Siz değil de eşiniz çirkeflik yapıyor bu konuda.Arkadaşlar merhaba eşim akşamları 7’ye doğru işten çıkıyor eve hergün 8 buçuk 9 a yakın geliyor / cumartesi 3 te işten çıkıyor akşam 8 gibi geliyor ortalama pazar günü kahvaltıdan 2 saat sonra çıkıyor akşama doğru geliyor 4 yaşında kızımız var cumartesi yarın beraber çıkarız diyor ama mırın kırın ediyor sizinle zevk almıyorum napcaz dışarda zaten evde beraberiz diyor her hafta sonu aynı sorunu yaşıyoruz diyor eevlenmeseydin diyorum bilmiyordum evlilik böyle diyor kızım ağlıyor baba benide çıkar diye babanene bırakym seni diyor kıza dışarda daha rahat vakit geçirsin diye öyle parklarda çay bahçelerinde zaman geçiriyor bunu ona söylediğim zaman bana çirkeflik yapıyorsun negatıif algı yaratıyorsun diyor aramız iyi ama bu dışarı sorununu asla aşamıyoruz ona göre sorunu ben yaratıyorum bu konuda biz kızımla çıkıyoruz tel sorunum beraber ailece yada baba kız günü gibi bişey yapmaması
sizinle zevk almıyorum napcaz dışarda zaten evde beraberiz diyor her hafta sonu aynı sorunu yaşıyoruz diyor eevlenmeseydin diyorum bilmiyordum evlilik böyle diyor
Tek sorunumuz bu derken? Daha ne olsun hanımefendi?Arkadaşlar merhaba eşim akşamları 7’ye doğru işten çıkıyor eve hergün 8 buçuk 9 a yakın geliyor / cumartesi 3 te işten çıkıyor akşam 8 gibi geliyor ortalama pazar günü kahvaltıdan 2 saat sonra çıkıyor akşama doğru geliyor 4 yaşında kızımız var cumartesi yarın beraber çıkarız diyor ama mırın kırın ediyor sizinle zevk almıyorum napcaz dışarda zaten evde beraberiz diyor her hafta sonu aynı sorunu yaşıyoruz diyor eevlenmeseydin diyorum bilmiyordum evlilik böyle diyor kızım ağlıyor baba benide çıkar diye babanene bırakym seni diyor kıza dışarda daha rahat vakit geçirsin diye öyle parklarda çay bahçelerinde zaman geçiriyor bunu ona söylediğim zaman bana çirkeflik yapıyorsun negatıif algı yaratıyorsun diyor bugün bunu tartışırken kızım ağlayarak keşke ben olmasaydım dedi kahroldum aramız iyi ama bu dışarı sorununu asla aşamıyoruz ona göre sorunu ben yaratıyorum bu konuda biz kızımla çıkıyoruz tel sorunum beraber ailece yada baba kız günü gibi bişey yapmaması ve her zaman ki gibi bizi annemlere kadar bırakıp kendi çıktı
Bu şartlarda aranız nasıl iyi olabiliyor anlamadım. Çocuğun babaya sizin de nefes almaya ihtiyacınız var.Arkadaşlar merhaba eşim akşamları 7’ye doğru işten çıkıyor eve hergün 8 buçuk 9 a yakın geliyor / cumartesi 3 te işten çıkıyor akşam 8 gibi geliyor ortalama pazar günü kahvaltıdan 2 saat sonra çıkıyor akşama doğru geliyor 4 yaşında kızımız var cumartesi yarın beraber çıkarız diyor ama mırın kırın ediyor sizinle zevk almıyorum napcaz dışarda zaten evde beraberiz diyor her hafta sonu aynı sorunu yaşıyoruz diyor eevlenmeseydin diyorum bilmiyordum evlilik böyle diyor kızım ağlıyor baba benide çıkar diye babanene bırakym seni diyor kıza dışarda daha rahat vakit geçirsin diye öyle parklarda çay bahçelerinde zaman geçiriyor bunu ona söylediğim zaman bana çirkeflik yapıyorsun negatıif algı yaratıyorsun diyor bugün bunu tartışırken kızım ağlayarak keşke ben olmasaydım dedi kahroldum aramız iyi ama bu dışarı sorununu asla aşamıyoruz ona göre sorunu ben yaratıyorum bu konuda biz kızımla çıkıyoruz tel sorunum beraber ailece yada baba kız günü gibi bişey yapmaması ve her zaman ki gibi bizi annemlere kadar bırakıp kendi çıktı
