- 3 Mayıs 2010
- 1.082
- 0
Yapmayı çok arzuluyorum korkuyorum negatıf işaretını görücem diye... cesaretım yok korkuyorum belkide
korkunun ecele faydası yok demişler aklını kurcalayacağına yap gitsin bizde merak etmeyelim dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmayı çok arzuluyorum korkuyorum negatıf işaretını görücem diye... cesaretım yok korkuyorum belkide
Kızlar bugün çok kötü durumdayım söylemesi ayıp çok fena cır cır olmuşum :2: Sabah bi uyandım nasıl karnım ağrıyo hemen tuvalete koştum tabi ilk idrarı da alamadım doğal olarak... Zaten okadar karnım ağrıyor ki içerde savaş var sanki gur gurrr Bu arada hala adet olmadım ama benim test işi yarın sabaha kaldı..
damlacım çok tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş. diyor darısı başıma diyorum.
Dolunay ne yapıyorsun dün akşam gelirken 2 tane test aldım ne olur ne olmaz diye ay alıncada insanın yapası geliyor gerçekten ama yapmadım söz verdik çünkü he bide folis asit aldım kullanmaya başladım. Yarın sabah yapıyoruz Allahın izniyle ve inş. güzel haberler alacağız bu arada pazar gününden beri ara ara belim ağrıyor kasıklarım felan batmalar var söylemek istemedim size bide kendimde umutlanmak istemedim o yüzden yormak da istemiyorum ama ben adet günümde ağrı olurdu yada sökülürken olurdu böyle erken hiç olmazdım hadi hayırlı umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorumda yani artık yarın sabah göreceğiz anyayı konyayı
yap canım belkide hayırlı haber alacaksın ne malumYapmayı çok arzuluyorum korkuyorum negatıf işaretını görücem diye... cesaretım yok korkuyorum belkide
ya bende öyleyim bu adette önceden hiç böyle 1 hafta önceden başlamazdı sizdedemi ölye oldu hayırdır inş. yarın inş. güzel haberler görürüz testlerdearkadaslar yaa cok fena kasik ve rahim agrim var.. ayni adet olmus gibi cok agriyo... birden bi giriyo agri bazen hoplatiyo beni yerimden... hamilelik belirtisi olabilir miki bu kadar agri.. belim ve sirtim agriyo halen goguslerim dolgun ve aciyo.. umutlu degilim aslinda adetimi bekliyorum ama.. acabaaaa hamilelik olabilir mi
inş. canım inş.geçmiş olsun canımm. bugün test yapacak olanların hiçbiri yapmamış :) yarın sabah sizden güzel haber bombardımanı bekliyoruzzzz!!! çatladık meraktan, sabrınıza hayranım
alamazsan bende fazla var gönderirim sanahayırlısıyla pozitif çıkar inşallah sonuç.ben de yarın yapıyım bari.tabii test alırsam bugün. iş dönüşü öyle yorgun oluyorum ki doğru eve gitmek istiyorum.bugün öyle ypmayıp alcam test inşallah
yap canım belkide hayırlı haber alacaksın ne malum
ya bende öyleyim bu adette önceden hiç böyle 1 hafta önceden başlamazdı sizdedemi ölye oldu hayırdır inş. yarın inş. güzel haberler görürüz testlerde
inş. canım inş.
alamazsan bende fazla var gönderirim sana
ne diyim ben sana :)
geçmiş olsun canımm. bugün test yapacak olanların hiçbiri yapmamış :) yarın sabah sizden güzel haber bombardımanı bekliyoruzzzz!!! çatladık meraktan, sabrınıza hayranım
Ama hasta oldummm
Sağolasın canm yarın haber veririm inşş.. Yine negatifi görcek gibi bi his var içimde
test yaptım negatıf çıktı acaba güvensemmi güvenmesemmi bilemedim... psıkolojıkde olabılır hersey .. ne bıleyım çok garıp bır hıss ağlamamak içn zor tutuyorum rabbime ısyan degıl bu haşa.. geçen ayın 12 sındeydı reglim acaba erkenmı davrandım nedersiniz
şekerim senin adetin hiç gecikmezdi, bu ay kaç gün gecikti farkında mısın? :))) belki de şimdi yapsan çıkacak, ne kadar rahatsınız, imreniyorum size. bu ay sonu ben herhalde 10 tane test yaparımm :)
test yaptım negatıf çıktı acaba güvensemmi güvenmesemmi bilemedim... psıkolojıkde olabılır hersey .. ne bıleyım çok garıp bır hıss ağlamamak içn zor tutuyorum rabbime ısyan degıl bu haşa.. geçen ayın 12 sındeydı reglim acaba erkenmı davrandım nedersiniz
kafam çok karışıkkk değişik bir duygu ağlamasamda yaşlar akıyor kendiliğinden gözümden..35 yaşındayım hıç çocuğum yok... tedavı gordum bu ay bılmıyorum herseyın hayırlısını dılıyorum