Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzde 2 olasılık ama siz bilirsiniz elbetHap içtim bunun olması milyonda bir bi olasılık
Sormasına gerek yok kendisi de biliyorBence hata etmişsiniz. Ne yapmaya çalıştığını kendisine sorun.
Kötü yorum yapmayacağım ama ne gereği vardı 1 yıldır ayrı olan adamla..Boşanalı 1 seneye yakın oldu. Hafta sonları kızını görmeye geliyor. Cumartesi günü evime geldi. Aile apartmanda yaşıyorum annem ve anneannemle birlikte. Kızımız 2 yaşında. Geldiği zaman beni çok özlediğini filan söyledi laf lafı açtı evden gitmek istemedi. Gece oldu biz içki içtik. 1 sene sonra ilk kez birlikte olduk beraber yattık. Boşanmayı o da istedi ama tekrar birlikte olmaya en meyilli oydu. Sabahına evden çıktı. Annem onu apartmandan çıkarken görmüş bana hesap sordu. Gece eve geldi sabah neden çıkıyor bu adam dedi. Bende evde kaldığını söyledim. Annem biraz kızdı. Şimdi ise eski kocam beni cumartesi gününden beri aramıyor. İnsan bi arar mesaj yazar. Bu adam ne yapmaya çalışıyor?
Zaten arayıp ne dicek?Ay ne değişiksiniz yaa pes brde aramadı diye üzülüyosn yazık acınası
Benim her haltı yiyip sonra kendimi avutma seviyem jdhkdshkBoşverin yav sefam olsun deyin geçin. O da onu yapmış tam olarak zaten.
Aynen bir yabancı gibiZaten arayıp ne dicek?
Aylar seni hiç değiştirmemiş, hep aynısın yada birlikte olmayalı bayağı değişmişsin mi desin, ne desinki. Adam işini görmüş gitmiş, acı ama gerçek
Seks hizmeti falan deyince .. Umarım bir hastalık falan kapmaz konu sahibi. Adamda yok yok ne de olsa..Sorumluluk yok, bağlayıcı bir şey yok bedavadan seks hizmeti vermişsiniz. Kumar yüzünden parası kalmamış, ihtiyaç gidermeye size gelmiş.
Yaa aslında düşüncem çok daha ağır, siz asla öyle biri değilsinizdir. Çok başka yere koymuş sizi, net yazamıyorumda.