- 11 Haziran 2010
- 439
- 0
ben de pm attım ama sanırım şansıma çıkmadı
cnm şansla değil herkesi sıradan alıyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de pm attım ama sanırım şansıma çıkmadı
sevgili linda_ ,
cnm bu aralar iş konusunda şanssız bir dönemde olduğunu duşunuyorsun. zamanında verdığın çabalar sonuç vermemiş.hep bir başarı beklemişsin,bunu haketmışsın ama olmamış cnm..
kaderinnn sana bazen oyun oyunadığını dusunebılırsın..
geçmişte romantık bır dönem yaşamışsın..bir borcun olabılır bunu kafana takıyor olabılırsın..
yakın geçmişte maddi anlamda e gelecek planlarınla ilgili bazı olumsuzluklar yaşamışsın. ve bunun etkısı hala sürmekte...
yakın gelecekte ıse bıraz umutsuz bır döneme gırebılırsın ..ama bu senın husnu kuruntun olacak cnm...
kafanın karışık olduğu bır dönemdesin. psikolojık olarak... yanılmaaktan korkuyorsun..
ilşle ilgili bir gelişme gözükmedi falında cnm ama duygusal anlamda yenı bır şey olabilir. yenı bir fırsat,bir ilişki gibi..
cnm şansla değil herkesi sıradan alıyorumm
ben o gün bilgilerini gönderelerin içinden seçip sıra yapıyorsun sanıyordum
peki beni de aldın mı sıraya ?
sıra göremedim de iletilerde
pekii bennn????????????
ne yapmam gerektiğini sormştm zaten sıraya girmekten önce onu cevplmnzı beklemştm.nyse gerek yok tşk
biraz önceki yazdığınız liste çarşamba günü bitiyor eğer günde 2 kişiye bakıyorsanız..
sanırım ta diğer hafta gelir sıra bana..
yine de teşekkürler..
bekliyorum :)
Sıra bu şekilde dewam edecek kızlar...
A_L_A
Melan2010
super87
_ilkay_
zuzux
PrensesPeri
bonbonsekeri
perize
Sıra bu şekilde dewam edecek kızlar...
A_L_A
Melan2010
super87
_ilkay_
zuzux
PrensesPeri
bonbonsekeri
perize
canım çok yoğun talep var bu yuzden bıraz bekletıyorum.. keşke yapabıleceğim birşey olsaa