Her yerden engelleyen erkek

Aynı anda ilişkiye başladığımız arkadaşlarımın hepsinin ilişkisi devam ediyor bizim bitti onların sevgilileri yanında ben tekim. Bir sorun sorun yaşıyorum ve şu an her şeyi tek başıma omuzlanmak zor geliyor. Yanımda biri olunca en azından yüküm hafifliyor. Hem maddi yük omzumda hem ciddi ailesel sorunlar yaşıyorum hem de erkek arkadaşım gitti. Geçen sene birlikte iftara giderdik ramazanın gelmesi bile beni tetikledi. Doğum günümde bana sürprizler hazırlamıştı doğum günüme bir ay var onsuz geçireceğim diye girmek bile istemiyorum yeni yaşıma

e tamam da sevgili insanin hayatinda niye var? bunca memnun degilsen sen ayrilsaydin.
su söylediğin sozlerin bir tanesini söyleyeyim benim hayatimdaki insanin da bana bakisi degisirdi.
kimse kendisini suclayacak insani hayatinda istemez. sevgililer birbirini yüceltmeli, söylemek istedigi seyi suclamadan - sakince soylemeyi bilmeli.
Belli ki ailenizde de böyle herkes herkese suclar gibi konusup sonra neseyle cay icen insanlar varmis ki size normal geliyor, ama normal degil kesinlikle.
ben mukemmelim demiyorum ki. ama su "hakaret degil ki" diye sinirinizi bosalttiginiz sözler de normal degil.
ikili iliskilerde inisler cikislar olur ama kardi tarafi suçlamak- sinirini onda boşaltmak- memnun kalmadigin seyleri bu uslupla suclayarak söylemek de normal degil.
daha dün gitmemiz gereken yere ben hazirdim ama onun uykusu vardi "45 geçeye alarm kurayim gidelim" dedi, kabul ettim. gidince de bekledigimizden cok bir sira vardi, az kalsin yetisemeyecektik. O ara yetisemeyecek olmanin da stresiyle (ve ben de cok uykusuz ve yorgundum) "senin yuzunden gec kaldik" gibi bi sey dedim. sevgilim bunu bile kabul etmeyerek "hayir, 45 gece dedim ve kabul ettin. bu ikimizin tercihiydi" dedi. biraz sessizlikten sonra "evet cok haklisin, saate beraber karar verdik. yetisemeyecegiz diye stres oldum, suclayacak yer aradim" dedim, öptüm özrümü diledim gecti. bundan sonra tekrar bu cumleyi kuracagimi sanmiyorum.
yani ne bileyim, sizin yazdiginiz tarzda cümleleri kursam benim sevgilim de "o kadar mutsuzsan ayrilalim" derdi, ondan bana "sen şöylesin sen boylesin" laflari gelse - bana kendimi kötü hissettirse 3 cocukla ortada kalmadim ya. ayrilirdim biterdi.

Birlikteyken böyle hissetmiyordum o yüzden ayrılmadim her neyse

Ayrildiktan sonra yazdim bunu bu arada

Ben sinirlendim biraz konuştum konustum engelledi sonra instragdam sana ihtiyacım var korkuyorum dedim çünkü sıkıntılı durumlar içerisindeyim ailesel. Onu da gördü engelledi şok icerisindeyim
Boş ver sıkma canını düşünmemeye çalış

