canım bazen bizim de adım atmamaız lazım aranızdaki sorunu tam bilmiyorum ama büyütülecek bir şey değilse sen yaklaş derim:)bende tam kırmızı çizgiyi gördüğüm gün ufak bir tatsızlık oldu ben ilk adımı attım ama bizimki çok küçük bir şeydi:)
aminnn canım.Adet döngünü biliyorsan fazladan beklemene gerek yok canım bir gün geçince yap veya tam yumurtladığın günü biliyorsan yumurtlama gününe 14 gün ekle o gün adetin gelmezse ertesi gün hemencecik yap testi gör kıpkırmızı iki çizgiyi ver güzel haberleri bize:)bende senden 1 hafta sonra veririm güzel haberleri inşallah.
Selam kizlar.Benimde bu haftam kiymetli haftam:)Ammmmmmmmmmmmaaa esimle kavgaliyim hayattacalisma falan yapmam/Bu ay pas gececegim.Kizginim ona sirf cocuk olsun diye yaklasmak istemiyorum/Allahim hayirlisini versin
Kızlarrr maalesef hamile değilim(( dün idrar testi de yaptım ovi de yaptım hiç birinde yoktu idrarda ilk başta sanki ben mi çok baktım bilmiyorum ama sanki hayalet çizgi varmış gibi geldi ama ışığın önünde sanki minnacık belirdi gibi sonra oda kayboldu anlam veremedim allah bilir bende ki lekelenme de neden oldu vardır bir rahatsızlığım
Kızlarrr maalesef hamile değilim(( dün idrar testi de yaptım ovi de yaptım hiç birinde yoktu idrarda ilk başta sanki ben mi çok baktım bilmiyorum ama sanki hayalet çizgi varmış gibi geldi ama ışığın önünde sanki minnacık belirdi gibi sonra oda kayboldu anlam veremedim allah bilir bende ki lekelenme de neden oldu vardır bir rahatsızlığım
agzin bal yesin birtanem hersey simdi nasil yazdin oylede olsun yazdiklarin hepsi gerceklessin tamam o zaman ben 13 cu gunumde yimirtladim 14 eklersek 20 sine denk geliyo bu sefer en bahali testi alicam
senin de bal yesin canım.Kimim 85 in yumurtlama gününden 16 gün sonra olmuş adeti sen bi 14 gün sonra birde 16 gün sonra yaparsın bakalım hayırlı haberlere.
ya canim ya bugun sol tarafimda agri olusdu qaliba bu seferde yok ama yinede test gunumu bekliyicem insallah sende tutar bebeyin gelir
Dun yumurtlama gunumdu ilk defa kocacim kabul etti ve deneme yaptik :) okadar heyecanliyimki biliyorum ilk sefer olmayabilir ama 2 gun once ruyamda gordum icime oyle dogdu ve esim denemek bile istemiyordu ama ikna oldu simdi hayirlisi bakalim 14 gun nasil beklicem :) Rabbim hayirliysa gelsin bebisimiz
Kimim 85 deniz yy ve serçem hepinize çok tşk ederim kızlar. Kimim 85 ilk denemem olmadığı için bir beklentim yok tatlım aksine kırmızıların gelmesinede razıyım:) daha önceden de bayağı bi geç geldi kesin bu ayda öle oldu sadece hiç öle akıntım olmamıştı ona şaşırdım denizcim adet olursam sölerim tatlım muhtemelen yarın kan testine gidicem sizleri haberdar ederim bebiş yokta ama yinede emin olmak için gidicem.
Kimim 85 deniz yy ve serçem hepinize çok tşk ederim kızlar. Kimim 85 ilk denemem olmadığı için bir beklentim yok tatlım aksine kırmızıların gelmesinede razıyım:) daha önceden de bayağı bi geç geldi kesin bu ayda öle oldu sadece hiç öle akıntım olmamıştı ona şaşırdım denizcim adet olursam sölerim tatlım muhtemelen yarın kan testine gidicem sizleri haberdar ederim bebiş yokta ama yinede emin olmak için gidicem.
canlarım yumurtlama sonrası akıntı oluyor mu sizde?Ben hatırlamıyorum geçen aylarda yumurtlama dönemimden sonra akıntı oluyor muydu ama bu ay hafif hafif akıntım var.
canim ben doktoragittimgde akintimolmustu yumurtladim sandim megeryumurtlamamaisim daha.hemde akintim pembe kahve gibiydi.mergerse akintim yumurtlamadanonce olmus yani o renkliolan akintim.?)
canım benim de yumurtlamadan önce ve yumurtlama sırasında akıntım oluyor ama benim yumurtlamam geçti onun için sormuştum.
hadi inshamilelik belirtisidir.bizde baristik esimle calimayaptik:)yalniz 10 dk anca uzanabildim kaktim ayaga ya akiyor bunlar ya insallah gitmistir gerekli yerlere
canım öncelikle hoş geldin en kısa zamanda hayırlı haberler alırız inşallah hep beraber.bende de kuruluk problemi oluyor canım gün aşırı ilişki bıktırdığı için oluyor sanıyorum.bende araştırdım kayganlaştırıcılar genelde spermleri öldürüyormuş.bir tane jel aldım ben bu ay hem kuruluk için hemde spermleri yumurtaya daha kolay ulaştırıyormuş.enjektörü var yanında vajinaya enjekte ediliyor biraz pahalı gelebilir ben 100 liraya aldım adı PRESEED.Ama jel küçük bir ay boyunca yetmez bende ovulasyon testi aldım sadece yumurtlama günlarimde kullanacağım jeli.umarım faydasını görürsün sende bende bu ay ilk defa duydum ama umarım güzel bir vesile olur bize.