ben de vajina temizleyici jellerden kullanıyorum ama çoğunlukla unutuyorum duştan çıkarken :s ben de polikistikoverliyim ve adetlerim çok gecikiyor. hormonlarla direkt ilgili bu durum... eğer enfeksiyon ya da mantar yoksa normal bir akıntıysa bile aslında normal bir durum olmayabiliyor... çünkü kullandığım bazı doğum kontrol ilaçları sırasında kupkuruydu ilaçlara bağlı olarak çok değiştiğini bizzat deneyimledim...
çok zorda kalmazsam ped kullanmıyorum ama mutlaka pamuklu çamaşır giyinirim. sentetik atlet de külot da giyinemiyorum :s
konuyla ilgili mi bilmiyorum ama derdimiz ortak olduğu için sorayım dedim son zamanlarda aldığım çamaşırlarım yıkandıkça incelip parçalanıyor en iyi ihtimalle rengi bozuluyor evet eskisi kadar kalın kumaş kullanmıyorlar ama sizce bu akıntının yapısından mı direk kumaş türünden mi?
Bende de oluyor renksiz kokusuz ben araştırmıştım küçükken biraz daha normal mi diye herkeste olması lazım:26: Günlük pedler iyi oluyor ama ben açıkçası temiz bir iç çamaşırını tercih ediyorum bir de ütülüyse süper Çünkü günlük pedler zarar verebiliyor sürekli kullanınca
bende de oluyo bu akıntı doktora gitmiştim bana ismini unuttum bi hap verdi kullan geçiçek dedi 1 hafta düzenli kullandım hapı hapı kullanırken hiç akıntı yoktu günlük ped de kullanmama gerek kalmıodu sonra hap bitti akıntı tekrar başladı :26::26:
benide çok rahatsız edio bazen hiç bazen az bazen aşırı geliyo !
yazılanları okudumda acaba bendemi sorun var,benim sadece yumrtlama günlerimde oluyor onun dışında pek nadir akıntım oluyor
herkeste değişiyormuşş..arkadaşımda çk rahatsız olabıleceğim şekılde ıslanmaz dıyordu kendısı için..
adet dönemınız rutınse,akıntınız kötu kokulu ya da kahverıngımsı değilse sorun yoktur..
evlenmeden önce öyleydi benimde sürekli olurdu,ama evlendikten sonra sadece yumurtlama günlerimde oluyor acaba dedim sorunmu var...
öyle kokulu,renkli akıntı değil şeffaf oluyorr oda
benimde akıntım oluyor özelliklede adet sonrasında bu akıntı olurken resmen yumurtalıklarımın acıdığını hissediyorum bu normal mi bilmiyorum adet osnrasında 3-4 gün böyle sürüyor sonra azalıyor sonra yine adetime yakın artıyor bıktım usandım bu akıntıdan hergün iç çamaşırı değiştiriyorum. Ama rengi seffaf ve kokusuz... sanırım bununla yaşamak zorundayız
ALLAH beterınden kourusun..şükür halımıze..
acaba evlenınce bu akıntı yoğunluğunda değişim olur mu?
bilmiyorum ama olursada olumlu olsun :))
günluk pedler bunun için..sık kullanıma uygun değiiler bu nedenle bazen kullanmam.. zaten bazı marklar tenım hassas olduğundan alerjı yapıyor..kasıkta kaşıntı,kabarma vb..
ped takmayınca hıssedılen o çamaşır ıslaklığı az bile olsa benı huzursuz edıyor..
canım kupkuru çamaşırla ancak erkekler dolaşır
bayanız tabi ki çamaşırın ıslaklık olucak o akıntı zaten, evet günlük pedlerde bu yüzden zaten dışarıda pantalona falan geçmesind diye
eskiden bende rahatsız olurdum jinekoloğuma dedim ben hep ıslak hissediyorum kendimi su gibi akıntı geliyor şeffaf sürekli dedim o da dedi
canım tabi ki gelicek normal genç kızsın dedi
anormal olan koyu kıvamlı süt beyazı gibi ve kokulu olan canım
su gibi şeffaf renkli ve hafif kokulu olan akıntı normal fizyolojik akıntı
yıllardır adet düzensizliğim var..bırara kendıliğinden düzene gırdı bu ara yıne duzensız..
ama benım sorunum başka..
benım akıntım her gun oluyor..kokusuz renksız..bazen süt beyazı sadece..
gunlük akıntı pedlerınden süreklı kullanıyorum..bır arkaaş banada oluyor normal dıyor..bır dığerı olmaz dıyor..
bılıyorum kişiden kişiye fark var..
bu akıntı sizde de hergun olur mu?? ıltıhap olsa ağrım olurdu ve ya koku,renk.. kafam karıştı..
fikri olan??
benimde akıntım her zaman var.ilk adet gördüğüm zamandan beri.çeşitli tahlillerden geçtim herşey normal çıktı.yumurtlama döneminde dahada artıyo hatta.zaten yumurtalıklar günlük olarak bir sıvı salgılarmış yumurtlama dönemi daha da artarmış doktor bana öyle demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?