• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün akıntı normal mi?

TheTudors

Biraz pamuk biraz un =)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
4.831
713
363
yıllardır adet düzensizliğim var..bırara kendıliğinden düzene gırdı bu ara yıne duzensız..

ama benım sorunum başka..

benım akıntım her gun oluyor..kokusuz renksız..bazen süt beyazı sadece..

gunlük akıntı pedlerınden süreklı kullanıyorum..bır arkaaş banada oluyor normal dıyor..bır dığerı olmaz dıyor..

bılıyorum kişiden kişiye fark var..

bu akıntı sizde de hergun olur mu?? ıltıhap olsa ağrım olurdu ve ya koku,renk.. kafam karıştı..

fikri olan??

valla kızar bneımde oluyor.. yanı doktorada gıttım hormonlarım falan gayet normaldı.. doktorda bırsey demedı o yuzden normaldır dıye dusunuyorum...

Bende de var canım,özellikle beyaz daha koyumsu gibi.herkes de oluyor diye düşünürdüm günlük ped o amaçla değil mi acaba :44::44:

günlük pedler sağlık açısından olumsuzdur, doktorlar tavsiye etmiyor, her gün iç çamaşırı değiştirilmeli ve çamaşırlar %100 pamuklu olmalı, üstelik bazı çamaşırlar allergendir, dikkat edilmeli, kesinlikle vücudumuzu yıkadığımız kimyasal duş jelleri ile yıkanmamalı, (hele o katı sabunlarla sakın sakın:) nemli bırakılmamalı, bazı bayanlar (evli bayan arkadaşlar) vaginal duş yapıyorlar, bu bölgenin florasını tamamen bozup yararlı bakterilerin ölmesine neden olurlar, yapılması sağlıklı değil .. bütün bunlara dikkat edilince 1 hafta - 10 gün içerisinde artık olmaz. normalde adet sonrası, ve bazı hormonlarımızın arttığı dönemde akıntı olur, kokusuz renksiz ve rahatsız edici değildir, bu normaldir, fakat sürekli bi akıntının olması normal değildir, rahatsız eder.. fakat bu durum illa bi enfeksiyon düşündürmemeli, bazı etkenler uzaklaştırılırsa normale döner .. umarım biraz yardımcı olmuşumdur.

Günlük ped bunun için yapılmıştır zaten canım. Ben öyle biliyorum :26: Yoğunluğu her zaman aynı olmaz bazen çok gelir bazen az gelir bazen hiç gelmez. Bence bu bi sorun değil. Herkesde olan bişey takma tafana hiç. Temizliğine dikkat ettikten sonra çok önemli değil ama rahatsız oluyosan doktora görünüp içini rahatlatmanda fayda var :ssz:

Bu durumda günlük ped sık kullanılmamalı.

Son düzenleme:
valla kızar bneımde oluyor.. yanı doktorada gıttım hormonlarım falan gayet normaldı.. doktorda bırsey demedı o yuzden normaldır dıye dusunuyorum...

bende hormonal bırşeyım olduğunu düşünmuyorum.. ama o ıslak hıs benım hoşuma gitmıyor:19:

Bende de var canım,özellikle beyaz daha koyumsu gibi.herkes de oluyor diye düşünürdüm günlük ped o amaçla değil mi acaba :44::44:

günluk pedler bunun için..sık kullanıma uygun değiiler bu nedenle bazen kullanmam.. zaten bazı marklar tenım hassas olduğundan alerjı yapıyor..kasıkta kaşıntı,kabarma vb..

ped takmayınca hıssedılen o çamaşır ıslaklığı az bile olsa benı huzursuz edıyor..

Günlük ped bunun için yapılmıştır zaten canım. Ben öyle biliyorum :26: Yoğunluğu her zaman aynı olmaz bazen çok gelir bazen az gelir bazen hiç gelmez. Bence bu bi sorun değil. Herkesde olan bişey takma tafana hiç. Temizliğine dikkat ettikten sonra çok önemli değil ama rahatsız oluyosan doktora görünüp içini rahatlatmanda fayda var :ssz:

günlük pedler ve normal pedler çık kaşıntı yapıyor
zaten çoğu kişide kauçuk, sentetik gibi maddeler alerji yapıyormuş
aynı durumu yaşayan var mı

günlük pedler ve normal pedler çık kaşıntı yapıyor
zaten çoğu kişide kauçuk, sentetik gibi maddeler alerji yapıyormuş
aynı durumu yaşayan var mı

evt az önce bnde yazdım..hassas bunyeyse kabartıo sıvılce gıbı dolu dolu oluyor.. her markayı denedım..uygun olanı buldum..

