Herkes en iyi ilişki yaşadığı burçları yazabilir mi 😃 bakalım aynı mı?

Ya ben teraziyim sosyal değilimdir mesela hep tanıdığım insanlar ile bir yerlere giderim yeni insanlar ile tanışmak beni ürkütür çok hoşlanmam, kolay insanlardan soğuyan bir tipimdir zaten. Evimi çok severim, gezmeye gidiyor isem hep konforlu yerlere gitmeyi tercih ederim yorulmadan keyifli yapmaya calisirim her şeyi 😃
Ay benim eşim çok sosyal. Onun da burcu teraziyken yükseleni başak çok garip bir tesadüf var bizim o kısımda :KK70: Evde duralım desem yok illa çıkalım der. Daha yeni dans derslerine başladık kendisinin zoruyla ve bazen çok özgüvenli bazen de tam tersi davranıyor. Bazen çok birbirimizin tersi oluyoruz mesela dansa ilk gittiğimizde o çok güveniyordu kendine hevesliydi ben korkuyordum beni gaza getirmişti şimdi de bir hareketi yapamadı canı sıkıldı ben heyecanlanmaya başladım. Şimdi de ben onu gaza getiriyorum :KK70: Konforu o da sever ama hep bir şeyler yapmak istiyor bazen benim bile enerjim yetmiyor. Ayrıca çok güzel yemek yapar söylemeden edemicem.

Ay benim eşim çok sosyal. Onun da burcu teraziyken yükseleni başak çok garip bir tesadüf var bizim o kısımda :KK70: Evde duralım desem yok illa çıkalım der. Daha yeni dans derslerine başladık kendisinin zoruyla ve bazen çok özgüvenli bazen de tam tersi davranıyor. Bazen çok birbirimizin tersi oluyoruz mesela dansa ilk gittiğimizde o çok güveniyordu kendine hevesliydi ben korkuyordum beni gaza getirmişti şimdi de bir hareketi yapamadı canı sıkıldı ben heyecanlanmaya başladım. Şimdi de ben onu gaza getiriyorum :KK70: Konforu o da sever ama hep bir şeyler yapmak istiyor bazen benim bile enerjim yetmiyor :KK70: Ayrıca çok güzel yemek yapar söylemeden edemicem.
Yemek bende güzel yaparım doğru 😃 ne güzel bir ilişkiniz var maşallah 🧿

Evet birbirimizin halinden anlıyoruz amaaa belki doğum tarihi yanlıştır eniştemin bir daha mı kontrol etsek inşallah öyledir 🤣
Yayların güzel huyları nedir ,bilen arkadaşlar var mı 😍 umarım onlar yoğunlukta olsun,bazen bazı yaşlardan sonra değişen şeyler oluyor hala umudum var :)

son bir not aslan erkeğine en iyi gelecek kadın burcu terazi ve kova diye biliyorum. O yüzden anlaşabiliyoruz uyumumuz iyi.
Ben aslanlarla anlaşamıyorum oğlak burcum yükselenim kova ,abim aslan hiç anlaşamıyorum belki yükselen farkıdır.

Koc ve kovalar iyi anlaşıyor gerçekten çevremde de çok gözlemledim.
Koçlar ve Teraziler mizaçları çok ters ama orta yolu bulurlar ise birbirine çok şey kalıyorlar bence 🩷
Ay noo thanks 😂 arkadaş olarak yes, ama ilişki olarak koç hayatının hatasını yapar😂 yapar bak yapan var burada 😂😂 kova akıllı burç özgüvenleri de hep tavan ve aşırı sosyal insanlar, bunlar koçu accayip çeken etkisi altına alan hatta kör edebilir seviyeye getiren şeyler. Kova erkekleri özellikle, daha ben çapkın flörtöz olmayanını görmedim, koç ilk başta bundan hoşlanda da sonradan katlanamaz. Biz koçlar eşini ailesini sevdiklerini kıskanan yapıdayız ama durduk yere çıkmaz bu, akrep gibi durduk yere manyak seviyede kıskanmayız, bizim için illa bi done olması gerekir. Kuşku bi kere düştü mü de zaten mçtın 😂koç onu ortaya çıkarmak için savaş ilan eder. Kova erkeği olup da hayatında en az bikaç kadını aldatmayanı yoktur net 😂 zaten kuyruğu sıkışan kova da hemen behlül kaçar o da çekemez😂😂😂 kova koçla baş edemez koç da kovayla baş edemez. Ama arkadaş olarak tadından ilişkiler yenmez gırgır 😂 tek olay ilişki ve sadakat 😂
Bugün de astrolog günümdeyim herhalde 😂

Yayların güzel huyları nedir ,bilen arkadaşlar var mı 😍 umarım onlar yoğunlukta olsun,bazen bazı yaşlardan sonra değişen şeyler oluyor hala umudum var :)
Valla ben yazmıştım babamın özelliklerini 😃 depresiflik var doğru, alinganlik var doğru ama eli çok açıktır, romantiktir, gerçek dosttur otur sohbet et saatlerce anlatsın her şeyi annemi el üstünde tutar her şeyden önce o çok önemli. Ben yurt dışında yaşıyorum, eşim de Türk değil ama babam ve annem, ananem hiç bir şekilde "gitme, gidemezsin" demediler bazı akrabalar "ya nasıl gönderiyorsunuz" diye laf soktuğunda babam ve annem "size ne. Biz çocuğumuzun sadece mutlu olmasını istiyoruz" demişlerdi. O zaman onlara olan sevgim ve saygım daha çok arttı, tabiri caiz ise köpek gibi özlüyorum özellikle çocuk sahibi olduktan sonra

ne gömmüşler yayi yaaa
ben bayılırım yaylara kadin olsun erkek olsun
mis gibi gamsizdirlar, melankoli nedir bilmezler. alingan da olmazlar normalde. kimseyi biyerine takip da alinacak insan degiller😅
benim de ay burcum yay, ona sarılıyorum kocaman. yay erkeklerini de severim. gezgin ruhlu, coskulu olurlar, her konu hakkinda konusabilirsin.
insallah gamsiz bir yay kızı dogururum:)
Sen nasıl yengectin anlamamiştim😃benim bildiğim yengeçler ev kuşudur evden çıkmak istemezler sen fildir fildir gezlyor seyehat ediyorsun😃meğerse yükselenin yaymış 😁şimdi taşlar yerine oturdu🤣.k.kda okuduklarimdan yay kadini hissi veriyordum.neseli pozitif seyehat etmeyi seven sosyal

Ay noo thanks 😂 arkadaş olarak yes, ama ilişki olarak koç hayatının hatasını yapar😂 yapar bak yapan var burada 😂😂 kova akıllı burç özgüvenleri de hep tavan ve aşırı sosyal insanlar, bunlar koçu accayip çeken etkisi altına alan hatta kör edebilir seviyeye getiren şeyler. Kova erkekleri özellikle, daha ben çapkın flörtöz olmayanını görmedim, koç ilk başta bundan hoşlanda da sonradan katlanamaz. Biz koçlar eşini ailesini sevdiklerini kıskanan yapıdayız ama durduk yere çıkmaz bu, akrep gibi durduk yere manyak seviyede kıskanmayız, bizim için illa bi done olması gerekir. Kuşku bi kere düştü mü de zaten mçtın 😂koç onu ortaya çıkarmak için savaş ilan eder. Kova erkeği olup da hayatında en az bikaç kadını aldatmayanı yoktur net 😂 zaten kuyruğu sıkışan kova da hemen behlül kaçar o da çekemez😂😂😂 kova koçla baş edemez koç da kovayla baş edemez. Ama arkadaş olarak tadından ilişkiler yenmez gırgır 😂 tek olay ilişki ve sadakat 😂
Bugün de astrolog günümdeyim herhalde 😂
Çok dolmuşsun sen 😃 anlat anlat rahatlarsın, sosyal hayatta bulamıyoruz bazen karşımıza çekip konuşacak insan delirmek yerine yazmak iyidir 😃 Kova erkeği çapkın diye biliyorum ya kova kadını olup basak erkeği tarafından aldatılmış ve kova kadınını depresyona sokan tanıdığım bir evli çift var. Acaba erkeğinden kaynaklı olabilir mi

Sen nasıl yengectin anlamamiştim😃benim bildiğim yengeçler e kuşudur sen fildir fildir gezlyor seyehat ediyorsun😃meğerse yukselenin yaymış 😁şimdi taşlar yerine oturdu.k.kda okuduklarimdan yay kadini hissi veriyordum.neseli pozitif seyehat etmeyi seven sosyal
keske daha cok yay olsam en cok yay olsam 😅 yengec olup dunyanin derdini cekecegime yay olaydim millet beni cekeydi 😂

Ay ben de bilmiyorum. Bir kaç arkadaşım sosyal enerjik konuşkan olmamdan dolayı terazinin ağır bastığını söylüyorlar ama ben çok sosyal başaklarda tanıdım. Titizlik konusunda da öyle aşırı temiz falan değilimdir ama bir işe başlarken plan program yapmadan yapamam mesela, her ay hesap kitap yapmadan ödemeleri yapamam. Belirsizlik hiç sevmem. Bir işe başladıysam yarım bırakmaktan nefret ederim temizlik konusu orda öne çıkıyor işte bir tek. Temizlik yapıyorsam dibine kadar girmeye çalışıyorum ama yapmıyım desem eşime bıraksam bir ay dönüp bakmasam eve umrumda da olmadığı olur :KK70:
Çok terazi 😊

Valla ben yazmıştım babamın özelliklerini 😃 depresiflik var doğru, alinganlik var doğru ama eli çok açıktır, romantiktir, gerçek dosttur otur sohbet et saatlerce anlatsın her şeyi
Kesinlikle katılıyorum, en yakın arkadaşlarımdan biri yay. Dost gibi dosttur. Sırrın ömürlüktür, ta başka şehirde hatta ülkede ol sana ihtiyacım var gel dersin ne oldu bile demez çıkar gelir geldi de o seviyede samimidir, güvenilirdir, gezgin keşif ruhu da çoktur.
Depresif hali de olur, alıngan kesinlikle olur ama belli etmemeye çalışır, dışarıdan soğuk gözükebilirler, ama yaylar accayip tatlı insanlar bence ya. 😂 ilişki konusunda biraz dertliler çünkü hep dosthane yanları olduğu için, nerede şu eski çıkma teklifleri ya seviyesine gelirler, bi türkü sevgili mi arkadaş mı arasında kalırlar genelde.
Yayların daha çok zararı kendine bence 😂 yerim yayları ben😍♥️😂

X