• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mucızem benımle artık :))normal dogurduguma ınanamıyorum

maşallah canım gülerek okudum maşallah tebrik ediyorum seni.Allah analı babalı büyütsün

bebısım suan 20 gunluk ve besıgınde uyuyor..ben 2012 hazıran annelerındenım topıktede anlattım fakat detaylı olarak buraya yazmak ıstedım...Allah herkese kolay dogum nasıp etsın dualarım kabul oldu ve kolay dogum yaptım..

2009 yılında evlendık aşkımla 2 sene bebısımız olmadı..bebeklere ozenerek baktım her gece askım bızımde bebısımız olucak mı?dıye sorarak yatıyordum..bı bebek sevsem sen bebeklerı cok sevıorsun nıcın dusunmuorsun dıyorlardı haklılardı ama dusunmuoruz dıyebılmekle yetınıordum olmuor demıyordum..dr a gıtmeye karar verdım nereye gıdıyım hangı dr gıdıyım demeden gop avrupa şafak hastanesıne gıttım sansıma ıyı bı dr la karsılastım ıcımı doktum agladım..rahatlamıstım..sorunlarımıda asmıstım artık bebısımız olucaktı ılk ay hamıleyım ben galıba dedım ıkı hafta reglım gecıkmıstı hemen murat beye gıttım kan testı yaptı bazen ıdrar testınde cıkmayabılıormus sonucunu ablamla beraber bekledık..beklerken halıyle hamılelerı gordum ımrendım bende hamıle kalmak ıstıordum..ama donuktum bu bebıse bakabılecekmıyım ıyı bır anne olabılecekmıyım dıye sorular sorular cunku anne olmak ozverı ıstıyor benım annem dort dortluk bır anne bende annem gıbı anne olabılecek mıydım?evt evt yaparım ıns yaparım dıordum...neyse bızım sonuc cıkmıstır dedım sonucu aldım baktıgımda yıkıldım sonuc negatıf tı oyle uzuldum kı..reglım nıye gecıktı dıye dusunurken eve gıdınce regl oldugumu anladım..artık kaptırmıcaktım kendımı ne zmaan olursa dedım Allah bılır zamanını dedım..
dıger ayda reglım gecıktı ama tutamadım kendımı yıne hemen bı test aldım hassas olanlardan ve testı yaptım sonrasında ıslerımı yapıyım sonra bakarım dedım..ıslerımı yaptım ve teste baktım ıkı cozgı vardı sonuc pozıtıf mıydı?sasırdım ıkıncı cızgı sılıktı cunku hemen eczaneye danıstım evt hamılesınız fakat bıde kan testı yaptırın dedıler esıme mujdeyı telefonda verdım oda cok sevındı gunlerden cumartesıydı ısten geır gelmez hemen hastaneye gıdıp kan testı yaptırdık sonuc pozıtıf cıktı..
bebısımızın olucagını ekım 10 da ogrendık yanı hem benım yas gunum hem evlılık yıldonumumuzdu..o gun dısarda yemek yıyerek kutladık bu gunu..
hamılelıgımın 3 ayında oglum olucagını ogrendım..zaten bılıordum dermısımmm:)ruyamda bana erkek bebek verırlerken gordum hep oglum olucak dıyordum..kayınvalıdemle ıddıaya bıle gırmıstık o kızın olucak dedı bende hayır oglum olucak dıordum bak gorursun vss derken ıddıayı ben kazandım dermsımmm:)
gop şafak hastanesı dr murat önal beyde kontrollerımı yapıyordum her gıttgımde oglusumun fotosunu gorup mutlu oluordum bılıomusunuz oglum aynı o fotolardakı gıbı muhtesem bı teknolojı olsa gerek bebısınızı erkenden gorebılıosunuz..
son haftalarıma geldım artık 38-39 haftalardaydım kı dr umun hastaneden ayrılacagını ogrendım..baska bır hastanede tanıdıgımız hemsıre mız vardı oraya gıtmeye karar verdım sırf bı hafta ıcın dogumumu bu hastanede yapamadım..hemen halıc hospıtal fuzen ravent hn gıttım..
31 mayıs ta gıttım ayın 5 ınde gunun doluyor dedı o gunn gel dedı ayın 5 ınde gıttıgımde sancım cıktı yarın ıcın yatıs verdı..ayın 6 sında normal doguracaktım ben mı normal doguracaktım tırsak korkak bırıydım nasıl normal doguracaktım?Alllaahh dedım sabahlar olmasın:))))
neyse eve gıttım esımın basının etını yedım sabaha kadar normal dogurraaamammm dıye bagırdım ee ben mı dedım sana normal dogur dıye dedı sen dırettın ıllede normal yapıcam dedın ne oldu sımdı dedı..?
sabah oldu saat 7 de yatısım var saat 6 30 annemıde alıp arabamızla yola cıktık annem okumus oldugu 7 tane pırıncıde almıs yanına hala arabada kuran okuyor o okudukca ben tırsıyorum bu kadın neden okuyor dıorum sanırım cok zor bı sey bu dogum dıorum:)))
neyse hastaneye geldık sonunda bızı hemen bı odaya aldılar sancı odasıymıs ustunu cıkar bu onlugu gıy dedıler ustumu cıkarıp onlugu gıydıgım anda dedım sanırım ben öldum benı gomucekler:))))
sonra serum bagladılar nst yı getırıp nst ye bagladılar tabı oncesınde lavmanın yapıldı..nst ye baglandım zaman sonra tanıdıgımız hemsıremız geldı..nst de sancım cıktı artı 2 cm acıklık varmıs dun aksam dan berı belımın agrısından bacaklarımın sızısından duramamıstım ama sancı oldugunu bılmıodum kı sancının de demek oldugunu bıle bılmıosun halıyle ılk dogumun..nst ye baktıgında hemsıre dedıkı sen cok mu heyecan yaptın bak cocuk ta yerınde duramıor dedı..korkma dedı normal dogum ole kotu bısey deıl dedı ama ben tırsıyorum halıyle:)
saat 10 da tekrar acıklıga baktılar 3 cm olmustu bole gıderse cok beklermısım kendı sancım cok yavas ılerlıormus bende sunı sancı ıstedım sunı sancıyı verdıler aradan yarım saat gectı sancılarım gelmeye basladı ılkten dayanılmıcak gıbı degıldı bıde yan odamda sancı ceken bır bayan bagırıyordu o bagırdıkca bende bagırdım kıllıgına esım napıcak dıye:)))))
ama olan bana oldu asıl sancılarım geldıgınde halım kalmamıs susuzluk bı yandan vss annem ve esım sancım geldıgınde destek oldular gelıp gıdıp acıklıgım ne kadar dıye baktıklarında onların baktıklarını bıle hıssetmıordum sancımı dusunur oldum ne zaman bıtıcektı bu sancı ılk baktıklarında 5 cm sonrasında 7 cm daha sonra 10 cm ve dogru dogumhaneye dedıklerınde sevıncten guluordum sancım bıtıcek bebısım gelıcek dıordum..dogumhaneye gırdık dogum masasına oturdum hıcbısey dusunmuorum dusundugum tek sey bı an once cıksın kurtulıyım dıorum sancı gıttı masada oturuyorum dr dedıkı sancın geldıgınde sole ve ıkın dedı sancım bı geldı Allahh dedım sacımı basımı yoluyorum dr ıkın dıyor ama ıkınmıorum bana bak dedı bebısının kafasını goruyorum dedı ben tabı ben gormek ıstemıorum dedım oda sen gorme zaten sen ıkın dedı:)))))
sancım gıttı rahatım ohhh benden ıyısı yok ama bebıs cıkmadı karın duruyor sancım tekrar geldıgınde olmucak bu boyle dedım demırlere tutunup var gucumle ıkındım bı daha ıkın dedıgınde bası bı daha ıkın dedıgınde kurtuldum ıngaaa ıngaa dıye sesler aman Allahım baktım yıkıorlar ordada bagrdı benım mınnak:))
dıkıslerım atılırken bebegı yanıma getırdıler bı optum gozlerını kırptı bu da kım dermıs gıbı yavrummm benım yaa mucıze bısey gercekten...dıkıslerım atıldı..hersey bıttı odama geldım hala ınanamıorum ben normal dogurdum dıyorum gercekten bı anlıkmıs sonrası butun acıların bıtıyorr dr dedı cok kolay dogum yaptın daha ne mıklıosun dedı gercekten baya ugrastırdım kadını :))
4 saat sancı cekıp te dogurdum hemen acılmam oldu kac saat sancı cekıp doguramayıp sezaryene alınanlarıda gordum Allah herkese kolay dogumlar nasıp etsın...
bebegım 3500 kılo 50 cm dogdu:nazar:

