- 1 Şubat 2013
- 1.517
- 3
canım perde olayını degrlendirdik nasıl çizsem resim atsam bilmiyorum .şöyyle anlatım emin değilim zaten dedi rahim filmi çekmeliyiz ama gördüğüm dedi rahmin ortasından ikiye ayıran bölme düşünün ve 15 cm olsun o bölme.bende gördüğü de 1 cm kadarmış.çok risk değil dedi.gebe kalmana zaten engel değil dedi.bende o zaman çekmeyelim yaşayıp görelim dedim.Allah ol derse olur dedim.ha baktık sorun yaşadık erken dogum vs... bakarız dedik.bütün testlerim yapılmış oldu bu bahaneyle lh luteal faz mı oluyor canım öyle bişey yazıyor ama 1,5-9,1 ama bende anlamadım.valla hepsi gayet iyi folbıola devam dedi.folıc plusta aldım ona geçimi dedim .yok folbıol dedi peki dedim.ama baya bir rahatladım.şimdi kafamda acaba bende bir degerde sorunmu var düşüncem yok.şimdi Allah verirse olur diyorum.inşallah verir.
Sonuncu ne bilmiyorum ama digerleri hep cok iyi canım :) LH yapıldı mı? O yazmıyor.
Senin düzensizliğin yoktu zaten, neyse en azından kafan rahatlamış oldu.
Rahimde perde gebe kalmaya engel değil diye biliyorum, ana bazı riskleri var. Drun seni yonlendirecektir.
Benim de hipofiz bezimde (beynimde) mikroadenom denen bir kütle var, yani aslına bakarsan pek cok insanın riski var. Sen Dr takibinde ol gerektikce, dediğin gibi gerisi Mevlamdan