Merhaba. Nerden nasil baslasam bilmiyorum. Evde kabus cktii boyle kabuslar olur bizde.. buraya yazmaktak bile cekiniyorum utaniyorum kendimden bende mi var bisey diye. Basliyorum simdi (ben21 yasindayim)..evde oturuyoduk ben annemle uzun koltukta, benden kucuk kardesim (kiz,19) karsi koltukta ,en kucuk kardesim de(kiz,10)annemin basinda duruyo o ayakta neyse konusyoduk annemle bi konu hakkinda bnm en kucuk kardesimin o anki durumu (sinir etti sinir oldum yani ,bana gulmedihini biliyorum, kardesim durmadan guler genelde ) biz bisey konusunca guler ,sinirim bozuldu annemle konusuyorum bi konuyla annemde zaten hic tinlamaiyomus gibiydi (o konu hakkinda)o da gulduler boyle gulunce yanima gel dedim bunu durmadan akici olarak soyledim kizdigimi belli ederek gel yanima hemen yanima gel dedim( eger hemen gelseydi opucektim)geldi beni cok sinir etti bende git dedim annem o ara bacaklariyla itti (botlede sakalasmalar bogusmalar cok olur bizde )bacaklariyla vuruyomus gibi bebde aynisini yaptim ilk basta saka sandim vuruyor ayaklariyla canimi aviktti ayakklariyla vurdu boyle munasip biyerime glecek diye dusundum onun siniriyle bende anneme yaptim biliyorum vok yanlis anneyle kizim bu durumu herseyin farkindayim ama neden boyle oluyor neden?(ne kadar sacma dimi) a en sonunda yere dustum sirtima vurcak gibiydi sinirlendim dislerimi sıktim bak yeter artik sonu kotu olcak dedim (bu demelerim ve annemi soylemeli hep gurulyulu bagirmalrla) kucuk kardesim anladi kotu olcagini ss sss tamam tamam dedi o ara koptu zaten butun hersey sen boylesin boylesin hic duzgun degilsin utaniyorum senden bizim evde sonra (kardeslerim ikiside birbiriyle vok bogusur ve hep sonu kotuye calar ben genelde falza dalasmam inlara ve birbiriylede yuksek sesle konusurlar..bagrismalar ..bogusmalar.. hakaretler..salak..geeizekagli.. gibi) ben git dedigim icim annem cocugun kalbini kirdin diuor bagirarak o senin hizmetcind eil diyor.. evet biliyorim .. ama onlarda kendi arasinda cok yapiuor bu seyi.. kirdim bilerek yaptim zatenn .. bunun bende farkindayimm.. onlar yapinca cok normal ben yapinca anormal sonra kucuk kardeimde duger kardesimde ne yapisoun annemee,gotmuyomusjn o senin annen yapamazsin oyle bisey diyor, ayaklarinla o vurusun cok malca ,kendine hic bakmiuomusun soyle diyolar bu hareketlerinden utanmiyomusundiyolar sasirdim bende kesin seinizi dedim (ama onlar hep oule kendi aralarinda )sende oulesin diyorum ben hic oyle degilm diyor.. karsindaki annen diyor , inaninda bende biliuorum ama boyle seylerin baslamasini bende istemiyorum ki bundan 1 saat once anneme ne kadar cok seviuorum seni iyi ki varsin diyorum.. sonra diger ortanca kardesim basladii bak beni sinir etme olanlari babama derimm yeter artik duzgun davran.. kimse senin emrinle yasayamaz .. kimseye emir veremezsinn gibii sonra bende o ara hep karsilik verdim tabii siz cok mu iyisiniz sen niye karisiyosun diyorum kes sesini diyorum git artik ders calis een git odana diyorum tabi bu konusmalar hep bagirarak bu arada (hepsi oyle) oyle durmadan siritirsan bak bu olur dedim kardesimee susmadim onlar konusincada .. ortanca kardesim INSALLAH ALLAHIM SANA BU ANNEME YASATTIKLARINI BIR BIR SENIN COCUKLARIN SANA YASATIR DEDI INSALLAH BAK BU CUMA GUNUNDE INSSSALLAAHHHHvalla cok kotu oldum elimde telefon telefona vrdi telefona baktimama belli etmemeye calistimm parmagimla etimi sıktimki bisey demeyim diye sunki o soulenilen biseye bisey denilmez biliyorum ben hic onalra senin cocunda sana boule yapar insllah demiyorum bikere daha demisti boyle konusuyorjm ama onlarda cok konusiyor sonra ortam gerildi kucuk kardesim aglamakli oldu annemin kucaginda durdu agladi herlade ki annende uzuldu inanind abebde uzuldum olay o kadar buyuyoki anlamiyorum sonra bende bagirdim hic kusura bakmayin sizde kendinize bakin bana bisey diyemessinz dedim kesin sesinizi diyorum o zaman annem bak beni sinir etme yeter artik dedi bende kes kesini dedimm gittim odama odaya geldim inanin neler oldu neden boyle oluyo diye dusunuyorum ilk kaldim boyle dusunuyorum.. neden ki dedim aglayamdim ilk yarin saat once normal konusyoduk simdi neden boyle diyorum.. sonra annem saydirdi ortanca kardeismde oyle salak iste falan filan... dedi ama bu soylenmeler hep bagirmayla . Sonra heosi agladi valla psikolojim cok bozuldu artik bi an olsemde kurtulsam diyorum butun ssuc bendeyse kuvukvuk oalylar o kadar buyuyokiii . Sadece icimi dokmek istedim ...evet benim konusmalarimda hareketlerimde normal degil biliyorum ama onalrin bana bagirarak sen boylesin sen soylesin demesi beni sinir ediyor ki ortanca kardeism disardaki fazla kisilerle anlasamaz tartismaya girer fazla kimseyi sevmez' boyle yapiyo boyle yapiyo cunku' der.. ben oldukca sakinim disarda, kimseyle tartismam herkesin hayati kendine millet ne yapiyosa yapsin beni ilgilendirmez olan heo evde oluyo evde sinirim bozuluyo butun suc bendeymis gibi tamam sucluyim anneme oyle yapmakla ama o bize sanki arkadasiymis gibi taviz vermesin ozaman ,bunlari hep soyluyorum o kadar lagbali olma diye ,herkes bi kendine bakmalii, sıkıldım artik. Bu arada hic birimiz birimizi kiskanmayiz, kiskanclik yok.. boyle sacmaliklardan sinirim bozuk.
Cok uzun oldu ve yazim hatalarim olabilir. Sadece icimi doktum.
Iyi gunler.