- 16 Ocak 2013
- 1.579
- 5
Kuzucummm benim adet gunum gecmedi bu ay sorunum bu degill agrim cok fazla bu benim sorunum. Burda o kadar yalnizimki calismiyorumda.. Kimsem yok ailemden.. Cogu gunlerim aglayarak geciyo.. Cok ozluyorum ailemi.. Bu yuzden artik coxugum olsun istiyorum o bama cok deatek olur onunla ugrasmaktan kafami bu kafar takmam mutlu olurum diyee sekiz aylik evliyim dokuz ay olacak artik olsun istiyorum aralik ayindan beri deniyoruz bu kadar zor oldugunu bilseydim hic korunmazdim.. Boyle iate kizlarr:-(
kıyamam ben sana. ağlama bebeğim, Allah'ın izniyle yavrun gelecek. en hayırlı zamanı bekliyor, bu kadar kendini üzme nolur. bu kadar zor olduğunu hangimiz biliyorduk kı? bir ilişkiyle bebek olur diye hep düşündüm ben. ağrıyı doktora danışmak üstersen bir güt konuş kuzum, hem muayene de olursun, için rahatlar birazcık.
çıkmam gerek şimdi canlarım, 1 saat önce doğan bir yavrucuğu görmeye gidiyorum :) en yakın arkadaşlarımdan biri doğurdu. hepimiz için dua edicem, Allah bizlere de kısmet etsın inşallah. yalnız değilsiniz arkadaşlar, lütfen kimse ağlamasın. hep birlikteyiz, birbirimize desteğiz.