Hergün 2 Kişiye Tarot Bakımı....

çokkk teşekkür ederimmm canımmdediklerin çok doğruu:44::44:

sevgili melodi2,

cnm bu bebek olayı yuzunden canaın çok sıkılmış.. bakma bazen çok dert etmıyormuşsun gıbı ama bazen için içini fena yıyıyorr...

eşinle arandakı uyum guzel. aşk evliliği olarak göruyorum.tutkulu bır beraberlık...

ievlılıgın guzel gıdıyor,aslında hayatındakı herşey çok kötu değil.. sadece bebek konusunda bazen bunalıyorsun o kadar..

yakın gelecekte bebek görünmüyor cnm malesef...

bu aralar hayatındakı bazı seylerın dengesını sağlamakta zorlanmışsın..
korkuların var. en buyuk korkunda ilerıde mutsuz ve rutın bır hayatının olması...

ewlılığındekı heyecanın kaybolması buyuk korkun ..

ama falının sonunda çok iyi ve oarlak bir gelecek bekliyor senii..çok mutlu ve etkileşimin surduğu bır hayatın olacak.. bebek için net bırşey çıkmıyor belki zamanı vardır cnm.. sabretmelisin :)

Sıra bu şekilde dewam edecek kızlar...

A_L_A
Melan2010
super87
_ilkay_
zuzux
PrensesPeri
bonbonsekeri
perize

ben o gün bilgilerini gönderelerin içinden seçip sıra yapıyorsun sanıyordum

peki beni de aldın mı sıraya ?
sıra göremedim de iletilerde

cnm mesajların gönderiliş sırasına göre alıyorum..sende gönderdiysen bılgılerınıı aldım demektır..

8 haziranda gönderdim sewalim..
teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum sıramı..
çok teşekkürler..
bugün tekrar gönderdim şans eseri sandığımdan

kızlar bugunluk anca bu kadar.. bugun 3 tane de ucretlı bakımım var o yuzden yarın dewam edriz bir aksilik olmazsa..

ne yapmam gerektiğini sormştm zaten sıraya girmekten önce onu cevplmnzı beklemştm.nyse gerek yok tşk

biraz önceki yazdığınız liste çarşamba günü bitiyor eğer günde 2 kişiye bakıyorsanız..
sanırım ta diğer hafta gelir sıra bana..
yine de teşekkürler..
bekliyorum :)

biraz önceki yazdığınız liste çarşamba günü bitiyor eğer günde 2 kişiye bakıyorsanız..
sanırım ta diğer hafta gelir sıra bana..
yine de teşekkürler..
bekliyorum :)

canım çok yoğun talep var bu yuzden bıraz bekletıyorum.. keşke yapabıleceğim birşey olsaa

canım çok yoğun talep var bu yuzden bıraz bekletıyorum.. keşke yapabıleceğim birşey olsaa

yok yok beni yanlış anlama sitem etmiyorum...
kendimce hesap yaptım sadece

bekliyorum ben sıramı düğünümden önce gelir inş ...

sevgili sewalim benim özel mesaj hakkım yokmuş bakıp bakamıyacağını bilemiyorum ama bilgi verirsen sevinirim senide ikide bir rahatsız etmeyeyim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…