• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes bugün ki yaşadığı sıkıntıyı derdini buraya yazsın dertleşelim

kocam bu pazar gezebileceğimizi söylemişti ben de tomarla fikir yürütmüştüm kendimce fakat dün sabah kahvaltı esnasında görümcem geldi ve dışarı kahvaltıya gidelim dediler ve gittik sonra eşim beni eve getirip işe gitti ve bu sabah öğrendim ki dünki kahvaltı bugünki gezme planını mahvetmiş 24 saat evde aptal gibi oturmaktan bu şehirde olmaktan hiç arkadaşım olmamasından hepsinden bıktım:2:

5 aydır bir kabus yaşıyorum memur oldum ama ben çok mutsuzum ne işimi seviyorum nede ordakılerı işimin riskleri öldürücek beni diken üstündeyim nezaman bitecem diye düşünmekten bıktım usandım kendım geçıyorum bazen artık düşünmekten delirmeden kurtulmayı istiyorum burdan artık kendıme gelmek ıstıyorum:( Ben Kendime Gelemiyorum Sen Beni Bana Getir Ya Rab:5::5:

dün kendime diyet listesi hazırladığım halde bugün unutup annemin yaptığı kızartmaya löööpp diye daldım hemde beyaz ekmeklee! :43:
şaka bi yana Allah kimseye büyük dert vermesiinn

Son düzenleme:
dün kendime diyet listesi hazırladığım halde bugün unutup annemin yaptığı kızartmaya löööpp diye daldım hemde beyaz ekmeklee! :43:
şaka bi yana Allah kimseye büyük dert vermesiinn

bende bu ara öyleyim okadar çok bunalımdayımki girdikçe bunalıma yemeğe saldıırıyorum çok kilo aldım çok:5:

eşimin bugünk yaptığı çok canımı sıktı annemlere gidim bir iki saate geri gelirim dedim itiraz etti stne üstlük kanepeden düşrdü.. sonrada esti gürledi gitii... sanırım bu erkekler hep böyle sinir etmeye devam edecekler bizde sinirden patlamayaa:19:

bende bu ara öyleyim okadar çok bunalımdayımki girdikçe bunalıma yemeğe saldıırıyorum çok kilo aldım çok:5:

bide benim adet yaklaştı ha bugün ha yarın.. delicesine açlık duyuyorum zaten yaz da bitti ohh gelsin depresif ruh halleri kapalı havalarrr :( su içiyorum acıkınca hatamı telafi içinde pek işe yaramıyor gaaarrgurrrr sesler aynen devam :43:

Kimin derdi yok ki arkadaşım en iyisi 3 maymunu oynamak ve belkide bencil olmak...

3 yılı geçen ilişkim kafamda soru işaretleri bırakmaya başladı, yemiyorum, içmiyorum aptal gibiyim tekrardan 39 kiloya düştüm şuan zorlaa bir şeyler atıştırmaya çalışıyorum, bugün de buluşmak istedi gitmedim içimden gelmedi onun gerginliğini yarattı kavga etti kendimi bi garip hissediyorum gitsemiydim diye ama hiç gidesim yok keyfim huzurum yok, konuşmaya çalışsam konusulmuyo hemen oturduğun yerden neyin sıkıntısını yapıyorsun, çalışan eden yorulan benim diye laflara başlayacak sanki tek ona mahsus hayat sıkıntı neşe yanaklarım çöktü yaşlandım

Dünden beri konuşmuyoruz eşimle..
Sebep de, sofrayı toplarken birden bire bağırması.. Kendisi de farkına vardı saçmaladığının ama hala üste çıkmaya çalışıyor "sinirlerimi bozdun" diye.. Suçlu olduğunu bildiği halde niye gelip özür dilemiyor acaba..

benim derdimde telefon
aldığım sıfır telefon ekranı bozuk çıktı nokıa 301 almıştım
servise verdim yapıldı denildi ama sorun devam etmekte
firmaya geri götürdüm değişim yapamazlarmış servisten
rapor vermelilermiş geçen cuma servisle satıcı firma arasında mekik dokudum
ve teli satıcı firma servise göndereceğini söyleyip aldı
20 iş günü olacakmış telefon aynı arızayı aldığım günden beri yapıyor
hiç kullanamadım düşme çarpma olmadığı halde kasada çizik var yazmışlar
ne çiziği ben baktım hiç birşey göremedim
paramla rezilim şu anda karttan çekildi taksit yapıldı ama elimde telefon yok
telefonu geçen hafta bu saatlerde almıştım
ve 1 haftadır dolandırıyorlar
bu arada 8 aylık hamileyim ve telefona iftiyacım var
hastaneye gidip geliyorum tek başıma yolda başıma bir iş gelse
kimseyi arayamam çünki yedek telefon verilmedi
son çare tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorum yarın
inşallah oradan bir sonuç alırım kullanmadığım servisten çıkmayan arızalı telefonun
parasını ödüyorum
başına bu ve buna benzer bir durum gelen arkadaşlar akıl verebilirmi
şu anda gerçekten madurum ve 2.bir tel alacak durumum yok

