canım bizlerin en büyük hatası bu, sürekli belirti aramak
hiç belirtin olmayadabilir zaten hamilelikle ilgili tüm belirtiler bat geçtikten en az 1 hafta sonra başlıyormuş yani aslında hamile olanların bile hamilelikle ile ilgili zannettiği bir çok belirti gelmesi gereken ama gelemeyen adetlerinin belirtisi, bak hamile olanlar; karın, kasık ve bel ağrısı oldu diyorlar bende her ay karın en az 4-5 aylık hamileymişim gibi şişiyo ve müthiş bir gurultu ve gaz oluyo pantolana giremiyorum o derece, kasıklarımda sürekli bir sancı oluyo ve bu sancı ovülasyondan reglin 5. gününe kadar sürüyor, akıntı zaten tüm bayanların şikayeti hele birazda üşütmüşsem o ayın her günü akıntım oluyo sadece ovülasyonda biraz daha yoğunlaşıyor o kadar ,idrarım koyulaşıyo, göğüslerimin özellikle kenarları el değilmeyecek şekilde acıyo ve dolgunlaşıyo, ayrıca ateşim yükseliyo, çoğu zaman mide şikayetlerim oluyo, tansiyonum düşüyo ve başım dönüyo, yani şimdi tüm bu belirtilere bakacak olursak benim her ay hamile olmam gerekiyo ama malesef olamıyorum
yani demem o ki belirti falan diye bişey yok tek belirti batın geçmesi sonucu yaptıracağın bhcg testinde göreceğin pozitif değer, artık ben idrar testlerinede güvenmiyorum biliyosun geçen ay 3 defa 2.çizgi görüp adet oldum bundan sonra yapacağım tek şey batın geçmesini bekleyip kan testi yaptırmak, Allahı ım bizim gibi gözü yolda bekleyen tüm anne adylarına bu mutluluğu nasip etsin gözümüzü daha fazla yollarda koymasın inşallah :)