Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bişi sorucam 3 nisanda yumurtlamam oldu. Bu 14 gün sonrasını hesaplarken 3 nisanı 1. Günmü sayıcam acaba
Kızlar bişi sorucam 3 nisanda yumurtlamam oldu. Bu 14 gün sonrasını hesaplarken 3 nisanı 1. Günmü sayıcam acaba
döllenme tutunmammı demek ?
offf aynen. ben doktoruma sormuştum bu ayakları kaldırma ve yastık koyma meselesini. kanıtlanmış birşey yok. sadece 15 dakika yat, sonra kalkıp duş alabilirsin demişti. bu yüzden kocam bana kızıyor, saçmalama doktor sana ne söyledi diye ( ama ayakları kaldırmak mantıklı aslında, yer çekimi ile spermler rahim ağzına daha kolay ulaşabiliyor. senle biz hiçbirşey deneyemeyeceğiz o zaman.
Farklı cnm benim bel ve kasık ağrım oldu sadece o da bariz belli kendimi dinlemedim yani karnım ve kasığımın arasındaki bi yerde bi dolgunluk gibi hissediyorum batıyo sanki orası göğüslerim büyüdü bide baya belli oluyor başkada belirtim yok ne bileyim mide bulantısı akıntı falan yok bende...hayırlısı diyelim...
merhaba arkadaşım ben mart 12 de regl olmuştum doktor kontrolünde hamıle kaldım.. ılk once benım göğüs uçlarımda hafıf agrı hıssettım.. onun harıcınde kasıklarımda ara ara sancı oluyordu... ben regl olucam zaman bır tane de olsa sıvılce çıkardı bu ay çıkmadı ve iştahım artardı tatlı krızım olurdu onlarıda yasamadım psıkolojık dıye umutanmadım. adet olma tarıhım 10 nısandı 9 da test yaptım ılk negatıf cıktı...bu arada sık ıdrar çıkmaya başladım.. bekledim bugunu ve sabah yaptım.. bırde akıntım da yoğunlaşmaya başlayınca sanırım hamıleyım dedım. rabbım de nasıp ettı...herkesın farklı oluyor canımcım..benımkıler bunlardı
bugün sabah 7de bir sürü hamile haberi alacağız bugün demiştim, güzel haberler akın etmeye başladııı :)
bugün test yaptıran arkadaşlar, sizler için dua ediyorum. inşallah hepiniz pozitif sonuç alırsınız
Canım bende ovulasyon testi kullandım bu ay. 11. Gün başladım ve 11 ve 12. Gün bişey çıkmadı 13 ve 14. Gün silik çıktı sonra 15. Gün bi anda kopkoyu çizgi çıktı inanamadım. 16. Günde koyu 17. Gün tekrar silikleşti. Yani merak etme Allahın izniyle görürsün her gün yap devam et
Günaydın kızlar bugün 29.Günüm genelde 30 yada 31. Günde olurum. İdrar testi yaptım az önce negatifffff bembeyaz ikinci taraf. Ne diyim hayırlısı. Acaba sorun ne, eşimdemi bişey var yada bendemi bilmiyorum ((((
Yazdıklarınızı okumaya başlamadan önce yazayım dedim..Cumartesi doktora gittim kan verdim ve muayene etti kist yok dedi kan sonucumu öğrenmeye kalmadan adet oldum dün.. Rahim filminden sonra gecikme olabilir dedi.. Yani hamilelik yok biliyordum zaten ama 9 gün gecikmesine anlam verememiştim.. Yeni adet tarihim 14 Mayıs düzeltebilirsin özlemcim.. Şimdi yazdıklarınızı okuyup geliyorum
ve özlem ben şunu anladım varsa adetin 21.kanda çıkar.(adet döngüsü 26 -27 den düşük olanların) döllenmeden sonra hemen kana geçtiği için 1 günlük dahi olsa çıkar dedikleri bu olsa gerek. tahmini döllenmem 17 nisan olduguna göre erken ögrenmek istersem cuma kan versem düşük degerde olsa çıkacak anladıgım.çıkarsada Allahım devamını getirir inşallah.
yine ben :)
az once doktora gittim ultrasonda göremedi bir şey kantahlili istedi.. içim endişeye kapıldı bırden... ıdrar tahlılı hata verebılıyor ya bazen... umarım değildir. kan tahlıl ım 1 saat içinde alıcam o zaman netleşicek gözükmemesi normalmıdır sızcede
daha yeni olduğu için gözükmemesi çok normal canım.Stres yapma bence.daha öncede hamilelik yaşadım kısmet olmadı.Ben de acele edip hemen gitmiştim gözükmedi.Aradan bir kaç gün geçti vajinal ultrasonla gözüktü kese.ama öyle küçüktü ki.10gün sonra tekrar gitmiştim kalp atışını da duymuştum.o yüzden şimdi hemen gitmeyeceğim doktora bekliyorum c.tesi gideceğim kısmetse.
hemen ümitsizliğe kapılma schatzsalamon 1 gün kala yaptığında çıkmamıştı ama şuan hamile...
hayırlısı canım bu kadar gecikmeden sonra gelmiş olmasına ne diyeyim sağlık problemi çıkarmaması açısında sevindim hayırlısı mayısa inşallah
döllenmede çıkmıyor ama tutunmada çıkıyor. ona dikkat ederek git
yine ben :)
az once doktora gittim ultrasonda göremedi bir şey kantahlili istedi.. içim endişeye kapıldı bırden... ıdrar tahlılı hata verebılıyor ya bazen... umarım değildir. kan tahlıl ım 1 saat içinde alıcam o zaman netleşicek gözükmemesi normalmıdır sızcede