• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

ben hiç spor yapmıyorum kızlar 5-6 kilo versem yeter diye ayrıyetten vaktmde olmuyor okulum var. yinede verebilir miyim

valla içim dışıma çıktı kızlar.. bi diyet programı yapıyordum ben. 4 günde 3 kilo vermiştim. onu bıraktım çünkü bünyemde tuhaf şeyler olmaya başladı. önce isal oldum 2 gün hiç geçmedi çok halsizleştim. bir de regl arifesindeyim. şimdi saglıklı beslenmeye gectim sizin dediğiniz gibi besleniyorum ve saglıklı beslenmeye gecer gecmez 1 günde verdiğim 1 kiloyu geri aldım :((
siz burda nasıl yapıyorsunuz? menü filan mı yazıyorsunuz?

menü yazmıyoruz ama yazabiliriz
öyle diyetler vücudun dengesini bozuyor, bu sefer zorlaştıryor bidahakine.
normal beslen, porsiyonunu azalt.

ben hiç spor yapmıyorum kızlar 5-6 kilo versem yeter diye ayrıyetten vaktmde olmuyor okulum var. yinede verebilir miyim

verirsin canım

öğlen uyandım yine
öğlen yeşil+mate çayımı içtim sonra cornflakes... arkadaşlar tost yapmış çeyrek ekmek aldım
akşam yeşil+mate çayı çeyrek ekmek, üçgen peynir, zeytinyağlı salata
yemekten sonra jelibon yedim:30:

ilerleyen saatlerde yeşil çay mı süt mü içmeliyim geç yatıyorum karar veremedm kızlar yardımcı olursanız sevinirim ben açık açık yedklerimi yazıyorum ki yememem gerekeni söyleyin...
okul dönemimde adana tavuk şiş lahmacun gibi şeyler yiyoruz en azından onlar yok bunada şükür diyorum öyle değil mi ama???

öğlen uyandım yine
öğlen yeşil+mate çayımı içtim sonra cornflakes... arkadaşlar tost yapmış çeyrek ekmek aldım
akşam yeşil+mate çayı çeyrek ekmek, üçgen peynir, zeytinyağlı salata
yemekten sonra jelibon yedim:30:

ilerleyen saatlerde yeşil çay mı süt mü içmeliyim geç yatıyorum karar veremedm kızlar yardımcı olursanız sevinirim ben açık açık yedklerimi yazıyorum ki yememem gerekeni söyleyin...
okul dönemimde adana tavuk şiş lahmacun gibi şeyler yiyoruz en azından onlar yok bunada şükür diyorum öyle değil mi ama???

çok geç yatoyosan süt iç içine de tarçın at bi çay kaşığı, şeker ihtiyacını bastırsın da jelibon falan yeme:19:

çok geç yatoyosan süt iç içine de tarçın at bi çay kaşığı, şeker ihtiyacını bastırsın da jelibon falan yeme:19:

peki cnm zeytinyağının bir zararı olur mu salatalarda??
bir de arada tost kaçamakları ? gerçi bugün 2.günüm gittim alışveriş yaptım ordan burdan yemeyim diye kahvaltılık aldım
bu arada sen kaç kilosun?

peki cnm zeytinyağının bir zararı olur mu salatalarda??
bir de arada tost kaçamakları ? gerçi bugün 2.günüm gittim alışveriş yaptım ordan burdan yemeyim diye kahvaltılık aldım
bu arada sen kaç kilosun?

olmaz, zeytinyağını gönül rahatlığıyla kullanabiirsin.
cornflakes yemektense tost ye bari, tam buğday ekmeği al fırından. o şekilde yap. ama corn flakes gibi hazır gıdalar tüketmemeye çalış şekerim
55 kiloyum ben

olmaz, zeytinyağını gönül rahatlığıyla kullanabiirsin.
cornflakes yemektense tost ye bari, tam buğday ekmeği al fırından. o şekilde yap. ama corn flakes gibi hazır gıdalar tüketmemeye çalış şekerim
55 kiloyum ben

neden hazır olunca ne gibi etkisi oluyor kiloya merak ettm. ne bileym hafif tutuyor sanki beni cornflakes

neden hazır olunca ne gibi etkisi oluyor kiloya merak ettm. ne bileym hafif tutuyor sanki beni cornflakes

içinde yapay şeker var

şekerli besin tükettiğinde onun direk depolanacağını düşün.

yapay ürünler her yönden zararlı
vücut onları sindiremiyor, parçalayamıyor

içinde yapay şeker var

şekerli besin tükettiğinde onun direk depolanacağını düşün.

yapay ürünler her yönden zararlı
vücut onları sindiremiyor, parçalayamıyor

teşekkür derim.. peki siz kendi yaptığınız ekmeklerden günde kaç tane yiyorsunu küçüklerden

acıktım kızlar ne yesem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:56:

akşamın o saatinde bişey yenmez cısss:20:

günaydın kılzar..
ben regl olmuşum, bi şişkinlik bi şişkinlik var ki sormayın :50:

yeni kalktım, birazdan egzersiz yapıp ardına bişeyler yerim..

gülin hanım bakıp bakıp kaçıyosun oyarım gözlerini:47::47:

günaydın kızlar :3::3:

sporda bugün benim dinlenme günüm. 1.5 kg vermişim bu hafta.:32: :7:

henüz kahvaltı yapmadım ama işe geç kaldığım için artık birseyler atıstırcam :17:

Merhaba herkese,
Sabah kepek ekmegine beyaz peynirlu tost tedim.Oglen icin karnibahar,brokoli haslamasini yogurtlayarak yiycem.
Aksama karar vermedim

akşamın o saatinde bişey yenmez cısss:20:

günaydın kılzar..
ben regl olmuşum, bi şişkinlik bi şişkinlik var ki sormayın :50:

yeni kalktım, birazdan egzersiz yapıp ardına bişeyler yerim..

gülin hanım bakıp bakıp kaçıyosun oyarım gözlerini:47::47:

Kuzummm kaç gündr bakmıodum bu topiğe yaa 8.sayfa da falan kalmışım o yüzden sonuna kadar her sayfayı okuym dedim kızmaaa bakıp kaçmıycaktım kii :26::14:

Hafta sonu çok kaçamak yaptım beennn :17:

Ama bugünn yeniden toparlanma zamanı :46:

Sabah:3 adet zeytin

Biraz peynir

1 dilim tam buğday ekmeği :46:

Yeşil çay içeyim dedim,tadı güzel olur diye bergamotlu almıştım ama inanılmaz acı içemedim yaa :50:

Günaydınnn bu arada herkeseee geleceğin çıtırları kalorisiz güzel bi hafta olsunnn hepimiz için :21::21:

günaydın kızlar :3::3:

sporda bugün benim dinlenme günüm. 1.5 kg vermişim bu hafta.:32: :7:

henüz kahvaltı yapmadım ama işe geç kaldığım için artık birseyler atıstırcam :17:

tebrikler:46::46:

Merhaba herkese,
Sabah kepek ekmegine beyaz peynirlu tost tedim.Oglen icin karnibahar,brokoli haslamasini yogurtlayarak yiycem.
Aksama karar vermedim

akşam da çorba ve salata yiyebilirsin:44:

günaydın çıbık krakerler :21:

bugun tartıldım dün diyeti gümletmeme :27: rağmen cumu günkü kilomla aynı çıktım :21:

yeşil çayımı içiyorum
yapacağım kahvaltım ise;
10 tane zeytin, üçgen peynir, domates ,salatalık

Back