Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

canım biliyorum o kadar az ki güveneceğin insan hepyara laırsın benim bak bu hayatta ailemden sorna güvendiğim bir tane arakdşaım var buda yetiyor bir kişi buldunmu ona sığın canım bilemiyorsun kimin ne olduğunu içini bilemiyorsun hiç bir zman insnalrınne yazıkki. güvendiğin kişlerden gelince bu kaızklar daha çok can yakıyor

Sen yine 1 kişi bulmuşsun ailenden sonra bende o da yokk piafcımm
Ben genel konuştumm

ahh be arakdaşım bazen öyle şaşrıyorum ki insnalara yani artık bu düzne böyle olmuş diyorum bende insanlarla uğraşması öyle zorki yoruyorlar mafoldumben

ahh be arakdaşım bazen öyle şaşrıyorum ki insnalara yani artık bu düzne böyle olmuş diyorum bende insanlarla uğraşması öyle zorki yoruyorlar mafoldumben

Malesef tatlım yaa
Bizim gibi doğru insnalarda olmasa ne olur bilmiyorumm
Birazdan Deniz Yıldızı başlayacak tekrarını verecek akşam izleyememiştim sen izledin mi canım benimm

Malesef tatlım yaa
Bizim gibi doğru insnalarda olmasa ne olur bilmiyorumm
Birazdan Deniz Yıldızı başlayacak tekrarını verecek akşam izleyememiştim sen izledin mi canım benimm

yok bende izleyemdim iyiki hatırlattın bende bakayım diyordum canım tam yemek hazırlanacak oluyor osaat yaa

Ayy canım sorma bugün ablamla alışveriş yaptık hava çok sıcaktı çok susadımm.Oruç bitene kadarda evden dışarı çıkmayacammmakannehir

çok yoruyor yaa bend eöyle yapıyorum zorda kalmadıkça çıkmıyorum yaayoksa bayılıp kalcam snaırım yollardaa en kötüüs susuzluk valla

yok bende izleyemdim iyiki hatırlattın bende bakayım diyordum canım tam yemek hazırlanacak oluyor osaat yaa

Sorma yaa iftar zamanına denk geliyo akşamları yemek hazırlıyoru falan izleyemiyorum
Gece tekrarını veriyolar sahur için birşeyler hazırlıyorum yine izleyemiyorummmakannehir

çok yoruyor yaa bend eöyle yapıyorum zorda kalmadıkça çıkmıyorum yaayoksa bayılıp kalcam snaırım yollardaa en kötüüs susuzluk valla

Ewt acıkmak neysede susuzluk çok kötüymüş walla evden çıkmadığım için bilmiyordummm
Tatlım dizi başlamış gidiyim bakıyım barii
İYi gecelerrrr fıstığımmm:1hug:

başalmış canım yattığım yerden bakayım bende uyuyabilrsem uyur kalırım birde yarın inş. görüşrüz allaha emanet ol canım hoşçakal sıkma canını valla doğru kişler mutlaka olacaktır çevrende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…