Oh maşallah annesi. Ben de hissettiğimi düşünüyorum minişimi, inşallah gerçekten bebişimin hareketleridir. Kuzey ismini de çok severim. Direkt isme kanım ısındı, bebeğinle çok uyumlu bir isim olacak annesi. Allah sağlıkla gururla taşımayı nasip etsin.
Ben ise hala cinsiyeti öğrenemedim evet
Ama bunun sebebi 11+1'den beri henüz doktor randevumun zamanının gelmemiş olması. Daha da 10 gün var. Yani 16+4 iken randevum. O zaman inşallah saklamazsa kendini görürüm ben de. Tabi öncelikle sağlık haberini duymak istiyorum cinsiyeti gerçekten önemli değil. Ama sağolsun aileler hazırlıklara başlamak için sabırsızlanıyorlar o nedenle onlar benden daha meraklı :) Bir ara başka bir doktora gideyim diye düşündüm ama eşim buna karşı cinsiyet önemli değil diyor ki haklı. E gidersem ondan habersiz gitmiş olucam ve olur da cinsiyeti öğrenirsem ben bilicem o bilmicekti böyle bir durumun da olmasını istemedim. Madem bu bebeği birlikte yaptık, bütün mutlulukları aynı anda yaşıyalım istiyorum :)
Neyse sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil.
Bu arada bebeğini tam olarak nerede hissediyosun canım, ve nasıl bir his seninki?