Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herballife zayıflama ürünleri hakkında olumlu yada olumsuz düşünceleriniz :)
iki aydır kullanıyorum diyorsun;
sonuçlarını yazsan ya?
ben de aldım ama düzenli kullanamadığımdan kilo da aldım.
düzenli kullanılırsa veriliyor kilolar, ürünleri kullanmak ta zevkli ama ben boğazımı tutamadım..
-bir tanıdığım bu ürünü kullanarak kilo verdi, bir kaç ay sonra kilo vermesi durdu, sonraki aylarda da bu ürünleri kullanıyor olduğu halde verdiği kiloyu fazlasıyla aldı. toplamda 1 yıl bu ürünleri kullandı, ürünlere rağmen kilo alıyorum bırakırsam daha da kötü alırım korkusuyla bırakmaya da cesaret edemedi. 1 yıl sonunda devlet hastanesinde bi uzmana gitti, anca o şekilde bırakabildi ürünleri. sağlıklı beslenme ve yürüyüşle cebinden para da çıkmadan 14-15 kilo verdi, bütün kıyafetlerini daralttırdı.
- başka bir arkadaşım da arkadaşı 1 ayda 10 kilo verdi diye bı ürünlerden kullanmak istedi, anlattım yapma etme dedim ama dinlemedi.1 milyarlık ürün satın aldı , 1-2 ay sonra sordum ne oldu diye '8-10 gün kullandım sıkıldım ' dedi etkisini de görmedi... alıp sıkılan da çok insan tanıyorum bi tanesi de 1 ay sonra üründen sıkıldım diyeince ' bi de kakaolusunu deneyelim' diye farklı aromalı ürün almıştı. günde 1 öğün 1 tabak kakaolu sütle doyuyorsanız nestle nesfitle 15 gün programı yapın onunla da kilo verirsiniz değil mi yani?
bende termo diye basliyan bi hapi vardi yesil cayli filan aldim aslinda icince acikdirmiyo ama 1.5 senedir rafta beni bekliyo onun yerine dogal urunlerle zayiflamak daha iyi neslefit veya cay filan