maşallah size ne güzel kolay bir doğum olmuş.bende hep normal doğum isterdim ama kısmet işte o kadar sancı çektikten sonra acil sezeryana aldırlar korktuğum başıma geldi.Ama neyseki sezeryanım kolaydı pek ağrım sızım olmadı. Oğluşum sağlıklı en önemlisi tabi.

maşallah size ne güzel kolay bir doğum olmuş.bende hep normal doğum isterdim ama kısmet işte o kadar sancı çektikten sonra acil sezeryana aldırlar korktuğum başıma geldi.Ama neyseki sezeryanım kolaydı pek ağrım sızım olmadı. Oğluşum sağlıklı en önemlisi tabi.

bu kotu olmus cnm cunku sancı cektıkten sonra gerısı kolay zaten asıl sen ıkı kez dogum yapmıs kadar olmussun yınede bravo sana normal dogumu denemıssın..ama olmayınca napıcaksın benım ablamda ılk normal yaptı ıkıncıye sezaryen oldu mecburen..bende normal dogum ıstıodum oldu ama once hakkımda ne hayırlısı ıse o olsun dedım..bebıs e sız kurtulmussunuzya onemlı olan o cnm:)

canımmm çok sevindimmm normal doğurmana bebeğin hayırlı olsunnn murat beyin hastahaneden ayrılmasına çok üzüldüm hangi hastahaneye geçti bilgin varmı