Birlikteyken böyle hissetmiyordum o yüzden ayrılmadim her neyse
e birlikteyken sinirli konustum ayrildim demiyor muydun?
böyle böyle insanlar önceki iliskilerinde yaptıkları hatalardan ders alip kendilerini duzeltirlerse zamani geljnce daha duzgun iliskiler kurarlar. ben de ilk sevgilimin oldugu yillarda bir aksam konsere gitmistim, dönüş yolunda mesaj attim uyuyor, sapik gibi on kere aradim acmadi (ise yeni baslamisti ve ertesi gün mesai günüydü). o gencligin ergenligin kezbanligiyla "gece gece eve gidiyorum beni merak bile etmedin, nasil uyursun, olsem kalsam umrunda degil" bilmemne bilmemne. yazdikca yazdim sacma sapan en sonunda da terkettim mesajla. Sabah oldu özür mesajlari bekliyorum gelmiyor, cagri bekliyorum telefon calmiyor. çark ettim tabii :)
o cocuga minnettarim mesela. belki o an benim üstüme düsse ben bu sacma hareketleri iliskinin her alaninda yapacaktım, aliskanlik edinecektim. hic cevap vermeyerek bana harika bir ders verdi - ilk askimi kaybettim.
bundan sonraki hayatimda da asla emin olmadan bir anda gaza gelip ayrilma blofu yapmadim - böyle sacma kezbanliklarim olmadi.
siz de hep hatayi karsi tarafta aramayin. kendinize bakin ve hatalarinizi görün ki tekrar etmeyin.
adam da sizden ayrilmis - bitmis gitmis.
muhtelen sizin sivri dilinizden - sorunlarinizdan - ikili iliskinin sorumluluklarindan biktığı icin su an rahatlamis hissediyordur.
bu saatten sonra israr kiyametle tekrar barissaniz ne olacak ki? eski yakinligi bulabilecek misiniz?
iliskiler baslarlar - guzel devam etmiyorsa bir yerde biterler. cok da atla deve degil yani sevgilisinden ayrilmak.
hic "ayni zamanda sevgili olan arkadaşlarım hala beraber, ben ayrildim" diye kendini ezik hissetme. Hayat böyle bir sey degil ki. tam 10 sene önce huyunu suyunu cok begenmedigim biriyle mutlu bir iliskim vardi. en yakin arkasasimin da huyunu suyunu cok beğenmediği biriyle mutlu bir iliskisi vardi. sonra onlar evlendiler - hatta nikah sahidi ben oldum. mutsuz oldular, anlasamadilar, bir de cocuk yaptılar. yillardir mutsuz mutsuz yasiyorlar. bense benim adami musait bir yerde indirdim, gezdim tozdum hayatima baktim, insanlar girdi cikti vs nihayet hayatimi askinj buldum. yani bu bjr yaris degil ki. en uzun ilişkiye sahip kisi en mutlu olan da degil.
arkadaslarinin gittigi kendi yollari. belki cok mutlu olurlar belki de "icime sinmiyor ama buraya kadar da geldik" diye evlenir mutsuz olurlar. onlara degil kendi hayatina odaklan.
eski sevgiline de yazma sakin. hatta profil resmini falan degistir, birileriyle iftara bulusmalara git - ona laf götürecek kisilerin oldugu platformlarda paylas. asil o zaman afallar "ulan bu kiz kapimda köpekti beni ne cabuk unuttu" diye, o panik olur

konuyu tam okumadım ama sizi her yerden engelleyen, umursamayan bir erkek ile ne olacak sanıyorsunuz ki? birden size aşık olup baş tacı mı edecek? sana sıfır getirisi olan bir şeyin peşinde neden koşulur? üzülmeye bile değecek bir durum değil. severek ayrılmak falan değil bu, öyle olsa anlarım dertlenmenizi, unutamamanızı. istenmiyorsunuz. daha lafa gerek var mı? kendinize değer vermezseniz kimse de size vermez. once kendinizi sevip saymanız lazım ki insanlar da sevip saygı duysun.

Ortak bağlantım olan biri yok. Beni göremez duyamaz kendisi istemezse. Beni de engellediği için profil fotoğrafımı göremez maalesef. Gerçi ben engellemedim girip bakarsa görür mü bilmiyorum. Sivri dil demişsiniz ama inanın kendisi de çok sivri dilli ben ayrildiktan sonra bu mesajı attım ona. Yani gerçekten seven biri için şu yukarda yazdığım mesaj bence engelleme sebebi olmaz. O beni sevmiyor ve istemiyor sebep bu

Beni cok severdi. Hayret içerisindeyim bu yaptığına gerçekten. Bir kere kusarken kapıyı kitlemistim evi yıkacakti kapıyı aç hemen bayilacaksin bir şey olucak diye kendinden çok beni dusunurdu bu dediğim daha geçen yaz nasıl değişir bu kadar korkunc

oluyor. dillere destan aşkla evlenen çiftler ayrılıyor da...

sanirim ben konunuzu yanlis anladim. Konunuzu okuyunca sizin sinirli suclayici mesajlarinizdan sonra engellendiginizi yazinca iliski de bu sebeple bitti sandim ama eski mesajlariniz daha baska.
sizin ayrilma sebebiniz tam olarak neydi?

sanirim ben konunuzu yanlis anladim. Konunuzu okuyunca sizin sinirli suclayici mesajlarinizdan sonra engellendiginizi yazinca iliski de bu sebeple bitti sandim ama eski mesajlariniz daha baska.
sizin ayrilma sebebiniz tam olarak neydi?
Bunalmış sıkıyormusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…