herkes beni suclu goruyor..sıkıldım artik..

Hepsini okumadim ama siz evlenince birbirinizin degerini anlarsiniz. O zamana kdr boyle kavga edersiniz.

Okurken yoruldum yarıya kadar gelebildim ancak. Anladığım kadarıyla yorum yapayım.

Anne kız ve kardeşler aasında olur böyle şeyler, büyütmeye gerek yok. Daha az el şakası yapmaya gayret edin, sonu iyi biten el şakası görmedim ben.

Kesinlikle tesekkur ederim.

Normalde yazım hatalarına çok yorum yapmam,anlayabildiğim kadar anlamaya çalışırım,gerekirse 2 kez okurum..Ama bu konudan hiçbirşey anlamadım,samimi söylüyorum..Lütfen biraz dikkat edin yazarken..Karmakarışık olmuş..Birkaç kişi arasında geçen bir olay,biri birinin ayağının ucuna geçmiş,diğeri onun üstene atlamış inan ki anladığım bu..Dalga geçmiyorum yani..Bu kadar acele yazmaya gerek yok..Düzenleyin,önce bir okuyun konuyu sonra açın..Zaten bizlerde okuyup yorum yapacağız yani..Yangından mal kaçırır gibi yazmaya ne gerek var? Ben çoğunlukla telefondan giriyorum..Şuanda da telefondan yazıyorum..Buyrun siz bakın aradaki yazım şekline..Bu okuyan insanada bir saygıdır yani..Yardımcı olmak tabi ki isteriz ama inanılmaz rahatsız edici ve anlaşılmayan bir yazım şekli var konuda...

Olacak tabii ki bunda ne var? Kendi çocuğunuz olursa kendi kızınız size ses yükseltecek yeri geldiğinde, yeri geldiğinde de sinirlerinizi bozacak, bundan daha doğal bir şey var mı?
benim 3,5 yasindaki ufaklik kafa tutuyor elbise yuzunden.
Babasina kafa tutmaz kolayina ki sert deyildir hic esim.
Ama iste bana gelince hanim tum stresini benden cikartiyor.
Ana, abla olmak zor.

Aslında tam okumadım ama kardeşinizin söyledikleri dikkatimi çekti .Aslında sizde annenize bazen haksızlık ettiğinizin farkında olmalısınız ki "sizin çocuklarınızın da size aynısını yaşatması" dileğine bu kadar takılmışsınız.
INSALLAH ALLAHIM SANA BU ANNEME YASATTIKLARINI BIR BIR SENIN COCUKLARIN SANA YASATIR DEDI INSALLAH BAK BU CUMA GUNUNDE INSSSALLAAHHHH v

=>lağbali değil, laubali
=>klavyenizde bir adet "enter" tuşu var, arada kullanın size değişiklik bize iyilik olsun.
=>özellikele virgülleri doğru yerde kullanırsanız anlatım karışıklıklarının önüne geçilir. yazınız şu haliyle okunmuyor, inanın çok zorlandım.
derdinizin çözümüne gelince;
şakaya el, kol karışırsa kan çıkar. el-kol şakası yapmayın bence, ne annenizle ne kardeşlerinizle.
ayrıca ortada bu kadar uzunnnnnn uzun yazıp Orhun Kitabesi Vol.2'yi oluşturacak bir sorun yok, Allah aşkına. o bana şunu dedi, annem böyle yaptı.
yazıyı bu kadar uzun görünce altından cidden bir şey çıkacak sandım. olur böyle şeyler, takmayın bu kadar kardeşlerinize, annenize.

başlığa baktım ilgimi çekti okuyayim dedim de error verdim yarısına kadar okuyabildim allahtan yaşını en başından yazmışsın aile içerisinde böyle şeyler olur da el kol bacak şakaları bırak küçükler kendi aralarında yaparlarsa yapsınlar sen ablalik yap sen onlar kavga ettiğinde ayıran yol gösteren olacağın yerde oturup onlarla bu şekilde islere kalkisirsan haliyle onlarda saygı göstermezler çünkü çok iç icesiniz dolayısıyla da çocuklar nerden bilsin eğer bundan sonra abla gb davranirsan aile içersinde daha mantikli bir iletişim kurabilirsiniz diye düşünüyorum yazıyı o kadar uzun yazmana gerek yoktu bu haliyle olay dallasa dönmus kimin eli neyin kolu zor oluyor okumak

21 yaş için fazla çocuksu olduğunuzu düşündüm.Genç kız ağırlığınız olursa bence hiç böyle konulara dahil bile olmazsınız.Dert edicekte pek bişey yok gerçi ama.

Neden düzgün yazmıyorsun

Arkadaşım ben şunu bilirim, 4 kişinin olduğu bir ortamda 3 kişi o diğer bir kişiyi suçluyorsa sıkıntının çoğunluğu o kişidedir. Dolayısıyla onu bunu suçlamayı bırakın, kendinize bakın bence...
Anneniz sizinle arkadaşça geçiniyor diye "o da mesafeli olsun biraz" diyerek en son onu suçlamışsınız. Yaptığı güzel bir şeyi kötü gibi görüyorsunuz.. Sanırım evde gerildiğiniz için tahammül sınırlarınız aşılıyor. buna benzer durumlar sık yaşanıyorsa, tartışma çıkacağını anladığınız anda ortamdan uzaklaşın bana göre, hem gerilmemiş olursunuz, hem de kalp kırmamış olursunuz. Sevgiler.

Al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istemiyorsan dedi al kendini dedi git dedi nerede kalırsan kal dedi bana.

Al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istemiyorsan dedi al kendini dedi git dedi nerede kalırsan kal dedi bana.
Canım sanırım kendini bugün konu hortlatmaya adadın ama bak burda böyle konu hortlatanlar için hiç iyi düşünmeyiz. Bilmem anlatabildim mi :)

Yalnız o nası bi aileyse; balta girmemiş afrika ormanlarından fırlamış ilkel bir kabile.

22 yaş olduğuna emin misiniz ?
Gerçekten bunları ben 12 yaşında falan yapıyordum. Anneler bazen kızınca söyler böyle şeyler. Ama cidden acilen yazın çalışmaya başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…