Siz niye bu adamı olduğu gibi kabullenmiyor ya da boşanmıyorsunuz ben anlamıyorum. Aynı doğrultuda açtığınız kaçıncı konu bu ben sayamıyorum artık.Arkadaşlar merhaba eşim akşamları 7’ye doğru işten çıkıyor eve hergün 8 buçuk 9 a yakın geliyor / cumartesi 3 te işten çıkıyor akşam 8 gibi geliyor ortalama pazar günü kahvaltıdan 2 saat sonra çıkıyor akşama doğru geliyor 4 yaşında kızımız var cumartesi yarın beraber çıkarız diyor ama mırın kırın ediyor sizinle zevk almıyorum napcaz dışarda zaten evde beraberiz diyor her hafta sonu aynı sorunu yaşıyoruz diyor eevlenmeseydin diyorum bilmiyordum evlilik böyle diyor kızım ağlıyor baba benide çıkar diye babanene bırakym seni diyor kıza dışarda daha rahat vakit geçirsin diye öyle parklarda çay bahçelerinde zaman geçiriyor bunu ona söylediğim zaman bana çirkeflik yapıyorsun negatıif algı yaratıyorsun diyor bugün bunu tartışırken kızım ağlayarak keşke ben olmasaydım dedi kahroldum aramız iyi ama bu dışarı sorununu asla aşamıyoruz ona göre sorunu ben yaratıyorum bu konuda biz kızımla çıkıyoruz tel sorunum beraber ailece yada baba kız günü gibi bişey yapmaması ve her zaman ki gibi bizi annemlere kadar bırakıp kendi çıktı
Sizinle zevk almıyorum mu? Terbiyesize bak.Arkadaşlar merhaba eşim akşamları 7’ye doğru işten çıkıyor eve hergün 8 buçuk 9 a yakın geliyor / cumartesi 3 te işten çıkıyor akşam 8 gibi geliyor ortalama pazar günü kahvaltıdan 2 saat sonra çıkıyor akşama doğru geliyor 4 yaşında kızımız var cumartesi yarın beraber çıkarız diyor ama mırın kırın ediyor sizinle zevk almıyorum napcaz dışarda zaten evde beraberiz diyor her hafta sonu aynı sorunu yaşıyoruz diyor eevlenmeseydin diyorum bilmiyordum evlilik böyle diyor kızım ağlıyor baba benide çıkar diye babanene bırakym seni diyor kıza dışarda daha rahat vakit geçirsin diye öyle parklarda çay bahçelerinde zaman geçiriyor bunu ona söylediğim zaman bana çirkeflik yapıyorsun negatıif algı yaratıyorsun diyor bugün bunu tartışırken kızım ağlayarak keşke ben olmasaydım dedi kahroldum aramız iyi ama bu dışarı sorununu asla aşamıyoruz ona göre sorunu ben yaratıyorum bu konuda biz kızımla çıkıyoruz tel sorunum beraber ailece yada baba kız günü gibi bişey yapmaması ve her zaman ki gibi bizi annemlere kadar bırakıp kendi çıktı
Keşke çocukları yapmadan önce düşünseler.Dün alman yapımı bir dizi izliyordum mafya işlerini yapan bir avukat aynı zamanda katil bir adam kızına babalık yapabilmek için mafyayı ekiyordu vakit ayırabilmek için terapiye gidiyordu bizdeki babalar hiç düşkün olamıyor ya çocukların evliyken yaşamak istedikleri bekar hayata engel olarak görüyorlar
