herkes bugün ki yaşadığı sıkıntıyı derdini buraya yazsın dertleşelim

Yani siz de birini teselli edeceğim derken öbürüne çok bilmiş diyerek iyice ortamı germeseniz daha doğru olurdu
Buna yangına körükle gitmek denir, gaz vermek denir vs.
Ve benim hiç hoşuma gitmeyen bi durumdur

Arkadaşlar ikinizde sakin olun bunda bişey yok denilmesi lazımdır bu gibi durumlarda
Neyse bana da bi yakıştırma yapmazsınız umarım

Konuya gelince de kimin sıkıntısı yok ki
Bende örenğin bugün tatilden geldim
Bi dünya işi yığmışlar
Ben ama onları idare ederken hiç bişey bırakmamıştım
Bu haksızlık

Diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum

Son düzenleme:
Benim canım da bugün sitede yorumları okurken birisinin, hiç tanımadığı birbirine çok bilmiş filan demesine sıkıldı..

Benimde canım durduk yere topikte polemik çıkmasına sıkıldı.
Daha önce söylemiş miydim? Polemik yasak...

benim bugünkü derdim şöyle kii

görümceciğim gelecek

ev darma dumanben ps başında

yemek yapmam lazım ama bi türlü canım bi iş yapmak istemiyo(gelecek kişinin görümcem olmasıyla alakalı olabilir)

haa bide şu var eşim olacak adamla küsüm

görümceme bu durumu belli etmesem mi falan diye düşünüyorum

belli etmiyim diğil mi sanki derdime derman mı olucak

bide o laf sokar şimdi fırsat bilip..bide yetmez anasına yetiştirir

bugün bende durumlar böyle

Son düzenleme:
Kızımı bırakıp işe gelmek beni öldürüyor.
Hem çalışmayı seviyorum hemde çok fazla soğudum.
Bu sabah iş yerine geldiğimde iyice sinir bastı,
Şirketimiz 3 katlı bir bina, giriş katta müşteri karşılaması, satış v.s. oluyor.
ben ara katı kullanıyorum, tek başıma kullandığım ve kendime göre dekore ettiğim bir odam var ve içindede fareleri.
Evet yanlış okumadınız, bulunduğum katta fareler geziyor ve hafta sonu benim odamı tatil köyü olarak değerlendirmişler.
Her yer berbattı, hiç çalışma şevki yok.
Sağolsun temizlediler ama ben acayip tiksiniyorum ve bir an önce eve gitmek istiyorum.
Uykumda var, kızımı da özledim.
Hee bir de kızım yeni bir huy çıkardı, istediği bir şey olmayınca tepinmeye başlıyor, bununla nasıl baş edeceğim bilmiyorum.
Her istediğini yapmak, rahata alıştırmak istemiyorum hayır ve yok kavramlarını bilmeli ama nasıl?
Şu an en büyük derdim bu.
Daha önce de vurma huyu çıkmıştı ama kısa sürede çözdük ve aştık bakalım bunu nasıl halledeceğiz.

Sadece bugün değil dünden beri yaşıyorum bu sorunu hep ben ortada kalmak zorundamıyım söylemeseydim saklama derdi söyledikten sonra hemen bir şey olsun derdi. Yahu ne yapayım adam istemiyorsa bekleyin dediniz bekliyorum sizinde sevdiğimde dahil ne dediğiniz bellisiz ben kapatıyorum siz açıyorsunuz. tam ben uğraşmaya başlıyorum acele etme diyorsunuz bende insanım . Zaten yapmayalım dedin şimdi yaza olsun diyorsun madem yaza olacak öncesinde tanışsınlar diyorum ne gerek var deniliyor ben böyle demiştim başta acele etmeyelim diyorsun ama işine geldiği gibi herşeyde acele etmesini biliyorsun sana bunları söylesem kavga ederiz kesin susuyorum bakalım umarım çok üstüme gelmezsin. Sen o kadar rahatsın ki istediğin şeyleri söylüyorsun bana gelince yok sen karar ver dur bakalım. Oohhh be içimi döktüm:)))Okuyunca biraz karışık yazdığımı gördümne kadar dolduysam:)

