Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hergün Soğuk Su İçerek 20 Kilo Verdi.
- Konu Sahibi berna87
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hıı spor mpor yapmayın ne bulursanız yiyin ondan sonra su içince zayıflayın. e oldu artık =D
kaydirigubbakcemile3doğru lafa ne denirr haklısın vallaa:)))
- 22 Kasım 2007
- 481
- 77
- 98
arkadaşlar ben yaz kış hergün enaz 3 litre buz gibi su içerim yani öyle kış olsa da fark etmiyo çünkü ılık içemiyorum. buna rağmen hiç kilo vermiyorum kilom çok değil ama bi 3 kilo vermek isterdim yani soğuk suyla bende bişey olmuyo yıllardır böyle bu gerçi ben acayip çok yiyiyorum belki ondandır.kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu soğuk su olayını aydınlatmak ısterım bende sureklı dıyet yapan ve dureklı receteler arastıran bırıyım bır yıl once duzenlı sporla ve yuruyusle 80 kg dan 62 ye dusmustum ve 6 ay sonra bıraktgım ıcın hepsını aldım yakın zamanda dasıcak su soğuk su olayını merk edıyordum kardesım spor akademesıne gıdıyor ondan oğrendıgım bılgıye gore soğuk su metabolızmayı hızlandıryor ve dah acok kalorı yakıyormus yaklaşık 1 aydır sadece soğuk ıcıyorum ve karbonhıdratları azalttım 5kg vermısım hıç kasmadan tavsıye ederım
- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.441
- 773
Elbette ki insan yediklerine de dikkat etmeli ,biraz da hareketli olmalı..
Ama şunu söylemeliyim ki ben kendimi bildim bileli yaz-kış soğuk su içerim.Hiçbir zaman büyük bir kilo problemim olmadı.3-5 kilo aldım yada verdim,o kadar.O da bana göre!.Etrafıma sorarsanız gayet zayıfmışım..kaydirigubbakcemile3
Yani soğuk suyun metabolizmayı hızlandırdığına da inanıyorum,kolay kolay da hasta olmam çok şükür..yerimseniben
Ama şunu söylemeliyim ki ben kendimi bildim bileli yaz-kış soğuk su içerim.Hiçbir zaman büyük bir kilo problemim olmadı.3-5 kilo aldım yada verdim,o kadar.O da bana göre!.Etrafıma sorarsanız gayet zayıfmışım..kaydirigubbakcemile3
Yani soğuk suyun metabolizmayı hızlandırdığına da inanıyorum,kolay kolay da hasta olmam çok şükür..yerimseniben
dukan ın kitabında da soğuk suyun buzun ve ortamın serin olmasının öneminden bahsediliyordu. hatta sıcak şişmanın düşmanıdır diyordu dukan. ve bazı değerler vardı işte buz yiyerek şu kadar kalori soğuk su içerek şu kadar, soğuk duş altında birkaç dakika kalmak, daha ince giyinmek vs.. gibi şeyler vardı. kilolu insanlara mutlaka ince giyinmeyi tavsiye ediyordu ve tüm bunları yaparak günde 300 kaloriye kadar yakmanızı sağlayan bir methodu vardı. okuyalı çok oldu ve kitabı bulamıyorum o yüzden tam değerleri yazamıyorum ancak merak edenlar araştırırsa bulacaklardır.
bir kimyacı olarak noktayı koyayım:) arkadaşlar sıcak su içersek besinler hızlı yanar kilo verdirmede kolaylık sağlar ama eğer soğuk su içersek bunu ısıtmak için de enerji harcar böylece yaktığımz kalori soğuk suyu sıcak suya dönüştürmek için yaktığmz kalori + metabolizmayı hızlandırdığı için verdiğimz kalori olur.sıcak su içersek ise sadece metabolizmamız hızlandığı için yaktğmz enerjiyle kalırız:)