- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
Ne kadar surede verdiniz.. hala devam ediyo musunuz kullanmaya resminizi yukler misiniz once ve sonra halinizi buraya yuklemezseniz ozelden tel numarami yaziym ordan atar msiniz bana acabahaliyle...37 kiloyu kullanarak verdim
4 ayda 20 kilo verdim sonrasını salladım 1 yıl içinde gitti özelden atabilirimNe kadar surede verdiniz.. hala devam ediyo musunuz kullanmaya resminizi yukler misiniz once ve sonra halinizi buraya yuklemezseniz ozelden tel numarami yaziym ordan atar msiniz bana acaba
Bana da atar misiniz4 ayda 20 kilo verdim sonrasını salladım 1 yıl içinde gitti özelden atabilirim
Korumayı nasıl başardınız ben çok iştahlı birisiyim yemeyi çok seviyorumkoçluk yapiyor musunuzhaliyle...37 kiloyu kullanarak verdim
Özelden mesaj nasıl atiliyorhaliyle...37 kiloyu kullanarak verdim
Evet 2.iş olarak yapıyorum zaten işin içinde olunca ürünlerden kopamıyorsun çayından falan vazgeçemiyorum zaten shake ni kullanmıyorum ama çay ve thermo vazgeçilmezimKorumayı nasıl başardınız ben çok iştahlı birisiyim yemeyi çok seviyorumkoçluk yapiyor musunuz
Özelden mesaj nasıl atiliyor
Bekliyorm ozelden atin lutfen o zman4 ayda 20 kilo verdim sonrasını salladım 1 yıl içinde gitti özelden atabilirim
Atmadiniz resimlerinizi ozelden.. yapamadiysaniz burdan atın olmazsabende bilmiyorum
Kızlar bugün tartı günümdü yazacağım demiştim şükürler olsun -2200Bekliyorm ozelden atin lutfen o zman
Ayy cok güzel bende normal tartida -1500 üm benimde bugün bi hafta dolduKızlar bugün tartı günümdü yazacağım demiştim şükürler olsun -2200
Tebrikler haydi bakalim devamAyy cok güzel bende normal tartida -1500 üm benimde bugün bi hafta doldu
Ben kimseyle calismiyorumKızlar ben de instagramdan koç araştırıyorum ama bi türlü karar veremedim hangi koçlarla çalışıyorsunuz. Tavsiye üzerine hareket etmek istiyorum
Kızlar ben de instagramdan koç araştırıyorum ama bi türlü karar veremedim hangi koçlarla çalışıyorsunuz. Tavsiye üzerine hareket etmek istiyorum
Ürünü nerden aldınız pekiBen kimseyle calismiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?