Eski eşimle birlikte olduktan sonra beni hiç aramadı

Kumar borçları yüzünden ayrıldık
Kumarbaz adam..Senle mi uğraşacak..Kumar oynadın oynamadın oynama diyecek kafasını ütüleyeceksin..Evdi ev masrafı çocuk masrafı offf. Kumarbaz bu kadar ekonomık yükten kurtulmuş yeniden üzerine alır mı? Asıl sen kendine dön..Kumarbaz herifi hayatına alıp ne umuyorsun..

Sanki elin adamıyla oldu bu kadar üstüne gitmeye gerek var mı?
Cinsellik bir ihtiyaç konu sahibinin de canı istemiş olabilir.
Elin herifini çocuğuyla aynı eve sokup yapacağına çocuğun babasıyla bildiği insanla ihtiyacını görmüş.
Cinselliğe öcü gibi bakmaya gerek yok.
Konu sahibi sen de duygusal duygusal konuşup durma.
Gönlünü eylemişsin geçmiş işte oldu bitti bak önüne

Herkes çükünü düşünmüş demiş evet bence de öyle ama illa iyi niyetli düşünecek olursak adam gerçekten özlediğinden sizinle sevişmişse bile sevişme sonrası birşeylerin eskisi gibi kalmadığını azaldığını teyit etmiştir de ondan aramaya gerek duymamıştır.
Adam kumarbaz.Arasa ne olacak..Konu sahibi birde çocugun var aklını başına al..Napacaksın hayatına gerimi alacaksın..Çocugunun hayatının içine etmye gönüllüsün sen..Çocuk olmasa idi ne halin varsa yaŞA gör derdim ama işte

Normali kurtta ben kurt asil bir hayvan diye kullanmayacağım o yüzden Çakal sürünün kokusunu alınca geceleri ahırda nöbet tutar derlermiş eskiler …
Bu sadece bir benzetme 😊
İşin özeti alışan insan buna devam eder evlilik cüzdanı yok resmiyette bir şey yok sadece nüfusta çocuğunuzun babası o kadar beyfendi de bunun rahatlığını bildiğinden sürekli gelip gelip gider böyle .
Bazı Erkeklerin hayalini kurduğu hayat biçimi .🥹😅
Bence tekrar kesinlikle bu sebeple görüşmeyin .

Sanki elin adamıyla oldu bu kadar üstüne gitmeye gerek var mı?
Cinsellik bir ihtiyaç konu sahibinin de canı istemiş olabilir.
Elin herifini çocuğuyla aynı eve sokup yapacağına çocuğun babasıyla bildiği insanla ihtiyacını görmüş.
Cinselliğe öcü gibi bakmaya gerek yok.
Konu sahibi sen de duygusal duygusal konuşup durma.
Gönlünü eylemişsin geçmiş işte oldu bitti bak önüne
Boşandıktan sonra elin adamı oluyor. O zaman boşanıp başkası ile evlense bu adam çıkıp gelse eski kocası diye elin adamı olmayacak mı?

Boşanalı 1 seneye yakın oldu. Hafta sonları kızını görmeye geliyor. Cumartesi günü evime geldi. Aile apartmanda yaşıyorum annem ve anneannemle birlikte. Kızımız 2 yaşında. Geldiği zaman beni çok özlediğini filan söyledi laf lafı açtı evden gitmek istemedi. Gece oldu biz içki içtik. 1 sene sonra ilk kez birlikte olduk beraber yattık. Boşanmayı o da istedi ama tekrar birlikte olmaya en meyilli oydu. Sabahına evden çıktı. Annem onu apartmandan çıkarken görmüş bana hesap sordu. Gece eve geldi sabah neden çıkıyor bu adam dedi. Bende evde kaldığını söyledim. Annem biraz kızdı. Şimdi ise eski kocam beni cumartesi gününden beri aramıyor. İnsan bi arar mesaj yazar. Bu adam ne yapmaya çalışıyor?
O herifi eve almakla, hadi eve aldınız evde kalmasina müsade etmekle hata etmişsiniz. Baba olarak çocuğunu görsün tabiki ama bu şekilde kafanız karışır. Siz hâlâ eski eşinizi seviyor musunuz? Aynı yolu bir daha yürüyünce mutlu olunmuyor ne yazıkki. Exten nexten olmaz. Benim eski eşim de boşanma aşamasında babamın evine geldiğimde, hadi gel artık evimize dönelim,birlikte gidelim diyordu. Bir gün bana mesaj attı seni çok özledim madem barışmak istemiyorsun bari son kez görüşelim bir araya gelelim sana sarılmak saçını okşamak istiyorum dedi . Tabi amacı seks yapmaktı. Gider ayak benimle yatmak istiyordu kısacası. Ben kabul etmedim gitmedim

Boşanalı 1 seneye yakın oldu. Hafta sonları kızını görmeye geliyor. Cumartesi günü evime geldi. Aile apartmanda yaşıyorum annem ve anneannemle birlikte. Kızımız 2 yaşında. Geldiği zaman beni çok özlediğini filan söyledi laf lafı açtı evden gitmek istemedi. Gece oldu biz içki içtik. 1 sene sonra ilk kez birlikte olduk beraber yattık. Boşanmayı o da istedi ama tekrar birlikte olmaya en meyilli oydu. Sabahına evden çıktı. Annem onu apartmandan çıkarken görmüş bana hesap sordu. Gece eve geldi sabah neden çıkıyor bu adam dedi. Bende evde kaldığını söyledim. Annem biraz kızdı. Şimdi ise eski kocam beni cumartesi gününden beri aramıyor. İnsan bi arar mesaj yazar. Bu adam ne yapmaya çalışıyor?
Fatih ve doğa?

Yani agır yszmış burdaki arkadaşlar ama haklı. Yani boşandın bacım sanada bişey demıyorum senınkıde cınsel ıhtıyac olabılır. Ama aramaması benden bir şey bekleme demek. Birdaha yapma. Bu defa her ıstedıgınde senınle bırlıkte olmaknıster sorumluluk almadan. İhtıyaclarını giderme kımsenın. Senı isteyen cabalar

Yani sizi üzmek istemiyorum, ama kendi bunu tek gecelik birsey olarak da görebilir. Siz bundan sonra daha dikkat etmeniz gerekir, yoksa ailenizin tepkisi ile karsi karsiya kalirsiniz. Biliyorsunuz erkeklere bizim toplumda birsey olmaz sadece kadinlarin adini cikartirlar. Cevreniz.duysa da kötü olur
niye tek gecelik görsün ki bir daha istese bir daha yapabilir sonuçta

Evinize ne demeye girip çıkıyor ?
Ne münasebet ?
Çocuğuyla dışarda görüşsun bundan sonra eve sokmayın .

X