- 15 Mart 2013
- 723
- 21
Çok teşekkür ederim kızlar inanın fırsatınız varsa normal doğurun zor değil ve inanılmaz bi an :)
canım benim ya sonuna kadar hissederek yaşadın yani ne güzel maşallah bebiş de süperrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim kızlar inanın fırsatınız varsa normal doğurun zor değil ve inanılmaz bi an :)
Fcbooktan gordum tatlim :
:)))) kilotu ne yapacak kimimcim? :))) yazda elbise altindan bezi gorunmesin istersen cicili bicili kilot alabilirsin. Ama bu haric uzun sure kulota ihtiyaci olmaz cunku bez, citcitli body ve tulum falan giyecek. Bana da bir suru insan 7. Aydan once iyi degil ugursuzliktur falan demisti. Oyle seylere inanmam, iyi ki de dinlememisim. Hem vaktim bol oldugu icin iyice arastirip kampanyali ve icime sinen seyler aldim, hem de az az ciktigim icin cok zorlanmadim.
Ben doğurdum kızlar darısı hepinizin başına :)
Kizlaaarrr ben geldiiiimmm!!!
Nurdanim minik kuzunun resmini gorduk haberi unlugul tryzesinden aldik. Allah saglikli sihhatli mutlu basarili ana babali upuzuuuuunn bir omur nasib etsin minise. Sizin de gozunuz audin :)
Dandinim cok tebrik ederimm!!! Insallah saglikla kucagina alirsin bebisini, cok sagliklikli bir hamilelik dilerim :)
Kimimcigim hazirliklar icin 8. Ayi bekleme :) giygidr agirlasiyoruz, agrilarimiz cogaliyor, 20. Haftadan spnra azar azar basla derim ben :) ay hele senin de kiz bir basla duramayacaksin, oyle guzel bir ugras ki :)
Biz de simdi 31. Haftamizi doldurduk cok sukur. 10 kilo aldim toplamda. Hergun tatlilari cokolatalari goturdugim
icin fena almadim sanirim :) hazirliklari da tamamladik, cicileri yikadik utuledik. Ozlemle kizimizin gelip kirletmesini belliyoruz :)
Hepiniz her zaman dualarimdasiniz. Opuyorum sevgiler :)
Hii ugur getiriyorsa al o zaman :) firfirli pembe kulot al kizimiza :)))Canim bir abla dedi bende öyle yapayim dedim:))) ugur getirirmis sacma iste de oyaliyorum kendimi; ;;;;)))
Hii ugur getiriyorsa al o zaman :) firfirli pembe kulot al kizimiza :)))
Canim bir abla dedi bende öyle yapayim dedim:))) ugur getirirmis sacma iste de oyaliyorum kendimi; ;;;;)))
uğurr nasıl getiriyormuş merak ettim
Fcbooktan gordum tatlim :€
:)))) kilotu ne yapacak kimimcim? :))) yazda elbise altindan bezi gorunmesin istersen cicili bicili kilot alabilirsin. Ama bu haric uzun sure kulota ihtiyaci olmaz cunku bez, citcitli body ve tulum falan giyecek. Bana da bir suru insan 7. Aydan once iyi degil ugursuzliktur falan demisti. Oyle seylere inanmam, iyi ki de dinlememisim. Hem vaktim bol oldugu icin iyice arastirip kampanyali ve icime sinen seyler aldim, hem de az az ciktigim icin cok zorlanmadim.
Valla bilemicem ozlemcim
amanııın fıstığım resmen yarılamışşın hamişlik süreniiii off zaman ne kadar çabuk geçiyor. Nurdan doğurdu Topidik'im ise 30'u devirdi. HEPİNİZE MAŞALLAHHHHH
Sağol canim.valla hizli gecti be zaman.soyle mi boyle mi derken yari zaman geçti. Eşim kızım son aşkım diyip duruyor kiskanicam yakinda;;
Nursayy bu ay hamilelik olabilir. Aman insallahh :))) progrsteronun cok iyi cikmis bana gebelik var gibi geldi. Dua edecgim senin icin canim benimcanım bu arada sen haklıymıssın her aydan aya yumurtlama durumu değişebiliyormus. biliyosun 2 ay kadar önce progesteron ölçtürmüştüm ve 10,62 çıkmıştı ve yumurta kalitem düşük diye üzülmüştüm. Bu ay 21. gün değerim ise 20,8:)))) Of valla rahatladım allahıma çok şükür :)
Nursayy bu ay hamilelik olabilir. Aman insallahh :))) progrsteronun cok iyi cikmis bana gebelik var gibi geldi. Dua edecgim senin icin canim benim
nursaycım ,bebek yok :) ben 2 hafta önce histereskopi ameliyatı oldum rahimde perde varmış onu kestiler biraz .pıhtılaşmada çıkmıştı zaten ama 2 ay korunma sürem var o bitince corasprin +folbıol almaya başlıycam.sonra denemelere başlıycaz.hayırlısı bakalşım.geçmişi okuyamadım.işte böyle.sende varmı bişeyler
nursaycım ,bebek yok :) ben 2 hafta önce histereskopi ameliyatı oldum rahimde perde varmış onu kestiler biraz .pıhtılaşmada çıkmıştı zaten ama 2 ay korunma sürem var o bitince corasprin +folbıol almaya başlıycam.sonra denemelere başlıycaz.hayırlısı bakalşım.geçmişi okuyamadım.işte böyle.sende varmı bişeyler
Canım geçmiş olsun.ayaklandin mi nasilsin?