Hergün 2 Kişiye Tarot Bakımı....

arkadaşım bende tarot falına baktırmak istiyorum ne yapmam gerek

ilk sayfada hangi bilgilerini istediğim yazıyor. bunları özel mesajla atmanız gerekıyor.

Günde 2 tane bakabilşyorum şimdilik,ben de aksıyor malesef. Çünkü normalde ücretli bakımlar yapıyorum. Bu yuzden fırsat buldukça burdaki arkadaşlara zaman ayırıyorum

ilk sayfada hangi bilgilerini istediğim yazıyor. bunları özel mesajla atmanız gerekıyor.

Günde 2 tane bakabilşyorum şimdilik,ben de aksıyor malesef. Çünkü normalde ücretli bakımlar yapıyorum. Bu yuzden fırsat buldukça burdaki arkadaşlara zaman ayırıyorum

teşekkür ederiz canım :KK16:yüreğine sağlık :KK16:

sıralamayı yazabilirmisin cnm ? bide ben varmıyım ki :KK61:

Sevgili Duygu57,

cnm çok mutlusun,için kıpır kıpır am bir yndn daa içini kemiren bir şey var. bu eşinle ilgili.. sanırım vize işiyle alakalı..

geçmişte birtakım sorunlar yaşamışsın,kend,ni biraz yalnız hissetmmişsin...

yakın gelecekte de belkide yaşanmakta olan an yani şuanda olumlu bir gelişme yaşayacaksın.
bence kınana yetişebilecek olark görüyorum

Sevgili gdmt,

cnm ilişkide kederli ve sıkıntılı bır dönem goruyorum.

Sen şanssız bır dönemdesin bu aralar. erkekle ilgili de bazı şanssızlıklar yaşamışsın.
duygusal açıdan doyuma ulaşmamışsın cnm. Erkek arkadaşın senı duygusal açıdan ek mutlu edememiş bu dönemde.
erkeği çok seviyorsun,onunla ilgili kafanda bazı soru işaretleri var.bunları merak ediyorsun.

her açıdan bır mutluluk istiyorsun. sadece aşk yada sadece para değil dileğin. herşeyin dengeli bir şekilde hayatında olmasını istiyorsun.

erkek ise,

oda sana karşı sıkıntılı bir dönemden geçiyor. seninle ilgili bazı sıkıntıları var kafasında.

onunda iyi bir gelecek dileği var kafasında...

o biraz kendi kabuğuna çekilmiş.bazen kendini yalnız hissediyor.

yeni bir oluşumla ilgili bir amacı var. bu yenı bir iş olabilir yda eski işte yenı bir gelişma bekliyor olabilir.

sonuç olarak da dalgalanmalı bir dönem bekliyor sizi. tetikte bır ilişki olcak hep bir tetikte olma durumu,bir huzursuzluk görüyorum. yenı yenı sorunlar da oluşacak görüyorum.

olumlu yada olumsuz bır son görmedim falında ama bir süre için meşakatli bir dönem sizi bekliyor diyebilirim

sevgili asii,

cnm bir hayal kırıklığı yaşamışsın cnm. bir kararsızlık görüyorum. yaşadığın olumsuz gelişmeler senin karar vermeni zporlaştırıyor.

için alev alev olmuş sanki..hararetli bir dönem görüyorum. İçin için acı çekiyorsun.

geçmişte yaşadığın bazı şeyler senin gelecekle ilgili korkmana sebep olmuş. Sahıp olduklrını korumak adına tetikte duruyorsun.Her an bir şey olacak gibi..

geçmişte hep dengeyi sağlamak zorunda kalmışsın.Sanırım evlisin bu evliliğinle ilgili dengeyı sğalamak için tek taraflı ciddi bir çaba gösterdiğin olabilir..

yaın geçmişte bazı talıhsızlıkler yaşamışsın.. ama beklediğin emek verdiğin bir şeyın sonucunu olumsuz olarak almışsın..

yakın gelecekte de kendinle ilgili bazı kavgaların olcak.. kendi kendini yiycek olabilirsin..

kendini çok kötü hissediyorsun..
yaşıyorum bir yere gıdıyorum ama nereye diye bir düşüncen var.geleceğe daır korkuların var.

resmi bir yerden bir erakl ilgili bir beklentin var. ve bir erkekle ilgili bu. Eşinin işiyle ilgili bir beklenti olabilir.

biraz zaman geçtikten sonra sen çok guzel bır fırsat yakalayabilirsin.. sana çok guzel bır kapı açılacak. buna bir bayan yardımcı olacak olabilir.

sevgili asii,

cnm bir hayal kırıklığı yaşamışsın cnm. bir kararsızlık görüyorum. yaşadığın olumsuz gelişmeler senin karar vermeni zporlaştırıyor.

için alev alev olmuş sanki..hararetli bir dönem görüyorum. İçin için acı çekiyorsun.

geçmişte yaşadığın bazı şeyler senin gelecekle ilgili korkmana sebep olmuş. Sahıp olduklrını korumak adına tetikte duruyorsun.Her an bir şey olacak gibi..

geçmişte hep dengeyi sağlamak zorunda kalmışsın.Sanırım evlisin bu evliliğinle ilgili dengeyı sğalamak için tek taraflı ciddi bir çaba gösterdiğin olabilir..

yaın geçmişte bazı talıhsızlıkler yaşamışsın.. ama beklediğin emek verdiğin bir şeyın sonucunu olumsuz olarak almışsın..

yakın gelecekte de kendinle ilgili bazı kavgaların olcak.. kendi kendini yiycek olabilirsin..

yaşıyorum bir yere gıdıyorum ama nereye diye bir düşüncen var.geleceğe daır korkuların var.

resmi bir yerden bir erakl ilgili bir beklentin var. ve bir erkekle ilgili bu. Eşinin işiyle ilgili bir beklenti olabilir.

biraz zaman geçtikten sonra sen çok guzel bır fırsat yakalayabilirsin.. sana çok guzel bır kapı açılacak. buna bir bayan yardımcı olacak olabilir.

sevgili asii,

cok tsk ederim sewalim aynen beni anlatmisin umarim bu kotu gunleri atlatabilirim tekrar tsler

Sevgili Duygu57,

cnm çok mutlusun,için kıpır kıpır am bir yndn daa içini kemiren bir şey var. bu eşinle ilgili.. sanırım vize işiyle alakalı..

geçmişte birtakım sorunlar yaşamışsın,kend,ni biraz yalnız hissetmmişsin...

yakın gelecekte de belkide yaşanmakta olan an yani şuanda olumlu bir gelişme yaşayacaksın.
bence kınana yetişebilecek olark görüyorum

sagol canim ya evet dogru olabilir..
haber vericem buraya yazarim bu cuma günü belli olucak iste gelip gelemeyecegi

X