eşim beni hiç kıskanmaz bazen onun sevgisinden şüpheleniyorum beni sevmediğini düşünüyorum. evliliğimiz hakkında yorum yaparsan çok memnun olurum. şimdiden çok teşekkür ederim.
kızlar kusura bakmayın. başıma gelmeyen kalmadı.Çok zor bir dönem geçirdim. kardeşim amelyat oldu arkasaından anneannem kalp krızı gecirdi. ay yoğun bakımda yattı. Daha dün geldik eve. bu yuzden bakımlar aksadı.
benim size sorum evliliğim ile ilgili bana neler söleyebilirsiniz
biz bu dönem zor günler geçiriyoruz ben hep aldattıgından şüphe ediyorum ama herkez(ben hariç )onun yapmayacagını ve beni çok sevdiğini söylüyo
Bu arada sizlerde kisisel bilgilerinizi dogum tarihinden, ana adina kadar herseyi verin. Bankalarin tum ozel soru cevaplarini vermissiniz tebrikler ! 3 gun sonra dolandirildim diye kimse gelmesin ! Bu basliktan kimseninde bilgisi silinmiyecektir !
Bu arada sizlerde kisisel bilgilerinizi dogum tarihinden, ana adina kadar herseyi verin. Bankalarin tum ozel soru cevaplarini vermissiniz tebrikler ! 3 gun sonra dolandirildim diye kimse gelmesin ! Bu basliktan kimseninde bilgisi silinmiyecektir !
aaaa çok şaşırdım. bende baktırdım açıkcası söyledikleri bende çıktı. Para filan da vermedimm.. Parayla işi yoktu ki.. Bir sürü insana baktı burada ben hatırlıyorum.:44: