canım yumurta belli bi süreçte gelişip beklenen adetten tam 14 gün önce çatlıyo benim bat 9 ağustos olduğu için yumurtam ayın 26 sında çatlamış olmalı ki o gün akıntım pik yapmıştı muhtemel o gün çatlamıştır, doktorların dediği şu; yumurtanın çatlayacağı günün 2 gün öncesi ve bi gün sonrası arasındaki tarihleri iyi değerlendirin ki spermlerin yaklaşık 3 gün yumurtanında ortalama 1 gün canlı kalabildiğini düşünürsek benim 24-25-26-27 arasındaki tarihleri değerlendirmem gerekiyodu ve ben gün aşırıyı daha sağlıklı bulduğumdan 24-26 yı değerlendirdim ancak bu ay adetimin 1-2 gün rötar yapma yani yumurtanın 1-2 gün geç çatlama ihtimalini de düşünerek 28 ve 30 u da çalışmayı düşünüyorum :) bi laf vardır bilirsin insan plan yaparken tanrı gülermiş diye:) benim yaptığım sadece gerekeni yaptım diye düşünüp vicdanımı rahatlatmak yoksa Allah ım ol dedikten sonra şu matematiksel hesapların hepsi boş insanlar ayda bir kez birlikte olupta hamile kalabiliyolar yani yumurtlama geçte olur o ay hiç beklemediğinin aksine adetten hemen sonrada çatlayabilir en güzeli tevvekkül canım elimizden geleni yapıp gerisini Allahın taktirine bırakıcaz inşallah o da dualarımızı kabul edip bize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip edicek :)