- 26 Ağustos 2017
- 2.999
- 8.007
- 158
- Konu Sahibi meleksima12
Bırak bence ergenusuYa benimki ilk kez engelledi ama nasıl engelleme wp sms arama telegram LinkedIn ordan da engellemiş LinkedIn ne alakaysa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırak bence ergenusuYa benimki ilk kez engelledi ama nasıl engelleme wp sms arama telegram LinkedIn ordan da engellemiş LinkedIn ne alakaysa
Ayrildigin halde bunaltip yazmışsın ben olsam adımı soyadimi değiştiririm.Ayrildiktan sonra yazıp bunalttiktan sonra her yerden engelleyen erkek arkadaşım var. Engeli açmaz sanırım artık degil mi 5 gündür engelliyim.
Bir de bana demisti ki kimse seni benim kadar sevemez hale bakBırak bence ergenusu
LinkedIn'e bile bakmissan yaptığı davranış doğruymuş.Ya benimki ilk kez engelledi ama nasıl engelleme wp sms arama telegram LinkedIn ordan da engellemiş LinkedIn ne alakaysa
Ama öyleymiş gibi davrandı. Ben şu an bunalımdayım gerçekten çaresiz ve yalnız hissediyorum onun desteğine alışmıştımŞu kaygılı , panik halin sana çok büyük hatalar yaptırır.
Bunalttım haklı falan demişsin haklı falan değil.
Eski konuna baktım, net değil, ne istediğinden emin de değil, sen ilişkiyi bitirdiysen yerden göğe haklısın, e peki şimdi neden tükürdüğünü yalayasın ?
Bu adam senin desteğine gücüne ihtiyaç duyacağın biri değil ki.
Tamam anlıyorum şu anki krizini ama bu adam o adam değil işte bunu bi kabullen.
Hayir ekliydik ordan da engellemiş yazmadim oradan tabikiLinkedIn'e bile bakmissan yaptığı davranış doğruymuş.
Ben haksızım o haklı yani engellemekte . Benim eski erkek arkadaşım bana ihtiyacım var sana dese ben böyle davranmazdimAyrildigin halde bunaltip yazmışsın ben olsam adımı soyadimi değiştiririm.
Adı ustunde eski niye sana yazsın.barismak için uydurdugun bir şey sanmistir. Normal sevgilin olsa neyseBen haksızım o haklı yani engellemekte . Benim eski erkek arkadaşım bana ihtiyacım var sana dese ben böyle davranmazdim
Öyle değil ama gerçek ihtiyacim var daha önceden de sorunlarım var dedim ama anlatamamistim. Biliyordu sıkıntım olduğunu ama anlatamadim o zamanlarAdı ustunde eski niye sana yazsın.barismak için uydurdugun bir şey sanmistir. Normal sevgilin olsa neyse
Kaç yaşındasınız? Konuşmak zorunda mı ömür boyu sizle?Ama ben onu istiyorum. Kaybetmek istemiyorum. Yanımda olsun istiyorum. Ayrıca korkuyorum desteğine ihtiyacım var. Ömür boyu her yerden engelli mi olacağım ben böyle. Bir mazimiz var
27 . Değil belki de ömür boyu yanında olacağım sartlar ne olursa olsun dediği için. Ve hep yanımda olduğu icin zor zamanımda yine yanımda olur sandimKaç yaşındasınız? Konuşmak zorunda mı ömür boyu sizle?
Ama öyleymiş gibi davrandı. Ben şu an bunalımdayım gerçekten çaresiz ve yalnız hissediyorum onun desteğine alışmıştım
sinirli sinirli konuştuysan engellemekte hakli. ilgisine sevgisine ihtiyac duyacağın insanlara karsi insan gibi yaklasmayi ogrenene kadar sevgili yapma benceBen sinirlendim biraz konuştum konustum engelledi sonra instragdam sana ihtiyacım var korkuyorum dedim çünkü sıkıntılı durumlar içerisindeyim ailesel. Onu da gördü engelledi şok icerisindeyim
ben davranirdim. bana ihtiyacin varsa bana cicek gibi davransaydin da seni terketmeseydim yaniBen haksızım o haklı yani engellemekte . Benim eski erkek arkadaşım bana ihtiyacım var sana dese ben böyle davranmazdim
Bu adamdan hayır gelmez görmüyor musun kendi başının çaresine bakacaksınDuygusal anlamda ihtiyacım var ona babamı bulsun diye değil gerçekten korkuyorum ve cok kötü bir süreçteyim
Sinirli konuşmadım yani küfür hakaret yok sadece dedim işte ben bla bla sana bu kadar değer verirken sen bana nasıl bu sözleri soyledin ağır konuştun hakkima girdin bir de oruç tutacağım vs diyosun istediğin kadar tut ne anlamı var hakka girdikten sonra. Beni sevmediğini söyle açıkça en azından dürüst diyeyim sana dedim sonra engelledisinirli sinirli konuştuysan engellemekte hakli. ilgisine sevgisine ihtiyac duyacağın insanlara karsi insan gibi yaklasmayi ogrenene kadar sevgili yapma bence
kimse senin ailevi sorunlarini dinleyip dinleyip gerginken kendisini azarlamana izin veremez . iyi yapmış
Tamam en mükemmel sizsiniz her şey de en iyi ben bilirim diyorsunuz. İkili ilişkilerde her şey mükemmel olmaz duygular inişli çıkışlıdır. En ufak şey de taciz demeyi bırakın zaten konuşuyorduk yani art arda görüldü yediğim birine mesaj atmadımben davranirdim. bana ihtiyacin varsa bana cicek gibi davransaydin da seni terketmeseydim yani
kimsenin rehabilitasyon merkezi degilim. eski sevgilim beni iki kere pespese arasin ben de engellerim :) her seyin bir usulü var. yaptiginiz insani taciz etmeye girer
Bunu nasıl başarırım her ilişkim de böyleyim hemen bağlanıyorum. Kendime saygım yok gibi davranıyorumDemek ki o kadar da değerin yokmuş gözünde, demek ki rol yapmış, ya da duyguları bitmiş.
İlk iş durumu kabullenmek. Yoksa yarın bi gün boşta kalsa ve sana dönse bu adam çok canını yakar çoookkkk.
Keşkee beni de zamanında engelleselerdi her yerden, keşke ...
O kadar büyük hatalar yaptırır ki şu bağlanma biçimin sana, onlarca yılın, özgüvenin, neşen, yaşam enerjin gider. Şimdi bikaç ay acı çek ama kendini sevmeyi ve kendine değer vermeyi bir an önce ne yap ne et öğren.
Ama öyleymiş gibi davrandı. Ben şu an bunalımdayım gerçekten çaresiz ve yalnız hissediyorum onun desteğine alışmıştım
Bunu nasıl başarırım her ilişkim de böyleyim hemen bağlanıyorum. Kendime saygım yok gibi davranıyorum