Hergün dışarı çıkma sorunu

Bu ara cok duyduğum bi şey var.

Misal adam iş sahibi. İş bitiyor. Çalışanlar çıkıyor. Adam eve gitmiyor. Biraz eşeliyorsun. Hanımını çocuğunu görmek istemiyor. Ne kadar geç gidersem o kadar iyi kafasında.

Evde onu eziyet mi bekliyor? Sırtına kırbac mı şaklatıyorlar? Sorsan anlatacağı şey bile yok. Ama tavır bu.

İşler uzadı gelemiyorum. Arkadaşlar çağırdı oraya gidiyorum. Haftasonu aynı kaçamaklar. İnsan haftasonunu da ailesine çocuğuna ayıramayacaksa evlenmesin, üremesin.

Tüm deliler bu ülkede toplanmış gibi ya. Nereye başımızı dönsek bir aile sorunu patlıyor.

Belki de adam haklıdır sıkılmakta. Burda yardım istediği insanlarla bile iletişim kuramayan bir kadınla aynı evin içinde zaman geçirmek sıkıcı olabilir. Adamdan da bi dinlemek gerek neden kaçıyor diye.

Adam sizinle ve çocuğuyla zaman geçirmemek için ne gerekirse yapıyor ve açıkça söylüyor, aranız nasıl iyi? Ayrıca bu sorununuz kızınızda ciddi travmalara sebep olup ileride tüm ilişkilerini etkileyecek. Evlilik böyle bir şey değil, eşiniz berbat.

Sızınle olmaktan zevk almıyor ama gece gonlu nu eylerken zevk alıyor pasam. Ya kocanız okuz yada anlasamıyorsunuz.

Nasıl aranız iyi????Adama dokunmadığınız sürece tabi iyi olur.Adam sizinle vakit geçirmek istemiyor,yük görüyor bu bile o adamdan soğumak için yeterli

kızım ağlayarak keşke ben olmasaydım dedi

Aranız iyise bunu diyebiliyorsanız, küçücük çocuğun yanında kendisini, gereksiz, fazlalık gibi hissettirecek şeyler konuşmayın bi zahmet.
Kesinlikle katılıyorum. 4 yaşındaki küçücük çocuğun aklına böyle bi söz normal şartlar altında gelmez. Yazık, demek ki konuşurlarken duymuş

yani yuh.
o nasıl baba öyle bencil

Eşim ne kadar torgun olursa olsun kızları bi yere gitmek isterse götürür eder.
Eşinizin düzelmesi lazım.
Yazık yahu çocuğa.
Ailecek bişeylerden nasıl keyif almaz

Birincisi çocuğun yanında tartışmayın. İkincisi bunun dışında nasıl iyi oluyorsunuz anlamadım. Adam eşini çocugunu sevmiyor vakit geçirmek istemiyor. Bence baya boşanma sebebi..kimle heziyorsa onlarla gezmeye devam etsin. Allah bilir siz bu adama ev işi de yaptırmıyorsunuzdur. Çocugun kişisel bakımına da yardım etmiyordur

İlişkinin çöpünü buraya boşaltıyor. Sonra kocişkosuyla devam ediyor.

Yakında yeni kardeş de yapar kızına.

Yeter ki kocişiyle ayrılmasın.

2. yi yap daha çok bağlanır yazmamızı bekliyor.

Cocugunuza uzuldum sadece. Yoksa belli ki siz bu evlilikten memnunsunuz.

Konu sahibinin benzer çok konusu varmış, bilmiyordum, okumadım da sizlerden duydum.
Ama bu konu beni çok üzdü tanıdığım bir aile daha var bu şekilde. Kadın diyor ki eşimin işten kaçta çıktığını bile bilmiyorum, gece en erken 1de geliyor eve. Oğlunu kaç kere ağlarken gördüm baba gitme benle oyna diye

Karı-koca muhabbetli olmayabilir ama çocuk söz konusuysa anneliğini babalığını bilecekler.

Küçük bir itiraf, iç dökme diyebiliriz.. büyük kızım iki buçuk yaşında küçük kızım beş aylıktı. Haftasonu için eşimle plan yaptık, yakın bir şehire hayvanat bahçesi, lunapark gezisi yapalım çocuklara değişiklik olsun dedik ama sabah tartıştık, eşim evden gitti ben ağlayarak bebeğimi emziriyordum. Büyük kızım geldi daha iki buçuk yaşındaki çocuk "ağlama annecim ben her yeri topladım" dedi
Tokat yemiş gibi oldum, eşimi aradım "ne olursa olsun çocukların gününü mahvetmeye hakkımız yok, eve gel planımıza göre çıkalım" dedim. Eşim de "haklısın ben de öyle düşünüyorum" dedi eve geldi. Gelirken de börek simit vs almış aç durmayın yiyin çıkalım dedi.
Karı koca hırsımıza yenilseydik o çocuk akşama kadar üzgün duracaktı evde, yazık değil mi

Anne baba olmak olgunluk gerektiriyor. Bu yüzden herkes anne baba olmamalı deniyor zaten.

içim acıdı çocuğa ya bu nasıl vicdansızlık. 4 yaşında ki çocuk nasıl ben olmasaydım keşke der bu nasıl bir mutsuzluk? yazık değil mı ya?

4 yaşında kızınıza gerçekten çok üzüldüm. Keşke ben olmasaydım demiş bu yaşta...Herkes baba olmayı hak etmiyor! Kızınızın ve kendinizin ruh sağlığı için bu duruma bir çözüm bulmalısınız. Çocuk dışarı çıkalım baba diye yalvarıyor baba ise ya babaanneye ya anneneye götürüyor şaka gibi. Kaç yıldır evlisiniz? Severek mi evlendiniz eşiniz çocukları sevmiyor mu?

Eşiniz haklısın ben de öyle düşünüyorum diyip eve gelerek çok güzel bir tavır göstermiş. İşte olması gereken bu. Gönül ister ki hiç pürüz çıkmasın ama eşler arasında arada bir tartışma oluyor.

O cocuk aglayip yalvardiktan sonra hala annenize birakip cikti oylemi. Bu ne demek biliuomusun karsindakini hata yaptiginda uyardigin halde devam ediyorsa seni asla takmiyodur devam edecektir sen onun icin bir hic demeksin demek....

Boşanmadan önce çift terapisi almalısınız. Olmuyorsa bye bye. Çocuk varken boşanmayı hiç seçenek olarak düşünemiyorum fakat aile olamamış sizinle. Bırakın baba olmayı size eş olamamış. Yazık çocuğunuza üzüldüm

Keşke aileler oğullarını evlendirirken karşılarına alıp konuşsalar. “Bak oğlum evlenme niyetine girdin ama seni büyük sorumluluklar bekliyor. Aile babası olacaksın, eşini çocuğunu ilk sıraya koyacaksın. Bazı alışkanlıklarını terk etmen gerekecek, eşinle ortak paydada buluşman gerekecek.” Böyle açıklamalar yapsalar da aklı bir karış havada oğlanlar biraz akıllansa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…