N11 den aldim.Ürünü nerden aldınız peki
Yanı yetmemişmişim yanlış mi yemissinYaa kizlar ben 2 kilo vermisim ama kas dan vermişim o biraz sıkıntı oldu ara öğünlerime dikkat etmemisim
Eğer gerçekten bu sizseniz süper olmuşsunuz kaç kiloydu toplamda verilenben yardımcı olurum sana takıldığın yerde
şu anki kilomla 40 oldu bugun itibari ile :)))Eğer gerçekten bu sizseniz süper olmuşsunuz kaç kiloydu toplamda verilen
Merhaba ben dün başladım vermem gereken 10 kilo var ama shake çok midemi bulandırdı çay ve termo tabletle sağlıklı beslenere kilo verimi olurmuşu anki kilomla 40 oldu bugun itibari ile :)))
Merhaba ben dün başladım vermem gereken 10 kilo var ama shake çok midemi bulandırdı çay ve termo tabletle sağlıklı beslenere kilo verimi olurmu
Evet ara öğünlerde ac kalmisim cnmYanı yetmemişmişim yanlış mi yemissin
Bozma moralini yol arkadaşım.bu yola çıktık.vericez insallah.bende tatile çıkıcam tatilde napcam offf düzen bozulacak.oradaki yiyecekleri görünce nasıl dayanicamEvet ara öğünlerde ac kalmisim cnm
Yasemin hafsa kaç yaşındasınızEvet ara öğünlerde ac kalmisim cnm
Duruece tatilde ne yapmaliyim.olabilir ama kalori ve protein dengelemesini iyi yapmalısın kas kaybetmemen lazım gider ama yavaş gider
Duruece tatilde ne yapmaliyim.
26 yasindaymYasemin hafsa kaç yaşındasınız
Sen kac kasindasinYasemin hafsa kaç yaşındasınız
Oteleeeeeeve mi otele mi gideceksin ona göre ayarlarsın eve ise sorun yok aynen devam edersin
40 yaşındayım.sen daha hizli verirsinSen kac kasindasin
O zaman zor işte artık çayla baskılaOteleeeee
Insallah40 yaşındayım.sen daha hizli verirsin
Nasıl yani bol bolay mi iceyimO zaman zor işte artık çayla baskıla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?