kan tahlililmde pozitif çıktı....:)) hamdolsun rabbime
darısı sızlerın basına dua edıcem sızler için
süper bir haber bu :) allah tamamını erdirsin cnaım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unlugul hamilelik belirtileri mi duyuyorum neee hadi inş inş inşşşş
ozlemgok listemizde senin adın yok???? terzi kendi söküğünü dikemez misali kendini eklemeyi mi unuttun yoksa ben mi göremedim? özlemmmmmmmmmmm :)
sonuç:1165,72
1-2 hafta:16-156
2-3 hafta:101-4870
3-4 hafta:1110-31500
diye devam edıyor
ben anlamıyorum bunlardan.........
hamileymişim gerçektennnnnnn :))))) çok mutluyum kızlarrrrrrrrrrrrrr.kandada çıktı doktor çok erken öğrenmişsin dedi erken olmasına rağmen değerimde iyiymiş.ama haftayaa randevu verdi anca o zaman görülür dedi.ağrılarım çok dedim bazılarında olabilr dedi ama baya baya fazla ağrım var kızlar inşallah bi sorun çıkmaz inşallah şu hastalanma günlerimi bi atlatırsam belki geçer.9. ayda tutturduk sonunda.akşama güzel bir yemek ve sofra hazırlayıp eşime söylicem:) dilerim Allahtannnnnn hepiniz bu duyguyu tez zamanda yaşarsınızz..Allahıma şükürler olsun bana bu mutuluğu yaşattı inşallah yarım bırakmaz yarabbimmm..Allahım hepinizin gönlüne göre versinnnnnnnn
Kızlar bu ay ben çok çalışmadım inanın..ancak yumurtlama gününü de atlattım sonra bıraktım çalışmayı öncesinde ise 2-3 günde bir çalıştık...bir haftadır üstümde bir uykusuzluk yorgunluk var.hatta pazar günü saat sabah 11:30 da kalktım ama bugün yine uykum var.bir de hani soğuk algınlığı olur heryeriniz kırılır ya o derece ağrıyor heryerim o sebeple çalışmayı bıraktım.hatta dün eşim de kızdı bana :)))) hadi çocuk yapalım diyor artık ilişkinin adı çocuk yapalım oldu :))) ay çok güldüm kızlar acaba bu halsizlik belirtimi keşkeee öyle olsa yaaa
degerin kaç canım,adetine kaç gün vardı ?
süper bir haber bu :) allah tamamını erdirsin cnaım :)
yedikolikciiiim hayırlısı canım. 2014 de 1 kalan doğum yapda 2013 de bebeğin olur inşallah :))))))
yedirenk ve unlugull allah kızlarrrr psiklojik gebesiniz bu kesin allah biyolojik olup da bu hisleri yaratmış olsunnnnnnnnn inşallahhh
topidik nerdee acabaaaaaaa
ve bendeeee neden belirti yok :))))))):18:
güzel dilekleriniz için çoooookkk teşekkür ederim:) ben bu ay preseed jel kullanmıştım hatta muhabbetini yapmıştık arkadaşlar onun çok faydası olduğuna inanıyorum ilk defa kullandığım ay hamile haberimi aldım.tavsiyede ediyorum..
valla bende de bişey yok her ay belirti hissetmem azalıyor,bu ay hiç olmayacakmış gibi geliyor bana...şimdiden mayısa ekletsemmi kendimi valla böyle hemen tutmayacağını bilseydim eşimin dediği zamanda başlardım çalışmaya ancak tutardı şimdiye...şu iksirden biz de mi kullansak nedir o jel ne işe yarıyormuş ???
canım yok ben gebe falan değilim aksine hiç öyle hissetmiyorum her belirtiyi içten inanarak başka şeye yoruyorum valla.
kızzz sen beni öldürürsün he
:)))) senin beni öldürdüğün gibimi hıh