5 aydır bir kabus yaşıyorum memur oldum ama ben çok mutsuzum ne işimi seviyorum nede ordakılerı işimin riskleri öldürücek beni diken üstündeyim nezaman bitecem diye düşünmekten bıktım usandım kendım geçıyorum bazen artık düşünmekten delirmeden kurtulmayı istiyorum burdan artık kendıme gelmek ıstıyorum:( Ben Kendime Gelemiyorum Sen Beni Bana Getir Ya Rab:5::5:

ne iş yapıyorsun cnm

Esimle alışveriş merkezinde dolasirken esimin okuldaki öğretmen arkadaşlarından biriyle karşılaştık. Aaaa nasilsin canim dedi ve ardından bebekmi var dedi göbeğimi göstererek. Yooo bebek degil göbek dedim. Güldü utandi sorduğuna.hemen konuyu değiştirdi.
Deli oldum.zaten hamile olsam haberin olur dimi yani ne soruyosun kilomu yüzüme vurur gibi.esimde merak etmiştir herkes senin gibi ince düşünceli degil falan diye teskin etmeye çalışıyor ama sinirimden kuduruyorum.5 dk önce oldu daha olay

benim derdimde telefon
aldığım sıfır telefon ekranı bozuk çıktı nokıa 301 almıştım
servise verdim yapıldı denildi ama sorun devam etmekte
firmaya geri götürdüm değişim yapamazlarmış servisten
rapor vermelilermiş geçen cuma servisle satıcı firma arasında mekik dokudum
ve teli satıcı firma servise göndereceğini söyleyip aldı
20 iş günü olacakmış telefon aynı arızayı aldığım günden beri yapıyor
hiç kullanamadım düşme çarpma olmadığı halde kasada çizik var yazmışlar
ne çiziği ben baktım hiç birşey göremedim
paramla rezilim şu anda karttan çekildi taksit yapıldı ama elimde telefon yok
telefonu geçen hafta bu saatlerde almıştım
ve 1 haftadır dolandırıyorlar
bu arada 8 aylık hamileyim ve telefona iftiyacım var
hastaneye gidip geliyorum tek başıma yolda başıma bir iş gelse
kimseyi arayamam çünki yedek telefon verilmedi
son çare tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorum yarın
inşallah oradan bir sonuç alırım kullanmadığım servisten çıkmayan arızalı telefonun
parasını ödüyorum
başına bu ve buna benzer bir durum gelen arkadaşlar akıl verebilirmi
şu anda gerçekten madurum ve 2.bir tel alacak durumum yok

çamaşır makinesi aldım kurulum ücreti istediler onu ara yok bunu ara yok mırın kırın ettiler bende şikayetvar.coma yazdım tek bir telefon dahi etmedim tüketici haklarına başvuracağımı yazdım
Sonuç: Ertesi gün aradılar ücretsiz servise geleceğiz evde misiniz?

Biraz çingene olmak gerekiyor sanırım :ssz:

çamaşır makinesi aldım kurulum ücreti istediler onu ara yok bunu ara yok mırın kırın ettiler bende şikayetvar.coma yazdım tek bir telefon dahi etmedim tüketici haklarına başvuracağımı yazdım
Sonuç: Ertesi gün aradılar ücretsiz servise geleceğiz evde misiniz?

Biraz çingene olmak gerekiyor sanırım :ssz:

çok şaşırdım ilk defa duyuyyorum yeni alınan bir makineyi kurmak için ücret istendiğini.
bence kendilerine gelir elde etmek istemişler

Esimle alışveriş merkezinde dolasirken esimin okuldaki öğretmen arkadaşlarından biriyle karşılaştık. Aaaa nasilsin canim dedi ve ardından bebekmi var dedi göbeğimi göstererek. Yooo bebek degil göbek dedim. Güldü utandi sorduğuna.hemen konuyu değiştirdi.
Deli oldum.zaten hamile olsam haberin olur dimi yani ne soruyosun kilomu yüzüme vurur gibi.esimde merak etmiştir herkes senin gibi ince düşünceli degil falan diye teskin etmeye çalışıyor ama sinirimden kuduruyorum.5 dk önce oldu daha olay

Amaannn o densizlerden benim çevremde de çok var.. Hatta inanmıyorlar bir de gizliyor musun diyorlar
Hayır gizliyorsam gizliyorum ne demeye ısrar ediyorsunuz kii :47:

çok şaşırdım ilk defa duyuyyorum yeni alınan bir makineyi kurmak için ücret istendiğini.
bence kendilerine gelir elde etmek istemişler

internet sitesinden sipariş ettiğim için öyleymiş ama ben vazgeçtim o zaman dedim sonrada şikayet ettim paşa paşa yaptılar cahil insanları kandırıyorlar kim hadi gelin madem kurun derse kar diyorlar herhalde:ssz:

Caniminn cok isteyerek aldigim cigkoftenin adeta bulgur kisiri gibi cikmasi canimi cokmslkti oysaki ne hayallerle almistm
Bi daha asla bilmedigim yerden almam
Esime dedim eee bilmedigim.yerden alirsan ole olur dedi:(

Iste basit ama.bugunluk slklntim.bu:(

Back
X