinde değilsin diye sorup duruyorlar.Sirf insanlar konuşuyor diye de mutlu olmadığım bı evliliği sürdürmek de mantıksız geliyor . Nasıl düzeleceğimi kendimi toparlacagimi bilmiyorum (terapiye gitme imkanım yok şimdilik,)ne yapmalıyım sizce
MHRS den baktım yaşadığım sehride yok maalesef psikiyatri var sadeceDevletin ücretsiz psikolog desteği var neden denemiyosun
Devletin ücretsiz psikolog desteği var neden denemiyosunMerhabalar... Eşimle boşanma aşamasındayız neredeyse bir aydır annemlerdeyiz artık bura da yaşayacağız ben ve çocuklarım. Çok kötü durumdayim çok üzgünüm uyuyamıyorum sıkıntıdan bakıyorum herkes hayatına devam ediyor herkes evinde işinde gücünde bizim düzenimiz tamemen değişti.Neden böyle oldu diyorum mutlu olmayı biz haketmiyorduk mu diye düşünüyorum.herkes dedikodu peşinde insanlar çok kötü sürekli neden gitmiyorsun neden evinde değilsin diye sorup duruyorlar.Sirf insanlar konuşuyor diye de mutlu olmadığım bı evliliği sürdürmek de mantıksız geliyor . Nasıl düzeleceğimi kendimi toparlacagimi bilmiyorum (terapiye gitme imkanım yok şimdilik,)ne yapmalıyım sizce
E devletten bak canimMHRS den baktım yaşadığım sehride yok maalesef psikiyatri var sadece
Çok sağolun gerçekten başına gelmeyen ne hissettiğini tam olarak anlayamazErkek kardeşim boşanma aşamasında. İnanın ben bile kendime gelemedim iki aydır üzülüyorum onun için. Sizin kendinizin başına gelmiş. Zordur eminim. Zamanla geçer inşallah. Zamanla sizin de güzel günleriniz olacak. Her zorluğun ardında bir kolaylık var
Bakarim şimdi teşekkür ederim yorum icinDevletin ücretsiz psikolog desteği var neden denemiyosun
E devletten bak canim
Çok geçmiş olsun zaman herşeyin ilacı. İnşallah bu günleri hatırlamayacak kadar mutlu olursunuz.Merhabalar... Eşimle boşanma aşamasındayız neredeyse bir aydır annemlerdeyiz artık bura da yaşayacağız ben ve çocuklarım. Çok kötü durumdayim çok üzgünüm uyuyamıyorum sıkıntıdan bakıyorum herkes hayatına devam ediyor herkes evinde işinde gücünde bizim düzenimiz tamemen değişti.Neden böyle oldu diyorum mutlu olmayı biz haketmiyorduk mu diye düşünüyorum.herkes dedikodu peşinde insanlar çok kötü sürekli neden gitmiyorsun neden evinde değilsin diye sorup duruyorlar.Sirf insanlar konuşuyor diye de mutlu olmadığım bı evliliği sürdürmek de mantıksız geliyor . Nasıl düzeleceğimi kendimi toparlacagimi bilmiyorum (terapiye gitme imkanım yok şimdilik,)ne yapmalıyım sizce
Mhrs den alinmiyor yanlış biliyorsam düzeltsin arkadaşlarMHRS den baktım yaşadığım sehride yok maalesef psikiyatri var sadece
Allah korusun bebeklerinizi. Belki onlarla yeni oyunlar, ya da öğretici şeyler hazırlayarak da kafanızı dağıtabilirsiniz. Etkinlikler falan varsa gidin mesela, hem çocuklar eğlenir hem sizin için farklılık olur, boş konuşanlardan da uzaklaşırsınız.Üç buçuk yaşında ikiz çocuklarım var şuan çalışmam mümkün olmaz ama ilerde tabiki çalışmak istiyorum çok iyi ggelecegini düşünüyorum ben de
SağolunAllah korusun bebeklerinizi. Belki onlarla yeni oyunlar, ya da öğretici şeyler hazırlayarak da kafanızı dağıtabilirsiniz. Etkinlikler falan varsa gidin mesela, hem çocuklar eğlenir hem sizin için farklılık olur, boş konuşanlardan da uzaklaşırsınız.
Defalarca sen git biz neden gidelim dedim ama kabul etmedi ona göre onun evi orası (kirasını o ödüyor ya)bı yerden sonra insan inatlasmayi bırakıp bı an önce kurtulmak için gidiyor insan adam olan zaten siz evinizde durun ben gideyim derKeşke evden siz gitmeseydiniz.mesela erkek her haltı yiyor ama evden kadın gidiyor.cocuklarla aile evinde olmuyor bütün düzen alt üst oluyor.adam olan karısına bırakır evi çıkar gider.tabi erkeklerin çok azı bunu kabul ediyor.bence siz evinizde olsanız bu kadar etkilenmezdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?