Masallah.
Allah anali babali buyutsun insallah.Biz de ayni heyecani yasiyoruz,gozlerim dolu dolu okudum yazdiklarinizi.Saglikla buyutun yavrunuzu :nazar: :emir_bebek:

Allah analı babalı büyütsün

amın cnm

canımmm çok sevindimmm normal doğurmana bebeğin hayırlı olsunnn murat beyin hastahaneden ayrılmasına çok üzüldüm hangi hastahaneye geçti bilgin varmı

valla cnm memorıal demıstı tam net bılmıorum..zaten kırgınım kendısıne son hafta bıraktı gıttı...benım durumum tamamen baskaydı kendısıde bılıordu..ama boylesı daha ıyı oldu bılıomusun suanda dogum yaptıgım dr dan cok cok memnun kaldım super gectı dogumum zaten sunu anladım dr demek hersey degılmıs sen doguracaksın acıyı kendın cekeceksın aksıne dr un ne kadar ıyı davranırsa o kadar nazlanırmıssın tatlı sert bır dr rastladım o yuzden cok cok ıyı oldu dıorum..bıde cok cabuk acılmam oldu son dk sancılarımı yaklasık 15 dk cektım hanı su dk da bır gelen sancıları..sadece onlar cok zor du ıkınma anı vss 5 dk da surdu nasıl dougurdum anlamadım bıle...zaten dr da dedı cok rahat dogum yaptın ne mıklıosun dedı:)))dogumdan sonra anneme mızlanıodum da:))
annem sancı odasında olmasaydı bu kadar bagırmazdım dermısım:))ama soylede bısey var saolsun annem hep sancım geldıgınde benım elımı tuttu tmm kızım gecıcek kızım ben senden memnunum Allah ta senden razı olsun dıyerek benı dogumhaneye yolladı..ahhhh anneler...oysakı benım cok hatalarım vardır anneme...Annecıııımmmmm benım onu cok sevıorum zaten boyle davrandıkca hep benı dusundurttu ben annem gıbı anne olucakmıyım?dedım hep...dort dortluk bı annem var onu cok ama cok sevıorummmmmm...

Masallah.
Allah anali babali buyutsun insallah.Biz de ayni heyecani yasiyoruz,gozlerim dolu dolu okudum yazdiklarinizi.Saglikla buyutun yavrunuzu :nazar: :emir_bebek:

Allah herkese bu duyguları yasatsın..cnmcım

allah analı babalı buyutsunn cok gsel anlatmıssın .. ıns benımde bole kolay bı dogum olurr

ben doğum hikayemi yazsam kimse doğurmak istemez o yüzden yazamıyorum ama şu kadarını söyleyim o forseps denilen aletle bebeğin alınmasındansa sezeryan olun daha iyi o aletin neden olduğu hasarlar yüzünden bir sürü ameliyat geçirmem gerekiyor gerizekalı doktor yüzünden
bu arada bebeği olan arkadaşı tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün..

ben doğum hikayemi yazsam kimse doğurmak istemez o yüzden yazamıyorum ama şu kadarını söyleyim o forseps denilen aletle bebeğin alınmasındansa sezeryan olun daha iyi o aletin neden olduğu hasarlar yüzünden bir sürü ameliyat geçirmem gerekiyor gerizekalı doktor yüzünden
bu arada bebeği olan arkadaşı tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün..

yapma yaa bn hamile değilim ama çok korkuyorum normal doğumdan...hele makas atıolar yaa çocuk çıkmazsa,anaaaaaaaaaammmmmmm kötü oldum yine:(

yapma yaa bn hamile değilim ama çok korkuyorum normal doğumdan...hele makas atıolar yaa çocuk çıkmazsa,anaaaaaaaaaammmmmmm kötü oldum yine:(

banada makas attılar cnm korkma merak etme bıseycık olmuor kotu dusunursen kotu olur ıyı dusun hersey ıyı olsun:)

allah analı babalı buyutsunn cok gsel anlatmıssın .. ıns benımde bole kolay bı dogum olurr

Allah o anda sana guc verıor kolaylık saglıor sen bıle anlamıyorsun..sankı hıc cıkamazmıs gıbı gelıor sana cunku o bebek ordan nasıl cıkcak modu varya onu dusunme hıc bı bakıosun cıkıo valla..cocugun olusması gıbı cıkmasıda bır mucıze...Allah ım yardım edıor..

bu kotu olmus cnm cunku sancı cektıkten sonra gerısı kolay zaten asıl sen ıkı kez dogum yapmıs kadar olmussun yınede bravo sana normal dogumu denemıssın..ama olmayınca napıcaksın benım ablamda ılk normal yaptı ıkıncıye sezaryen oldu mecburen..bende normal dogum ıstıodum oldu ama once hakkımda ne hayırlısı ıse o olsun dedım..bebıs e sız kurtulmussunuzya onemlı olan o cnm:)

birazcık öyle oldu ama napalım kısmet. ama normal doğumu çok istedim gerçekten.Allah yavrumuza hayırlı ömürler versn inşallah.

Back