Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben listede yokumm
listede bende var mıyım
arkadaşım bende tarot falına baktırmak istiyorum ne yapmam gerek
ilk sayfada hangi bilgilerini istediğim yazıyor. bunları özel mesajla atmanız gerekıyor.
Günde 2 tane bakabilşyorum şimdilik,ben de aksıyor malesef. Çünkü normalde ücretli bakımlar yapıyorum. Bu yuzden fırsat buldukça burdaki arkadaşlara zaman ayırıyorum
ilk sayfada hangi bilgilerini istediğim yazıyor. bunları özel mesajla atmanız gerekıyor.
Günde 2 tane bakabilşyorum şimdilik,ben de aksıyor malesef. Çünkü normalde ücretli bakımlar yapıyorum. Bu yuzden fırsat buldukça burdaki arkadaşlara zaman ayırıyorum
Sıra bu şekilde kızlar....
Duygus57
gdmt
asii
su.ay
acca
linda_
melodi2
sira bu sekildeymis su an kizlar.. hep ayni seyleri sormayin... msjlarin bazilarini okuyunda öyle sorun ...
bilgilerini özel mesajla gönderdiysen sıradasındır caanım
sevgili asii,
cnm bir hayal kırıklığı yaşamışsın cnm. bir kararsızlık görüyorum. yaşadığın olumsuz gelişmeler senin karar vermeni zporlaştırıyor.
için alev alev olmuş sanki..hararetli bir dönem görüyorum. İçin için acı çekiyorsun.
geçmişte yaşadığın bazı şeyler senin gelecekle ilgili korkmana sebep olmuş. Sahıp olduklrını korumak adına tetikte duruyorsun.Her an bir şey olacak gibi..
geçmişte hep dengeyi sağlamak zorunda kalmışsın.Sanırım evlisin bu evliliğinle ilgili dengeyı sğalamak için tek taraflı ciddi bir çaba gösterdiğin olabilir..
yaın geçmişte bazı talıhsızlıkler yaşamışsın.. ama beklediğin emek verdiğin bir şeyın sonucunu olumsuz olarak almışsın..
yakın gelecekte de kendinle ilgili bazı kavgaların olcak.. kendi kendini yiycek olabilirsin..
kendini çok kötü hissediyorsun..
yaşıyorum bir yere gıdıyorum ama nereye diye bir düşüncen var.geleceğe daır korkuların var.
resmi bir yerden bir erakl ilgili bir beklentin var. ve bir erkekle ilgili bu. Eşinin işiyle ilgili bir beklenti olabilir.
biraz zaman geçtikten sonra sen çok guzel bır fırsat yakalayabilirsin.. sana çok guzel bır kapı açılacak. buna bir bayan yardımcı olacak olabilir.
Sevgili Duygu57,
cnm çok mutlusun,için kıpır kıpır am bir yndn daa içini kemiren bir şey var. bu eşinle ilgili.. sanırım vize işiyle alakalı..
geçmişte birtakım sorunlar yaşamışsın,kend,ni biraz yalnız hissetmmişsin...
yakın gelecekte de belkide yaşanmakta olan an yani şuanda olumlu bir gelişme yaşayacaksın.
bence kınana yetişebilecek olark görüyorum