- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.225
-
- Konu Sahibi selametle66
BismillahKenzul arsin uzun olani var 14 ya da 16 sayfalik onu mu okuyorsunuz? Ben bayadir okumuyorum okusam iyi olacak vakit kalmiyor
Kuzum okursan hergun yaz buraya lütfen
Hem insana moral oluyor hemde bizleri de teşvik etmiş oluyorsun
Bismillah
O kadar uzunu da mı vardı
Ben birkaç sayfa olanı okuyorum
Yetişmez yoksa dediğin gibi
Rabbim kabul etsin çektim çok şükür
Allah Kabul etsin canımRabbim kabul etsin çektim çok şükür
Bende delaulul hayrat okuyorum çok büyük nimetHer gun muhakkak okuyorum canim ama bildirime aliskin olmadigim icin aksatabilirim
Bir donem delailul hayrat salavat kitabini okuyordum o donem hic sorunum kalmamisti. Bu ara yine basladim. Yani cok fazla salavat okuyorum vakit kalirsa salavati kubra okuyorum.
Bende delaulul hayrat okuyorum çok büyük nimet
Hmmm anladım canımHer gun muhakkak okuyorum canim ama bildirime aliskin olmadigim icin aksatabilirim
Bir donem delailul hayrat salavat kitabini okuyordum o donem hic sorunum kalmamisti. Bu ara yine basladim. Yani cok fazla salavat okuyorum vakit kalirsa salavati kubra okuyorum.
Ben de 4 sayfalık okudum ya diyorum bu kız niye uzun dedi diyeBismillah
O kadar uzunu da mı vardı
Ben birkaç sayfa olanı okuyorum
Yetişmez yoksa dediğin gibi
Hmmm yaaaa Benim ki deftere yazmışım.Ben de 4 sayfalık okudum ya diyorum bu kız niye uzun dedi diye
Ders olarakmi okuyan kendin mi okuyorsun.Kesinlikle devam edildiginde cok buyuk nimet.
Hmmm
Hmmm anladım canım
Haklısın ya insanın okucagi şey çok olunca...
Salavati Kübra yi duymuştum.
O da çok uzundu sanki
Ders olarakmi okuyan kendin mi okuyorsun.
Pek bilinmiyor o yüzden sordum.
Aynen Kuzum bende öyle düşündüm.S selametle66 canım salavatı hep okuyoruz 4 haziranda kenzul arşa başladık 4temmuza kadar devam mı edelim sonra başka dua değil mi
Kesinkkle katılıyorum.Onun nette kisa hali var ama uzunu cok etkili. Kesinlikle tavsiye ederim. Aslinda etkili olmayan bir sey yok onemli olan ne okursak okuyalim aksatmadan okumak.