- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi maximaculpa
-
kız gonzales nesfit yiyeceğine peynir zeytin domates salatalık yumurta ye
o nesfiti yedikten 2 saat sonra acıkırsın
yumurta yersen öğleye kadar tok tutar seni..
yeterli su içmiyorum.1.300 su kaybı mı.hımmm..
yeterli su içmiyor musun nihilcim
Nihilcim günaydın...Geyik topiğine girmeyi düşünmüyorum artık
Geçen hafta alışma dönemindeymişim gibi düşündüm bugünden itibaren başlıyorum bende diyetime
Sen gereken sıvını şimdiden almışınDur sana leslie yükleyim
Günaydın maximacım... Mesajını okudum zanım neden cevap vermedim bilmiyorumÖzür olsun
yeterli su içmiyorum.
..
toplu konuşma olunca o gün
bi oradan konuş
bi buradan konuş derken
unuttum kapattım sekmeyi. özür dilerim
okuduysan tamam, okumadın sandım
YUMURTA MI :120::120::120::120: hiç sevmem hemde sabah sabah..
şimdi 9 da nesfit yiyorum ama 12:30 da da yani 3,5 saat sonra da öğle yemeği yiyoruz.
acıktığımı anlamıyorum bile o saatte yemek zorundayım en geç 13:00 olsun
tamam yumurtayı kaldıralım,domates salatalık ye o zmana
slmlar kızlarrrr ben geldimmmgeçmişi okumadım nasıl gidiyor ben haftasonu biraz kaçamak yaptım yaa Sanırım bisikletimin gelmesini bekliyorum oyğzden içimde bir rehavet var
spedyyyyyy sendemi burdasınnnn ne ara geldinnnsenin kılonmu var
bu dediğini ancak çok erken kalktığım günler yapabilirim.
sbaha kalkıp kahvaltı yapmak bana göre değil nesfit bana yeterli geliyor acıktırmıyor yine de sağol
bizde var hiç işe yaramıyor kiilk 2-3 ay tempo tempo devam sonra çamaşırlık gibi kullanıyorum ama akşamları yapacağım artık karar verdim. 30 dk bisiklet 30 dk mekik yeter
bir türlü kurtulamadığım 5 kilom var biliyorsun..
slmlar kızlarrrr ben geldimmmgeçmişi okumadım nasıl gidiyor ben haftasonu biraz kaçamak yaptım yaa Sanırım bisikletimin gelmesini bekliyorum oyğzden içimde bir rehavet var
bu dediğini ancak çok erken kalktığım günler yapabilirim.
sbaha kalkıp kahvaltı yapmak bana göre değil nesfit bana yeterli geliyor acıktırmıyor yine de sağol
bizde var hiç işe yaramıyor kiilk 2-3 ay tempo tempo devam sonra çamaşırlık gibi kullanıyorum ama akşamları yapacağım artık karar verdim. 30 dk bisiklet 30 dk mekik yeter
bir türlü kurtulamadığım 5 kilom var biliyorsun..
Öğle yemeği menüm
ÇORBA
IZGARA KÖFTE
SALATA
TATLI
Izgara köfte ve tatlı yemem çorba ve salataya kaldım yine
benimde 10 kilom varbende okuduğum yerlerde en çok kondisyona sokan bisiklet olduğunu okudum ondan alıp en azından günde 1 saat yapıp yediklerimede dikkat edip forma girmek istiyorum ve en azından sarkma olmaz ozamanda sen yapmadıgındanmı işe yaramıyor yoksa yapıpta yaramıyormu:26::26:
Bende 4 adet light mavi yeşil bisküvi yedim kahvaltıda Şimdide yeşilçayımı içiyorum Öğlenede Çorba içecem akşamada Tavuk yapcam yanına bol salata
hadi bakalım
1 hafta kullandıktan sonra kenarda yatmasın da
gonzales bişey değil canım.
Yok kız valla hırs yaptımdün o ses türkiyeyi izledim ay hadise ne çirkin olmuş çok fazla zayıflamış yüzü aplak gibi ortada vucut küçücük kalmışş hiç beğenmedim
sürekli günde 1 saat yapılsa belki işe yarar ama her gün o kadar zamanım olmuyordu. ilk aldık rahat 3 ay sık sık kullandım ama o zaman bile hafta da 4 gün falan ancak yarım saat yada 1 saat yapabiliyordum.
bacak kaslarım gelişti onun dışında başka bi işe yaramadı. göbeğimden şikayetim var tek sorunda o zaten toparlamak istiyorum. şimdi mekik ve bisiklet yapacağım.ikisi bir arada belki daha çok yararını görebilirim
bende çayı içeceğim bergamotlu yeşil çay ( herçeşidini aldım yaaa ) akşam anneme gitmeyi düşünüyorum.
kiraz saplı çayı da öneririm çok sık tuvalete çıkartıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?