Herkes hayatına devam ediyor ben neden üzgünüm

cadm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
180
74
98
30
Merhabalar... Eşimle boşanma aşamasındayız neredeyse bir aydır annemlerdeyiz artık bura da yaşayacağız ben ve çocuklarım. Çok kötü durumdayim çok üzgünüm uyuyamıyorum sıkıntıdan bakıyorum herkes hayatına devam ediyor herkes evinde işinde gücünde bizim düzenimiz tamemen değişti.Neden böyle oldu diyorum mutlu olmayı biz haketmiyorduk mu diye düşünüyorum.herkes dedikodu peşinde insanlar çok kötü sürekli neden gitmiyorsun neden evinde değilsin diye sorup duruyorlar.Sirf insanlar konuşuyor diye de mutlu olmadığım bı evliliği sürdürmek de mantıksız geliyor . Nasıl düzeleceğimi kendimi toparlacagimi bilmiyorum (terapiye gitme imkanım yok şimdilik,)ne yapmalıyım sizce

İnsanların konuşmasını umursamayın. Cevaplarını verin geçin. Zaten orda daha mutlu olsanız ayrılmazdınız. Üzgün olmanız normal ama kendinizi çok yıpratmayın. Zamanla daha azalacak bu hisleriniz, geçici olduğunu bilin sadece. Düzen dediğiniz orda bozulur, başka yerde yeniden kurulur. İşiniz falan yoksa iş bulmaya çalışın kafanız dağılır.

İnsanlara boşanıyorum de. İş bul çalış aklın dağılır olduğun yerde kalma

Üç buçuk yaşında ikiz çocuklarım var şuan çalışmam mümkün olmaz ama ilerde tabiki çalışmak istiyorum çok iyi ggelecegini düşünüyorum ben de

Yakın çevreme söyledim söylemek de bı nebze olsa da insanı rahatlatıyor

Terapilik bi durum yok suan anladığım kadarıyla bi elaleme dur diyebilseniz rahatlayacaksınız ama daha kolay bir yolu var umursamamak . Duymayın kimseyi size ekmek veren el kimin ? Ailenizin.
onlar arkanızdaysa başkalarına kulak tıkayın insanlar konuşur 2-3 ay sonra da iyi yaptın demeye başlarlar

Devletin ücretsiz psikolog desteği var neden denemiyosun

Erkek kardeşim boşanma aşamasında. İnanın ben bile kendime gelemedim iki aydır üzülüyorum onun için. Sizin kendinizin başına gelmiş. Zordur eminim. Zamanla geçer inşallah. Zamanla sizin de güzel günleriniz olacak. Her zorluğun ardında bir kolaylık var

Devletin ücretsiz psikolog desteği var neden denemiyosun
MHRS den baktım yaşadığım sehride yok maalesef psikiyatri var sadece
E devletten bak canim

Çok sağolun gerçekten başına gelmeyen ne hissettiğini tam olarak anlayamaz

Cok normal bir surec yasiyorsunuz. Kizginlik, uzuntu, gelecek kaygisi.. kendinize zaman verin. Duzeniniz oturdukca, bu duruma alistikca siz de toparlarsiniz. Cok beylik olacak ama su akar, yatağını bulur.
Cesur bir adim atmissiniz. Kisa vadede mutsuz olmaniz cok normal, kendinize bu hakki ve adaptasyon surecini verin.

Çok geçmiş olsun zaman herşeyin ilacı. İnşallah bu günleri hatırlamayacak kadar mutlu olursunuz.
Devlet hastanesi psikiyatrist eğer isterseniz psikoloğa yönlendiriyor. Yada belediyelerin psikolog hizmetleri var yararlanabilirisniz.

MHRS den baktım yaşadığım sehride yok maalesef psikiyatri var sadece
Mhrs den alinmiyor yanlış biliyorsam düzeltsin arkadaşlar
182 yi arayıp bilgi alın isterseniz
Onun ayrı bir numarası olması gerek sabit hatlı bi numaraydi bende randevu almaya calişmıştım bi ara

Üç buçuk yaşında ikiz çocuklarım var şuan çalışmam mümkün olmaz ama ilerde tabiki çalışmak istiyorum çok iyi ggelecegini düşünüyorum ben de
Allah korusun bebeklerinizi. Belki onlarla yeni oyunlar, ya da öğretici şeyler hazırlayarak da kafanızı dağıtabilirsiniz. Etkinlikler falan varsa gidin mesela, hem çocuklar eğlenir hem sizin için farklılık olur, boş konuşanlardan da uzaklaşırsınız.

Keşke evden siz gitmeseydiniz.mesela erkek her haltı yiyor ama evden kadın gidiyor.cocuklarla aile evinde olmuyor bütün düzen alt üst oluyor.adam olan karısına bırakır evi çıkar gider.tabi erkeklerin çok azı bunu kabul ediyor.bence siz evinizde olsanız bu kadar etkilenmezdiniz.

Sağolun onlar benim mutluluk kaynağım zaten

Defalarca sen git biz neden gidelim dedim ama kabul etmedi ona göre onun evi orası (kirasını o ödüyor ya)bı yerden sonra insan inatlasmayi bırakıp bı an önce kurtulmak için gidiyor insan adam olan zaten siz evinizde durun ben gideyim der

Herkes mutlu değil ama düzeniniz bozuldu diye size öyle geliyor. Boşanma aşamasında bunlar olacak birşeyleri göze alarak bu yola girdiniz zorlukta olacak dik durun zamanla geçecektir bazı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…