Hergün 2 Kişiye Tarot Bakımı....

24 mayıs'ta yani 1,5 hafta önce mesaj atmıştım canım tarot falı için, beklemedeyim hala..

sewalim 18 mayısta yolladım halen bekliyorum,beni unutma bunalımdayım,beni biraz olsun rahatlat.acaba eksik mi oldu diye düşünüyorum,haberim olsun..

ne şannns arkadaş bizdekideeeeeeeeeee tam sıraya girdikkk sevindirik oldukk bir haftadırr sewalim yok piyasadaaaaaaaaaaa

valla tam bendim başta .bana gelince sewalim gitti .hergün bakmaktan bir hal oldum...

sewalim hastamısın,nerdesin cevap ver haftalar oldu mesaj yazalı,cevap ver merak ettik....

kızlar birkaç gundur çok halsizsim... ücretlı bakımlar da bırıkmıştı,malesef onları bekletemıyorum bu yuzden bıraz aksama oldu ...kusura bakmayınn..

sevgili su.ay,

nm yeı bir işe ilgilii bır sıkıntın var sanıyorum.bu yenı bır iş olabilir,terfi olabilir...

sankı bu uzun zamandır emeklerinin karşılığı olarak beklediğin birşey..

geçmişte yaşamış olduğun bazı şeylerin etkısını hala üzerinden atamamışsın. istediğin bazı şeyler olmamış,ve umjuutsuzluğa kapılmışsın..

olumsuz bir nostaljı görüyortm.geçmişte hep kırıldın hep uzuldun olarak düşünüyorum bunu..

yakın gelecekte bir kadının yardımıyla bir istediğin olacak. bu beklediğin iş olabilir...

aşık olmak istiyorsun..Sıkılmışsın artık.hatta aşka aşık gördüm seni :)

ama bazı belirsizliklerınn var kafanda..

bazı şeylerden vazgeçmişsin. Çevrendeki insanlara arkanı donduğun kendini dinllediğin bir dönemde olabilirsin..

bir taşınma yada yenı bır oluşum beklentin var. bak bu iş de olabilir. kafan çok yoğun bu işe takılmış.

Ama özel hayatınla ilgili gelişmenin zamanı şimdi değil...

biraz beklersen eğer bir erkek görüyorum...ama bir süre daha işinle ilgili yoğun bir düşünce içinde olacaksın...

Canııım ya bn çok hastayım tıbbi bi bulgu ok gitmediğim hastane doktor kalmadı dün de bi iskambil falı baktırdım açıkcası çok iyi bakamadı ve saçmasapan şeyler söyledi ücretli de bakabilirsin farketmez ama içinde bulunduğum durumu açıklayabilirsen sevinirim.

canım kısmet olursa ben eşime baktırmak istiyorum fatih narin anne adı fatma 8.01.1977 oğlak burcu nasip olurda bakarsan sevinirim öptüm

sevgili sewalim benim özel mesaj hakkım yok buradan yazdım kusura bakma inşallah bakabilirsin nasip olur inşallah teşekkürler öptüm.

sevgili acca,

cnm bir dileğin var onunla ilkgili bir sonuç bekliyorsun.Sankı o dıleğin olursa bır kutlama gibi birşey görünüyor.

be yenı oıluşummla ilgili bir şeyt. hayatında yenı bırsey ıstıyorsun yanı..

geçmişte gözyaşı ve huzursuzluk gördüm.

yakın geçmişte de bazı girişmlerin olumsuz sonuçlanmış gözüküyor.

İstediklerin tam anlamıyla olmamış. başarız bir dönem..

yakın gelecekte de bu geçmişte yaşadığın bazı olumsuzluklar senın kafandan gıtmeyecek. bır donem daha bunun etkısınde kalacaksın...

kendini güçlü hissediyorsun amaa..

bir kadınla ilgili bir düşüncen olabilir bu aralar...
Çevrendekiler senın ıyı nıyetının farkındalar ama hakettığın başarıyı bulamadığını dusunuyorlar...
pişman olmak ve vıcdanen huzursuz olmaktan çok korkuyorsun.

amaçların ve isteklerin iöin karşına guzel fırsatlar çıkacak.. Eğer sen bu fırsatları doğryu kullanabılırsen herşey ıstediğin gibi olucak görünuyoır cnm.

sevgili linda_ ,

cnm bu aralar iş konusunda şanssız bir dönemde olduğunu duşunuyorsun. zamanında verdığın çabalar sonuç vermemiş.hep bir başarı beklemişsin,bunu haketmışsın ama olmamış cnm..

kaderinnn sana bazen oyun oyunadığını dusunebılırsın..

geçmişte romantık bır dönem yaşamışsın..bir borcun olabılır bunu kafana takıyor olabılırsın..

yakın geçmişte maddi anlamda e gelecek planlarınla ilgili bazı olumsuzluklar yaşamışsın. ve bunun etkısı hala sürmekte...

yakın gelecekte ıse bıraz umutsuz bır döneme gırebılırsın ..ama bu senın husnu kuruntun olacak cnm...

kafanın karışık olduğu bır dönemdesin. psikolojık olarak... yanılmaaktan korkuyorsun..

ilşle ilgili bir gelişme gözükmedi falında cnm ama duygusal anlamda yenı bır şey olabilir. yenı bir fırsat,bir ilişki gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…