herkes bugün ki yaşadığı sıkıntıyı derdini buraya yazsın dertleşelim

Cidden can slklciymis

Aslinda bugun aldigim kettle nin bozuk ciktigini yazicaktim.ama dugmesini ters koyduklarini farkettim.yanlis anlamayin onlat ters koymus :)

Son düzenleme:

şikayetlerinizi aynen buraya yazdığınız gibi şikayetvar.com a yazın.
tüketici haklarını da arayın durumu anlatıp ne yapmanız gerektiğini öğrenin
bu arada elinizde olmayan ürünün parasını filan da ödemeyin
yazık yani kimbilir kaç para verdiniz o telefona üstelik de en ihtiyacınız olduğu dönemde..

Amaannn o densizlerden benim çevremde de çok var.. Hatta inanmıyorlar bir de gizliyor musun diyorlar
Hayır gizliyorsam gizliyorum ne demeye ısrar ediyorsunuz kii

Ay hala atamadim siniri üzerimden.yani gerçekten bebek düşünmüyor olabilirim ve kilo sorunum var belkide ne o öyle insanin yuzune vurur gibi.
Olmuyor cocugumuz deyip siyrilasim var bütün sorulardan.bu kezde niye olmuyor diye sorar bu densizler.

Yeni konu açmak istemedim,derdimi buraya yazayım dedim..
4.5 yıllık bir ilişkim var. erkek arkadasım calısmayan,okumayan ve askere gitmeyen biri. bütün asagılamalarıma,konusmalarıma ragmen böyle biri.
Agustos basında memlekete gittim ve 20 gün kadar kaldım. Geçen çarşamba günü döndüm,geldiğimden beri sadece o gün görüştük. Dün için sözleşmiştik ama öncesinden basladı belim tutuldu,omzum agrıdı,midem bulanıyo,burnum akıyo gibi bahaneler üretmeye. Bende görüşmek istemiyosan adam akıllı soyle,ne çok özlemişsin beni dedim.. YOKLUĞUNA ALIŞMIŞIM dedi ve o andan beri hiç konusmadık..
Ne yapmalıyım ?

bende diyorum ki siz siz olun arkadaşınızla sevgilinizin yaşadığı şehre gidip 3 lü gezmeyin ayrıca ınsanları memnun etmek çok zor !

doğru söylemişsiniz değilse işimizin görüleceği yok
tüketici haklarına kendim gideceğim

tüketici haklarını hafta sonu olduğu için arayamadım ama hafta içi gidebilirim
yanımda birileri olmalı yanlız evden çıkamıyorum
tansiyonumun nerde düşeceği belli değil biyerlerde yığılıp kalmaktan korkuyorum
bu arada telefonun parasını karttan çektik taksit yapıldı
ödemeyi nasıl engelleye bilirim ???
onuda sorsam iyi olacak acaba bankaylamı görüşmek gerekiyor
Allahım nelerle uğraşıyorum bu halimle

Sükürler olsun bugün okadar kafama takacak kadar derdim yok..
Bu arada allah kolaylik versin zor bir hayatin var ..

alışkanlıklarına gömül o halde deyip yol ver yani gaz verir gibi olmak istemem ama gayet yeni biri varmış gibi geliyor tavırlarından:26:

ne demek istediği apaçık ortada öyle bir insanla nasıl bir gelecek olabilir ki???

kardeşlerin ve annen için çok üzüldüm çok şükür sen kurtulmuşsun, inşallah kısa sürede de hayırlısı ile bir bebeğin olursa birazcık sıkıntılarını unutursun sanırım, ama kardeşlerin ne yapacak çok üzüldüm ya

Sen bi şey yapma, o belasına koşuyor =))

Var her işte bir hayır, zaten adam olmaya niyeti yokmuş, kurtulursun belki

nasıl olsa alım olmuyo bölümden diye 1.5 aylık çalışmamı hamileliğimi de bahane ederek yarında bıraktım,65 puan aldım ve bir ay kadar daha çalışsaydım atanabilecek kadar puan alabileceğimi öğrendim...ilk defa bölümümden bu kadar alım oldu,biraz kendimi zorlasaydım şimdi mutluluktan havalara uçuyo olacaktım...oyle bi fırsat kaçırdım ki 2 gündür uyuyamıyorum gizli gizli pişmanlıktan ağlıyorumseneye bebek gelince onla fırsat blup çalışabilir miyim,çalışsamda bu sene ki kadar alım olur mu onu da bilemiyorum...oyle kötü bi durumdayım ki nasıl bu kadar aptal olabildim çok kzıyorum kendime...

sen ona bakma canım o çok bilmiş yorumlarını yapmasa ölür zaten kimse bilmiyo sanki bir derdim var adlı bir bölüm olduğunu sonrada aman sakin olun bilmem ne gelde sakin ol

Size mi soracağım kime nasıl yorum yapacağımı? "ÇOK BİLMİŞ" derken? Nasıl vardınız bu kanıya, kullanıcı adınız hiç tanıdık gelmiyor?

yeni konu açmayım burdan yazayım
kaç gündür tatildeki sevgiliyi aramıyorum arada sırada o aıyor bi de bu taktiği deneyim dedim
evet arada arıyo özledim felan diyo da
mesela daha yeni oda da kös kös oturuyo aramıyo bile ama sosyal paylaşım sitelerine giriyo ya bişey demiyim diyorum da valla bu tatilde kafa dinliyorum ayakları bunalttı iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…