Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

akannehirakannehirakannehireyvah naptın sen
cok msj varsa telde belkı okuyamaz gerılerdeyse
haber falan yokmu...daha okumamısmı:uhm:

inş silmişimdir yaa pek msj biriktirmem çk.Uzak tarihte atılmış bi msj değil atılsa bile sonuna kadar okuyacaktırr ve mutlaka görecektirr....
Beraber çıktık işyerinden yarın sabah görecekk bacısını bekliyorum msn de belki gelirde ona söylerim agbisi gelmeden tel.imi hiç etsinn diyee şimdi hiç yoktan yere gerginlik istemiyorumm

Ablan doğru söylemişşş okusa bile birşey demeye hakkı yok bence kafaya takmana gerek yok kankişşzemuszemus

anaaaaaaaa okumamıştır inş.. karıştırmasında teli sonra ablanı ömrü billah sevemzz

karıştırmaz mı uyy eline geçmiş karıştırmayaacakk hahh
neyse kızlar ben bugün erkenciyimmm yarın çk güzel işlerim var biran evvel yarın olsunn istiyomm
hepinizii çk öpüyommm
görüşürüzz allah a emaetsiniz..

takam canım okusad dersn o abşamın kararı ben şuan seninleyim geriside boş seni tanımıyor dersin

neden kaçtınız ya...ıyi geceler o zmana hepınıze.Yarın doktor kontrolum var kızlar minnoşlarımı göreceğim inş....Öptük sizi teyzeler...

Gece ben kapattım bugünde ben açayım bari.Güzel günler..uykucular sizi...Geceye görürsünüz artık mesajımı..kaydirigubbakcemile3

Şeniztunaydınlar kıslar hepınıze bır turlu gunydın dıyemıyorum kımsecıkler yok aksam cıkmak zorunda kaldım hepınıze ıyı gunlerrrrr

Ewt kankişşş Arkadaşta Kastamonoluua.s

Bende hemşehriniz sayılırım heeee:1closedeyes:

evet canım ya sende bızım hemserımızsın ne demek sen ıstersınde bız kabul etmeymıyız burası gercekten cok sıcak bır topık cok hoşuma gıttı arkadaşlar cok sıcak

evet canım ya sende bızım hemserımızsın ne demek sen ıstersınde bız kabul etmeymıyız burası gercekten cok sıcak bır topık cok hoşuma gıttı arkadaşlar cok sıcak

Canım benim yaa sende çok sıcakkanlı ve tatlı birisin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…