Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

misafirlerimiz vardı kaç gündür girip size bi selam verip kaçıyodum valla hani özlemedim de değilopuyorumnanaktan

tamam bekliozzz

misafir kimdii kız uzaktan mı geldilerr

kızlar ya sızden buyugum heralde hepınız ogrencımısınız benımde ıkı oglum var bırı unıversıtede okuyor bırıde lıseye başlıycak bu sene

Ablamlardı şekerim,üçüncü kez teyze oldumda minikle ugrasıyordum çokkkkk tatlıydı yaaa özledim bile şimdiden:gitme:

ayy bilmezmiyimm tubişimm yiğen baldan tatlıı
üçüncüü müüü diğerleri kaç yaşlarındalar?

minecim bu ne giydin çede görelim yada kıyafet resimlerinin falan eklendiği yer varya oraya resimler hangi boyutta eklenirse ideal oluyor???

kızlar ya sızden buyugum heralde hepınız ogrencımısınız benımde ıkı oglum var bırı unıversıtede okuyor bırıde lıseye başlıycak bu sene

seher ablaa diyelim o zaman sanaa
ben 21 yaşındayımm
dilayda 20 yaşındaa
tubiş sen kaçtın?

selam seher abla hoşgeldin,bende 23 üm minişim.

hoşbulduk ne gusel ya bukadar guselgenc kızların yanında olmak benım oglanlarım oldugu için kızlara karşı ayrı bır sevgım var şuna ınanıyorumkı her annenın bır kızı olmalı bence hayırlısı olsun napalım

en büyüğü 10 küçüğü 4 yeni katılan üyeninde pazar günü kırkı çıkacak,kesinlikle öyle yerleri çok çok başka,senin kaç tane yegenin var?

640x480 yapıom ben hepp bence yeterli
tek yiğenim var ama maşallah bizi geçtimm mahalleye yetioo herkez yaka silkiyor

4 yaşında daha bi de kızz

[B]40 yaş en güzel yaş seher ablaa aman yaa..[/B]

640x480 yapıom ben hepp bence yeterli
tek yiğenim var ama maşallah bizi geçtimm mahalleye yetioo herkez yaka silkiyor

4 yaşında daha bi de kızz

O kadar mı yaramaz??Allah bagışlasın bambaşka bişey gerçekten.S en salı günü işe başlıyordun sanırım nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…