Hergün 2 Kişiye Tarot Bakımı....

Merhaba Sewalim,
Bilgilerimiz;
Emel SİPAHİ
05.05.1983
Sevim

Hilmi SİPAHİ
28.07.1984
Emine

Evliliğimiz ve geleceğimiz için bir yorum yapabilirsen çok mutlu olurum. Sevgiyle kal:81:

sewalim kötü bir şey mi oldu,bize bilgi ver epeydir girmiyorsun,tamda sıra bana gelmişti ,şimdide sen yoksun üzme bizi cevap ver.....

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pardon özele msj atacaktım

Son düzenleme:
slm sewalim

inci çalışkan
05.08.1988 aslan
anne adı esen

nazım çalışkan
10.01.1979 oğlak
anne adı şefika

eşim beni hiç kıskanmaz bazen onun sevgisinden şüpheleniyorum beni sevmediğini düşünüyorum. evliliğimiz hakkında yorum yaparsan çok memnun olurum. şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
selda göçer 11.09.1989 melek
mahir ulaş 09.04.1988 kevser

bız gecenhafta ayrıldık ama bırbrımızı hala cok sevıyoruz bız evlenecekmıyız

kızlar kusura bakmayın. başıma gelmeyen kalmadı.Çok zor bir dönem geçirdim. kardeşim amelyat oldu arkasaından anneannem kalp krızı gecirdi. ay yoğun bakımda yattı. Daha dün geldik eve. bu yuzden bakımlar aksadı.

ceylan özen
07.10.1989
terazi
ayşe

benim size sorum evliliğim ile ilgili bana neler söleyebilirsiniz
biz bu dönem zor günler geçiriyoruz ben hep aldattıgından şüphe ediyorum ama herkez(ben hariç )onun yapmayacagını ve beni çok sevdiğini söylüyo

mahmut özen
28.07.1981
aslan
melahat

Bu arada sizlerde kisisel bilgilerinizi dogum tarihinden, ana adina kadar herseyi verin. Bankalarin tum ozel soru cevaplarini vermissiniz tebrikler ! 3 gun sonra dolandirildim diye kimse gelmesin ! Bu basliktan kimseninde bilgisi silinmiyecektir !

Bu arada sizlerde kisisel bilgilerinizi dogum tarihinden, ana adina kadar herseyi verin. Bankalarin tum ozel soru cevaplarini vermissiniz tebrikler ! 3 gun sonra dolandirildim diye kimse gelmesin ! Bu basliktan kimseninde bilgisi silinmiyecektir !

sana katılıom bu bilgilerle hersey yapılır yazmayın ark

aaaa çok şaşırdım. bende baktırdım açıkcası söyledikleri bende çıktı. Para filan da vermedimm.. Parayla işi yoktu ki.. Bir sürü insana baktı burada ben hatırlıyorum.:44:

X