Satışta yapıyor musunuz?. Ya da takım falan.Kızlar 2 çocuk annesiyim ve doğum kilolarımdan çok şikayetçiydim sonra karşıma herbalife çıktı arkadaşım yaptığı için güvenmiştim ki allahtan güvenmişim şimdi istediğim kiloda ve bedendeyim gerçekten ürünlerle alakalı sorusu ve cesareti olmayan varsa bir deneyim güzel sonuçlar doğurdu kaliteli koçluk hizmetiyle çok güzel sonuçlar aldım
Guruplarımız var tabiki canım herbalife ailemiz var yaniSatışta yapıyor musunuz?. Ya da takım falan.
Nerden baktın canım peki fiyatlaraben çok istiyorum ama öğrenciyim paketler biraz aşıyo beni ücret bakımından
Instagram satıcıları, TrendyolNerden baktın canım peki fiyatlara
Canım zaten o ürünler alıp kafana göre kullanacağın ürünler degil ilk etapta biz şireketten indirimli alırız zaten takip edenin olmadığında faydasını göremeyen cok var çevrede ve internette orda burda dolanan ürünlerin orijinalliği bile belli değilInstagram satıcıları, Trendyol
10 sene önce Ümraniye'deki bi şubesinden paket aldım denedim, ha karnımı suyla şişirmişim ha onla gibiydi hiçbir şekilde tokluk vermedi. gerçi şuan midem daha küçük iştah seviyem de daha az, o yüzden şans verebilirim aslında ama işte fiyatlar :)Canım zaten o ürünler alıp kafana göre kullanacağın ürünler degil ilk etapta biz şireketten indirimli alırız zaten takip edenin olmadığında faydasını göremeyen cok var çevrede ve internette orda burda dolanan ürünlerin orijinalliği bile belli değil
Ben sürekli kullanıyorum ve aşırı bir tokluk hissediyorum tabi kişiden kişiye değişir birşey diyemem ben veremediğim kilolarımı bu sayede verdim diyetisyene gidip 3 köfteye akşam 4 kaşık sebze yemeğine dayandığım halde bu vücuda ulaşamamıştım ama memnunum10 sene önce Ümraniye'deki bi şubesinden paket aldım denedim, ha karnımı suyla şişirmişim ha onla gibiydi hiçbir şekilde tokluk vermedi. gerçi şuan midem daha küçük iştah seviyem de daha az, o yüzden şans verebilirim aslında ama işte fiyatlar :)
İnanmak yada inanmamak senin özgür iraden kimseye zorla birşey yapmıyorum yaptırmıyorum burda sadece tecrübe edindiğim şeyi anlatıyorum biz müslümanlar kendimize iyi gelen şeyi her yere yayarız ya o açıdan canımHmm anlıyorum satıcı olmadığına gönülden inandım şu an.
Zaten ürünlerin gıda takviyesi olduğunu unutmamak lazım zayıflama ürünleri diye tabir ediliyor ama halk arasında tabikiTamam yeni üye
Sağlıklı beslenmek ve spor da çok çok iyi bir seçenek tavsiye ederim
Tebrik ederim ben de kullanmıştım ama başarılı olamadımKızlar 2 çocuk annesiyim ve doğum kilolarımdan çok şikayetçiydim sonra karşıma herbalife çıktı arkadaşım yaptığı için güvenmiştim ki allahtan güvenmişim şimdi istediğim kiloda ve bedendeyim gerçekten ürünlerle alakalı sorusu ve cesareti olmayan varsa bir deneyim güzel sonuçlar doğurdu kaliteli koçluk hizmetiyle çok güzel sonuçlar aldım
Konuyu müslümanlığa nasıl bağladın ya?İnanmak yada inanmamak senin özgür iraden kimseye zorla birşey yapmıyorum yaptırmıyorum burda sadece tecrübe edindiğim şeyi anlatıyorum biz müslümanlar kendimize iyi gelen şeyi her yere yayarız ya o açıdan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?