Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

hoşgeldinizz balalarım
Nassınızz?
topic sahibesi nerdesinn alüüü?

hoşgeldin canımm ne yapinn hasta mı oldun sen guzumm?

anaaa kimse yok topiştee
hayırdır inşAllah hayırdır inşAllah

hihoyyytiyi naber canım nasılsın aşkı memnuyu baktınmı vee tel ne oldu kazasız belasız ulaştınmı telinee

ayy bu diziyi hem sevmiyorum hem izlemeden duramıyorum
bihtere gıcık kapıyorumm yüz karası ıyy
Gören annesi dimi bihterle behlül'üü..
sabah aldım tel.i allahtan silmişim msjları bi kaydetmediğim liseden arkadaşımı aramış dün görüşmüştüm gündüz o kadar
sen nasılsın?

ayy bu diziyi hem sevmiyorum hem izlemeden duramıyorum
bihtere gıcık kapıyorumm yüz karası ıyy
Gören annesi dimi bihterle behlül'üü..
sabah aldım tel.i allahtan silmişim msjları bi kaydetmediğim liseden arkadaşımı aramış dün görüşmüştüm gündüz o kadar
sen nasılsın?

ee iyi barii hadii yaa bende başını kaçırdım reklamda çevirmişitm kanalıı sonrada gittim başındna tvninn kaçırmışım amam annesi galibaa gerisinide bölük pörçük izlledimcanım
amann iyi be güzleim benden dee ücretli öğretmenliklere başvuru yapacağım bakalım pazartesi netten onun belgesi çıakrtımm bakalım

ee iyi barii hadii yaa bende başını kaçırdım reklamda çevirmişitm kanalıı sonrada gittim başındna tvninn kaçırmışım amam annesi galibaa gerisinide bölük pörçük izlledimcanım
amann iyi be güzleim benden dee ücretli öğretmenliklere başvuru yapacağım bakalım pazartesi netten onun belgesi çıakrtımm bakalım

hayırlısı oolsun canım senin için..evet bugün topiiğimiz sessizz nedense bende anlamadım.nazar mı değdi ne?[/COLOR][/COLOR]

Kızlar ben geldim ama siz yoksunuzz benim canım sıkkın yaamafoldumben
Umarım sizler iyisinizdir :Saruboceq:
Hepicinizi öptümmm

X