özellıkle kokusuz olanları kullanmalıyız..

günlük pedler sağlık açısından olumsuzdur, doktorlar tavsiye etmiyor, her gün iç çamaşırı değiştirilmeli ve çamaşırlar %100 pamuklu olmalı, üstelik bazı çamaşırlar allergendir, dikkat edilmeli, kesinlikle vücudumuzu yıkadığımız kimyasal duş jelleri ile yıkanmamalı, (hele o katı sabunlarla sakın sakın:) nemli bırakılmamalı, bazı bayanlar (evli bayan arkadaşlar) vaginal duş yapıyorlar, bu bölgenin florasını tamamen bozup yararlı bakterilerin ölmesine neden olurlar, yapılması sağlıklı değil .. bütün bunlara dikkat edilince 1 hafta - 10 gün içerisinde artık olmaz. normalde adet sonrası, ve bazı hormonlarımızın arttığı dönemde akıntı olur, kokusuz renksiz ve rahatsız edici değildir, bu normaldir, fakat sürekli bi akıntının olması normal değildir, rahatsız eder.. fakat bu durum illa bi enfeksiyon düşündürmemeli, bazı etkenler uzaklaştırılırsa normale döner .. umarım biraz yardımcı olmuşumdur.

teşekkur ederım..florayı bozacak bışey yapmıyorum,arada ped kullanmayı bırakırım..bılınçlı tuketıcıyım vesselam:1:
ama ıslaklık ve her gun az da olsa gelmesı benı rahatsız edıyor..bazende alerjı oluyor..
hastalık olarak görmedığım bu durumda yalnız olmadığımı bılıyordumda bu kadarını bılmıyordum:17:

doktor dıyecek buncacık şeye mı taktın..ALLAH başka dert vermesın kızım:15:

çok yoğun değil..adete yakın çoğalıyor o da normal.. akıntı engelleyecek bırşey olduğunu duymamıştım.. düzenı bozmak olmaz mı bu??

iltihap,koku,renk vb bozukluk yok..akıntı her gun var..

bndekı çareesı gunlük ped..o da 4 gun kullansan alerjı yapar..

mecbur iç çamaşırı kullanırsın,o da huzursuzluk verır..

ben mı takıntı yaptım dıye düşündüğümde oluyor ama kım olsa o bır parça ıslaklık hoşuna gıtmez dıyorum..

var mıdır çözum bulan acaba?? :44:

Gunluk pedi kullanmayı bu hafta bıraktım..

O ıslaklık olunca duyduğum hzuursuzluğa katlanırsam bırakacağım hepten o pedlerı..

Gunde 2 bazen 3 kez çamaşır değiştırıyorum ama olsun..

Umarım alışırım çünku rahatsız oluyorum..

ben de vajina temizleyici jellerden kullanıyorum ama çoğunlukla unutuyorum duştan çıkarken :s ben de polikistikoverliyim ve adetlerim çok gecikiyor. hormonlarla direkt ilgili bu durum... eğer enfeksiyon ya da mantar yoksa normal bir akıntıysa bile aslında normal bir durum olmayabiliyor... çünkü kullandığım bazı doğum kontrol ilaçları sırasında kupkuruydu ilaçlara bağlı olarak çok değiştiğini bizzat deneyimledim...
çok zorda kalmazsam ped kullanmıyorum ama mutlaka pamuklu çamaşır giyinirim. sentetik atlet de külot da giyinemiyorum :s
konuyla ilgili mi bilmiyorum ama derdimiz ortak olduğu için sorayım dedim son zamanlarda aldığım çamaşırlarım yıkandıkça incelip parçalanıyor en iyi ihtimalle rengi bozuluyor evet eskisi kadar kalın kumaş kullanmıyorlar ama sizce bu akıntının yapısından mı direk kumaş türünden mi?

Bende de oluyor renksiz kokusuz ben araştırmıştım küçükken biraz daha normal mi diye herkeste olması lazım:26: Günlük pedler iyi oluyor ama ben açıkçası temiz bir iç çamaşırını tercih ediyorum bir de ütülüyse süper Çünkü günlük pedler zarar verebiliyor sürekli kullanınca:31:

Back