• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün ne yediğimizi dürüstçe yazmaya varmısnız :)

Honest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
509
7
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar..bu konuyu yaklaşık 1 sene önce yine açmıştım fakat formlarda bulamadım.tekrar açmak istedim..kilo verebilmek inanılmaz bir yöntem.yediklerinizi yazmaya mecbur olduğunuzu bildiğiniz için az yiyiyorsunuzkaydirigubbakcemile3ben bugün tekrardan başlama kararı aldım ve siz arkadaşlarımla beraber devam etmek istedim..
ister her öğün girip yazın ama edit tuşuyla düzeltin tekrar mesaj kutusu açmayalım ki formumuz boşuna dolmasın..isterseniz akşama kadar kağıda ne yerseniz ama ne yerseniz yazıp akşam olduğunda buraya yazın..
hadi hayırlı olsun:lepi:

aç karnına =3 bardak ılık su
1 saat sonra=1 fincan 5 bir yerde
1 saat sonra=1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir
(devamı gelicek:) )

Merhabalar, bölümümüzde diyet deneyimlerimiz paylaşılmaktadır, konunuz silinmiş ise gerekçesi mutlaka bildirilmiştir, diyet guruplarında size uygun bir bölüm mutlaka bulacaksınızıdr paylaşımınıza ordan devam etmeniz gerekmektedir, iyi paylaşımlar dilerim...
Yediklerinizi yazmak bir diyet yöntemi olmadığı için diyetede katkısı olmadığı düşünülmüştür sanırım...

Diyet guruplarına sadece yarışma gurubu olarak bakmayın lütfen, incelenemiz için size link getireyim ben...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html

EVET ARKADAŞLAR TEKRAR BENyerimseniben

2 sene önce yazarak 1.5 ayda 11 kilo vermiştim.tabi destek olarak beşi biryerde çayım ve sauna eşofmanım vardı:emir_bebek:şimdi sadece beşi bir yerde ve yine yazma yöntemimle karşınızdayım.tam 53 gün sonra düğünüm olacak ve ben hala kilolu bir gelin adayıyım.boshayallersmileşimdi azimle buraya geldim ve inşallah başaracağım son güne kadar durmak yokkötükedihüsoşuan regl döneminde olduğum için oruç tutmuyorum.3 gün sonra devam oruca nasipse.hergün ne yediğimi ne yaptığımı yazıcam.sizlerde yazabilirsiniz..bu arada merve52 arkadaşım sanada bol başarılar umarım hepimiz istediğimiz kilolara inmiş oluruz:içelim:

sahurda:1 haşlanmış yumurta,biraz peynir,3 zeytin,domates,salatalık,4 dilim ekmek,3 fincan çok açık çay..

Back
X