- 15 Mart 2013
- 723
- 21
Canım son zamanlarda adetlerim bayağı düzensizdi söktürücüyle adet oluyordum çok sinirlerim bozuluyordu dr dedi ki söktürücü kullan hamiş kalırsın yada 3 ay boyunca doğum k hapı kullan adetlerin düzene girsin öyle bebiş yaparsın banada d k h mantıklı geldi bide özlemcim ben hep hayırlı zamanda olsun diyordum çok kilo almışım meğer allahın bildiği bişey vardır her zaman inanki şimdi kuş gibiyim çok şükür kiloya gelince diyetisyene gidiyorum bide form çaylarını kullanmaya başladım ama insan isteyince yapamayacağı hiç bir şey yoktur gerçekten. Kararlılık ve gece yemelerine son işte böyle canım.Sen nerelerdeydin canım dr gittin mi
çok şükür daha büyük sorunlar olmasın hatırladım kullanıp kullanmama arasında tereddütlü idin
düzene girer haplar sonraası
benimde kardiyolog 15 kilo vermeden olmaz dedi ama ben anca 2.5 kilo verebildim.
doktora gittim. rahim filmi istedi ama şu ara istemiyorum zaten % 90 da direk tüp bebeğe geçilebilir
oda bizde ödenmiyormuş eşimin çocucğu olduğu için o yüzden bende 2 ay korundum kilo vereyim diye biraz
bekliyoruz öyle hayırlısı diyorum
hepimiz için tabiii