Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkes bugün ki yaşadığı sıkıntıyı derdini buraya yazsın dertleşelim
Kendimi affedemiyorum sadece.Boşa giden emeklerim,gereksiz özverilerim.Yazık.
Ve bunu temcit pilavı gibi kendim getiriyorum önüme.
Çıkacak ama aklımdan.Allahım bir daha karşılaşmayalım böyle insanlarla.
benim sıkıntım araba sürmeyi öğrenememek.Daha yolun başındayım ama çok heyecanlıyım.Bir an önce öğrenmek istiyorum.Şu arabayı bir stop ettirmesem ne olur sanki.
Yav buraya yazcam derdi , gidip yanlışlıkla üstelik diyet topikine yazmışım bu bir işaretmi???kaç kilo fazlam var ???neden diyet topiki ??? sorular sorular ; aha ha ha ...yav burda kendi kendime kopuyorum kendin çal kendin oyna ...
Guatr için kan tahlilleri yaptırdım ve Çarşamba günü de ultrason çektirip hepsini doktora göstereceğim. Doktorun ağzından çıkacak cümlelerden korkuyorum. Allahım hayırlı güzel şeyler duymamı nasip et..
İlk sevglmi annem istemedi ayrıldı, ikincisiyle fikir ayrılılklarımız ucurmlar kadar çoktu bnm siyah dediğime hayr beyaz derdi ayrıdlık ki çok kısa sürdü zaten, en son sevgilimde beni öyle iğrenç bir şekilde aldattıki aylar geçti üstünden ama hala aklıma geldikçe midem bulanır kendimi küfür etmekten alamamm. sonunda biriyle tanıştım, dedimki inanmıyorum bu sefer oldu galiba , mesleği yaşı boyu posu herşeyde birbirmizi tamamlıyoruz falan derken oda alevi çıktı iyimi şuanda arkadaş gibi konştuğumzdan bişi diyemedim tabi ama olurda sevgili olmak isterse umut veremem çocuğa boşuna .. Şansın Ş si yok bende , mutluluksa çok uzak genede şükrediyorum annem babam yanımda bi evim vr başımı sokuyorum karnımı doyuruyorum,okuluma gidiyorum. Aşkta olmayıversin napalım dimi ama
Konu sahibi; sanada çok üzüldüm Allah yardımcın olsun canm ya, bugün yapılanlar yarına kalmaz derler o günüde görürsün umarım
Bugünkü sıkıntım ölüp giden dedelerim ninelerim.birini hiç görmedim birini azıcık birini biraz diğerini eh işte hiçbiri üniversiteyi kazandığımı mesleğimi elime aldığımı göremedi.bizi görüyorlarsabkesin en utandıkları torunları benimdir.sevgilimle elele tutuştuğumu gezip tozduğumu görüyorlarsa hele dünya işi için çabamı görüp onlar için ölüm yıl dönümleri hariç ayda yılda bir bile olsa fatiha okumadığımı görüyorlarsa çok hayıflanıyorlardır kesin.inşallah çektikleri azap bitmiştir de cennettedirler şimdi bana da hayıflanmıyorlardır
benim derdım dert degıl ama yınede yazıyım dedım:) sivilcelerim nedeniyle çuha çiçeği çayı içiyorum şuan ve iğrenccc kokuyo.1 ay boyunca nasıl hergun ıcıcem hıcc bilmiyorum((