Bence misilleme yapın.siz de gezin, eğlenin, onu taktığınızı belli etmeyin.gerçi siz çocukla ne kadar çıkabileceksiniz ayrı konu ama onunla ilgilenmediğinizi düsündürte bilirsiniz.kaçan kovalanır yani.yanında kendi işinize bakın.annenizle, kardeşimizle, arkadaşlarınızla konuşun.birlikte kahvaltı bile yapmayın.arkadaşımla konuşacağım ya da şöyle böyle yapacağım deyin.o yokmuş gibi yaşamaya başlayın.buna ayna tekniği deniyor ve çok büyük oranda işe yarıyor.ben de denemiştim.en zor adamda bile işe yaramıştı.biliyorlar sevildiklerini, önemsendiklerini şımardıkça şımariyorlar.ban bakalım etekleri nasıl tutuşuyor.belli ki laftan anlamıyor.Arkadaşlar merhaba eşim akşamları 7’ye doğru işten çıkıyor eve hergün 8 buçuk 9 a yakın geliyor / cumartesi 3 te işten çıkıyor akşam 8 gibi geliyor ortalama pazar günü kahvaltıdan 2 saat sonra çıkıyor akşama doğru geliyor 4 yaşında kızımız var cumartesi yarın beraber çıkarız diyor ama mırın kırın ediyor sizinle zevk almıyorum napcaz dışarda zaten evde beraberiz diyor her hafta sonu aynı sorunu yaşıyoruz diyor eevlenmeseydin diyorum bilmiyordum evlilik böyle diyor kızım ağlıyor baba benide çıkar diye babanene bırakym seni diyor kıza dışarda daha rahat vakit geçirsin diye öyle parklarda çay bahçelerinde zaman geçiriyor bunu ona söylediğim zaman bana çirkeflik yapıyorsun negatıif algı yaratıyorsun diyor bugün bunu tartışırken kızım ağlayarak keşke ben olmasaydım dedi kahroldum aramız iyi ama bu dışarı sorununu asla aşamıyoruz ona göre sorunu ben yaratıyorum bu konuda biz kızımla çıkıyoruz tel sorunum beraber ailece yada baba kız günü gibi bişey yapmaması ve her zaman ki gibi bizi annemlere kadar bırakıp kendi çıktı
Evde oturup yemeğimi temizligimi yapan çocuğa bakanım olanla benim de aram iyi olur ... Kendinizi kandırmayın adam sizinle ortalama 2 saat vakit geçiriyor onun da yarışı yemek yemek tuvalete gitmek neresiyle iyi geciniyorsunuz ? Kızınıza bunu yaşatmaya hakkınız yok essek gibi babaligini yapacak seninle sıkılıyorsa bosansin. Siz de çocuğunuzu dışarı çıkarın eşinizi niye bekliyorsunuz ?Arkadaşlar merhaba eşim akşamları 7’ye doğru işten çıkıyor eve hergün 8 buçuk 9 a yakın geliyor / cumartesi 3 te işten çıkıyor akşam 8 gibi geliyor ortalama pazar günü kahvaltıdan 2 saat sonra çıkıyor akşama doğru geliyor 4 yaşında kızımız var cumartesi yarın beraber çıkarız diyor ama mırın kırın ediyor sizinle zevk almıyorum napcaz dışarda zaten evde beraberiz diyor her hafta sonu aynı sorunu yaşıyoruz diyor eevlenmeseydin diyorum bilmiyordum evlilik böyle diyor kızım ağlıyor baba benide çıkar diye babanene bırakym seni diyor kıza dışarda daha rahat vakit geçirsin diye öyle parklarda çay bahçelerinde zaman geçiriyor bunu ona söylediğim zaman bana çirkeflik yapıyorsun negatıif algı yaratıyorsun diyor bugün bunu tartışırken kızım ağlayarak keşke ben olmasaydım dedi kahroldum aramız iyi ama bu dışarı sorununu asla aşamıyoruz ona göre sorunu ben yaratıyorum bu konuda biz kızımla çıkıyoruz tel sorunum beraber ailece yada baba kız günü gibi bişey yapmaması ve her zaman ki gibi bizi annemlere kadar bırakıp kendi çıktı