- 22 Kasım 2010
- 303
- 1
sevgili arkadaşlar özel mesaj kutuma giriyorum 100 tane mesaj olmadan gönderdiğiniz mesaj sadece moderatöre veya yöneticilere gider e hem göndermiyorum hem alamıyorum bu nasıl oluyor ben şimdi forumlara girip herkese arkadaşlar bana alakalı alakasız mesaj gönderin 100-150 tane olsun bende özel mesaj hakkı kazanayım lütfen mi diyim anlamadım valla bilen bir yolu olan arkadaşlar varsa hem buradan ya da özelden bana mesaj atın yahu benim aklım almadı nasıl olucak bu özel mesaj gönderme hakkıı!!???
canımmmmmmmmmmm çok saol yaaa :)dediklerin çok doğru bebek olayı yiyior beni sadece bu aralar umarım çok bekletmeden gelir sıpaaaaa..herşeyin hayırlısıııı ama dediklerin gerçekten çok doğruuuuuuuuuuuuuuuuu yahu ...çok çok teşekkürlerrrrrr tekrarrrr....sevgili melodi2,
cnm bu bebek olayı yuzunden canaın çok sıkılmış.. bakma bazen çok dert etmıyormuşsun gıbı ama bazen için içini fena yıyıyorr...
eşinle arandakı uyum guzel. aşk evliliği olarak göruyorum.tutkulu bır beraberlık...
ievlılıgın guzel gıdıyor,aslında hayatındakı herşey çok kötu değil.. sadece bebek konusunda bazen bunalıyorsun o kadar..
yakın gelecekte bebek görünmüyor cnm malesef...
bu aralar hayatındakı bazı seylerın dengesını sağlamakta zorlanmışsın..
korkuların var. en buyuk korkunda ilerıde mutsuz ve rutın bır hayatının olması...
ewlılığındekı heyecanın kaybolması buyuk korkun ..
ama falının sonunda çok iyi ve oarlak bir gelecek bekliyor senii..çok mutlu ve etkileşimin surduğu bır hayatın olacak.. bebek için net bırşey çıkmıyor belki zamanı vardır cnm.. sabretmelisin :)
Sıra bu şekilde dewam edecek kızlar...
A_L_A
Melan2010
super87
_ilkay_
zuzux
PrensesPeri
bonbonsekeri
perize
canım çok yoğun talep var bu yuzden bıraz bekletıyorum.. keşke yapabıleceğim birşey olsaa
sevgili arkadaşlar özel mesaj kutuma giriyorum 100 tane mesaj olmadan gönderdiğiniz mesaj sadece moderatöre veya yöneticilere gider e hem göndermiyorum hem alamıyorum bu nasıl oluyor ben şimdi forumlara girip herkese arkadaşlar bana alakalı alakasız mesaj gönderin 100-150 tane olsun bende özel mesaj hakkı kazanayım lütfen mi diyim anlamadım valla bilen bir yolu olan arkadaşlar varsa hem buradan ya da özelden bana mesaj atın yahu benim aklım almadı nasıl olucak bu özel mesaj gönderme hakkıı!!???
canım mesaj derken özel mesaj değil o konulara yazıcaksın konulara 100 mesaj yazarsan özel mesaj atabilirsin[/Q canım çok sağol cevapladığın için yani şöyle anladım ben doğru anlamışmıyım diye teyit ettirmek istiyorum kusura bakma yani forumlara girip yazı yazıcam şuanda yaptığım gibi böyle dimi inşallah doğru anlamışımdır tekrar cevaplarsan çok sevinirim öpüyorum
[/Q canım çok sağol cevapladığın için yani şöyle anladım ben doğru anlamışmıyım diye teyit ettirmek istiyorum kusura bakma yani forumlara girip yazı yazıcam şuanda yaptığım gibi böyle dimi inşallah doğru anlamışımdır tekrar cevaplarsan çok sevinirim öpüyorum
rica ederim canm evet burda yaptığın gbi bu şekilde 100 tane cevap yazarsan özel mesaj atabiliyosun
bak mesela daha 9 mesajın olmuş bi yere yazdıktan sonra yazının olduğu kızmın sağ üst kısmına bak orda mesaj yazıyo karşısındaki sayı mesaj sayını gösterir
yaşasın bende varım,çok sağ ol sevalim, epeydir bekliyordum dört gözle,heycanla bekliyorum,yorumlarını..
Sıra bu şekilde dewam edecek kızlar...
A_L_A
Melan2010
super87
_ilkay_
zuzux
PrensesPeri
bonbonsekeri
perize
rica ederim canm evet burda yaptığın gbi bu şekilde 100 tane cevap yazarsan özel mesaj atabiliyosun
bak mesela daha 9 mesajın olmuş bi yere yazdıktan sonra yazının olduğu kızmın sağ üst kısmına bak orda mesaj yazıyo karşısındaki sayı mesaj sayını gösterir
canım ya çok sağol sayende sonunda anlayabildim valla ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim aycancım:)çok öpüyorum
canım ya çok sağol sayende sonunda anlayabildim valla ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim aycancım:)çok öpüyorum
ismim gülizar
23.09.1982
anne ismi fatma
terazi
onun ismi uğur ateş
12.12.1980
yay
annesinin ismini bilmiyorumolurmuu.