bugün benimde canım çok sıkkın,
eşimle üç kardeşi konuşmuyolardı, onlar barışsın diye okadar çabaladımki,sonra kendiliğinden eşim barıştı.
dünde hep beraberdik büyük görümcemde, orta görümcen eşinden çok sıkıntılı,
bende her fırsatta eşimle yardım etmeye çalıştık barıştıktan sonra,
ama görümcem bekarken bana çok çektirmişti şimdi görüyorumda pek değişmemiş,
sadece yaptıklarını unutup eşinin ailesine veryansın ediyo
ve insanları kullanmayı hala çok iyi biliyo ,
diğer kardeşlerinin ortayı bulmaya çalışacaklarına ona daha fazla gaz vermeleri beni üzdü,
o çok severek yani eşi onu çok seviyordu ve kaçtılar şimdi ise dövüyormuş bize söylediğine göre,
eşinin ailesiyle problem yaşıyormuş,eşide ondan yapıyormuş söylediğine göre 2tane küçük peşpeşe çocuğu var
eşi borç içinde kaynanasının evinde sığıntı gibi durmak zorunda ona çok üzülüyorum,
ama çok ufak şeyleri büyütüp olay yaptıklarını duydum dün,
benim eşimin alilesi hiç yardım etmedi 8senedir borcumuz ilk defa bitti,
ufak tefek kaldı ama evim yapılcak çok yeri var ve bunlar her fırsatta eşimden kredi istemeye başladı,
kafam allak bullak ona herşeyi kafaya takma dedim,
çünkü ben daha çok şey yaşadım okadar sorun etmedim eşime,
eşine herşeyi sorun ediyo sanırım birde ablası kardeşiyle hergün konuşup birbirlerini dolduruyorlar sanırım
ve böylelikle eşine patlıyo eşide borcu çok babasının evinde kalmak zorunda yaşıda görümcemden küçük olgunlaşamamış küçük yaşta büyük sorumlulukları kaldıramayıp eşine patlıyo yine kız çekiyo, bugün buna taktım ve üzgünüm ):

Buzdolabim bi karis buz tuttu buzluk desen ayni havada iki kez yaptirdik yok degisen bisey puf bugunki sorunum.bu
Bi buzdolabi bakmak.sart oldu oda ne is bak begen kiyasla amannn

Bugun itibariyle tam tekmil okuldaydik.
Sadece bir arkadasimiz yoktu .
Gozlerimiz onu ararken aci haberi ogrendik.
Hastanede yatiyormus, teshis gogus kanseri
Kemoterapiye baslamislar
Duydugum anda gozlerim doldu kalbim sIkIsti...

Allahim daha gencecik 2,5 yasinda kizi var

Dua etmekten baska caremiz yok

Rabbim şifasını versin, inşallah erken teşhistir.
Göğüs kanseri artık günümüzde grip gibi oldu, erken teşhisle önüne geçilebiliyor.

Annemin vefatından sonra sıkıntısız günüm hatırlayamayacağım kadar az.. Alıştım artık herşeyin üst üste gelmesine, aksiliklerin beni bulmasına..

Meğer kızımın sorunu 2 yaş sendromuymuş.
1,5 yaş civarı belirtileri baş gösterip 3-3,5 yaş gibi son buluyormuş.
Tabii bu 2 senelik süreç çok önemliymiş.
Çocuğun ileri ki yaşamını bizim bu süreçteki tavrımız şekillendirecekmiş.
Ilımlı uyumlu birer anne baba olmak lazımmış.
ama her dediğini de yapmamalıymış. Tasbi bunu da ustalıkla geçiştirmek lazımmış.
Hayır, yasak, v.s. gibi değil, dikkatini başak yöne çekerek yapmalıymış bunu.
Dün akşam uyguladık şimdilik iyi gidiyor dur bakalım önümüzde 2 yıl var Rabbım bu zamanı hayırlısıyla atlatıp
güzel ahlaklı, sevecen bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin.

dişim agrıyor
dünkü ve bugunku sıkıntım bu :S
ılac ıcıyorum fayda etmıyor sankı ısteyım ve zorlanıyorum yutkunurken zonkluyor

benim sıkıntım hediye bulamamaevlilik yıldönümümüz yaklaştı ve ben ne alacağımı bile bilmiyorummmisimli saatler var onlardan düşündüm ama hep sanal alışveriş sitelerinde....bulunduğum yerde nerde satılır böyle şeyler hiç bilmiyorum:26:

Abimin düğününe çok az kaldı ve ben kıyafetimden makyajımdan çok, "küs olan akrabalarımız bir araya gelip hınçlarını benden çıkaracaklar" diye strese giriyorum. Kuzenim durup durup dururken bana tavır aldı ve ben de gerizekalı gibi ona da randvu aldım kuaforden o da guzel olsun diye bunu söylemek için aradığmda tamam diyip suratıma kapattı. Uyuyup uyansam ve abim evlenmiş olsa keşke. Allahım srn bana yardım et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…