Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

kız gonzales nesfit yiyeceğine peynir zeytin domates salatalık yumurta ye
o nesfiti yedikten 2 saat sonra acıkırsın
yumurta yersen öğleye kadar tok tutar seni..

YUMURTA MI :120::120::120::120: hiç sevmem hemde sabah sabah..
şimdi 9 da nesfit yiyorum ama 12:30 da da yani 3,5 saat sonra da öğle yemeği yiyoruz.
acıktığımı anlamıyorum bile o saatte yemek zorundayım en geç 13:00 olsun

1.300 su kaybı mı.hımmm..

yeterli su içmiyor musun nihilcim
yeterli su içmiyorum.

..
toplu konuşma olunca o gün
bi oradan konuş
bi buradan konuş derken
unuttum kapattım sekmeyi. özür dilerim

Flashbelleğimi evde unutmuşum leslie yükleyemiyorum

Facete geçmiş yorumlarımıza nasıl bakabiliriz bilen var mı :26::26:

tamam yumurtayı kaldıralım,domates salatalık ye o zmana

slmlar kızlarrrr ben geldimmm geçmişi okumadım nasıl gidiyor ben haftasonu biraz kaçamak yaptım yaa Sanırım bisikletimin gelmesini bekliyorum oyğzden içimde bir rehavet var

tamam yumurtayı kaldıralım,domates salatalık ye o zmana

bu dediğini ancak çok erken kalktığım günler yapabilirim.
sbaha kalkıp kahvaltı yapmak bana göre değil nesfit bana yeterli geliyor acıktırmıyor yine de sağol

slmlar kızlarrrr ben geldimmm geçmişi okumadım nasıl gidiyor ben haftasonu biraz kaçamak yaptım yaa Sanırım bisikletimin gelmesini bekliyorum oyğzden içimde bir rehavet var
spedyyyyyy sendemi burdasınnnn ne ara geldinnn senin kılonmu var

bizde var hiç işe yaramıyor ki ilk 2-3 ay tempo tempo devam sonra çamaşırlık gibi kullanıyorum ama akşamları yapacağım artık karar verdim. 30 dk bisiklet 30 dk mekik yeter

bir türlü kurtulamadığım 5 kilom var biliyorsun..

Son düzenleme:
Öğle yemeği menüm

ÇORBA
IZGARA KÖFTE
SALATA
TATLI

Izgara köfte ve tatlı yemem çorba ve salataya kaldım yine

benimde 10 kilom var bende okuduğum yerlerde en çok kondisyona sokan bisiklet olduğunu okudum ondan alıp en azından günde 1 saat yapıp yediklerimede dikkat edip forma girmek istiyorum ve en azından sarkma olmaz ozamanda sen yapmadıgındanmı işe yaramıyor yoksa yapıpta yaramıyormu:26::26:

hadi bakalım
1 hafta kullandıktan sonra kenarda yatmasın da

gonzales bişey değil canım.

Öğle yemeği menüm

ÇORBA
IZGARA KÖFTE
SALATA
TATLI

Izgara köfte ve tatlı yemem çorba ve salataya kaldım yine

Bende 4 adet light mavi yeşil bisküvi yedim kahvaltıda Şimdide yeşilçayımı içiyorum Öğlenede Çorba içecem akşamada Tavuk yapcam yanına bol salata

sürekli günde 1 saat yapılsa belki işe yarar ama her gün o kadar zamanım olmuyordu. ilk aldık rahat 3 ay sık sık kullandım ama o zaman bile hafta da 4 gün falan ancak yarım saat yada 1 saat yapabiliyordum.
bacak kaslarım gelişti onun dışında başka bi işe yaramadı. göbeğimden şikayetim var tek sorunda o zaten toparlamak istiyorum. şimdi mekik ve bisiklet yapacağım.ikisi bir arada belki daha çok yararını görebilirim

Bende 4 adet light mavi yeşil bisküvi yedim kahvaltıda Şimdide yeşilçayımı içiyorum Öğlenede Çorba içecem akşamada Tavuk yapcam yanına bol salata

bende çayı içeceğim bergamotlu yeşil çay ( herçeşidini aldım yaaa ) akşam anneme gitmeyi düşünüyorum.
kiraz saplı çayı da öneririm çok sık tuvalete çıkartıyor

hadi bakalım
1 hafta kullandıktan sonra kenarda yatmasın da

gonzales bişey değil canım.

Yok kız valla hırs yaptım dün o ses türkiyeyi izledim ay hadise ne çirkin olmuş çok fazla zayıflamış yüzü aplak gibi ortada vucut küçücük kalmışş hiç beğenmedim

günaydın kızlar

dün akşam bir miktar kaçırdım yemekleri daha doğrusu misafirlikteydim geç yedik :44:

sabah salata , bal ceviz yedim . süt içtim

iş çıkışı da callenetics yapcam yine

Zaten Günde ilk 45 dkka yapılan spor ogünkü yediklerini yakıyor 45 dkkdan sonra vucut otamatikman vücuttaki yağlardan yakmaya başlıyor bence en ideal spor günde 1 bucuk saat Ben geldiğinde oturma odama koycam tv karşısında yapcam. Boş oturanı allah sevmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…