• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yerden engelleyen erkek

Şu kaygılı , panik halin sana çok büyük hatalar yaptırır.
Bunalttım haklı falan demişsin haklı falan değil.
Eski konuna baktım, net değil, ne istediğinden emin de değil, sen ilişkiyi bitirdiysen yerden göğe haklısın, e peki şimdi neden tükürdüğünü yalayasın ?
Bu adam senin desteğine gücüne ihtiyaç duyacağın biri değil ki.
Tamam anlıyorum şu anki krizini ama bu adam o adam değil işte bunu bi kabullen.

Ayrildiktan sonra yazıp bunalttiktan sonra her yerden engelleyen erkek arkadaşım var. Engeli açmaz sanırım artık degil mi 5 gündür engelliyim.
Ayrildigin halde bunaltip yazmışsın ben olsam adımı soyadimi değiştiririm.

Ya benimki ilk kez engelledi ama nasıl engelleme wp sms arama telegram LinkedIn ordan da engellemiş LinkedIn ne alakaysa
LinkedIn'e bile bakmissan yaptığı davranış doğruymuş.

Şu kaygılı , panik halin sana çok büyük hatalar yaptırır.
Bunalttım haklı falan demişsin haklı falan değil.
Eski konuna baktım, net değil, ne istediğinden emin de değil, sen ilişkiyi bitirdiysen yerden göğe haklısın, e peki şimdi neden tükürdüğünü yalayasın ?
Bu adam senin desteğine gücüne ihtiyaç duyacağın biri değil ki.
Tamam anlıyorum şu anki krizini ama bu adam o adam değil işte bunu bi kabullen.
Ama öyleymiş gibi davrandı. Ben şu an bunalımdayım gerçekten çaresiz ve yalnız hissediyorum onun desteğine alışmıştım

Ben haksızım o haklı yani engellemekte . Benim eski erkek arkadaşım bana ihtiyacım var sana dese ben böyle davranmazdim
Adı ustunde eski niye sana yazsın.barismak için uydurdugun bir şey sanmistir. Normal sevgilin olsa neyse

Adı ustunde eski niye sana yazsın.barismak için uydurdugun bir şey sanmistir. Normal sevgilin olsa neyse
Öyle değil ama gerçek ihtiyacim var daha önceden de sorunlarım var dedim ama anlatamamistim. Biliyordu sıkıntım olduğunu ama anlatamadim o zamanlar

Ama öyleymiş gibi davrandı. Ben şu an bunalımdayım gerçekten çaresiz ve yalnız hissediyorum onun desteğine alışmıştım

Demek ki o kadar da değerin yokmuş gözünde, demek ki rol yapmış, ya da duyguları bitmiş.
İlk iş durumu kabullenmek. Yoksa yarın bi gün boşta kalsa ve sana dönse bu adam çok canını yakar çoookkkk.
Keşkee beni de zamanında engelleselerdi her yerden, keşke ...
O kadar büyük hatalar yaptırır ki şu bağlanma biçimin sana, onlarca yılın, özgüvenin, neşen, yaşam enerjin gider. Şimdi bikaç ay acı çek ama kendini sevmeyi ve kendine değer vermeyi bir an önce ne yap ne et öğren.

Ben sinirlendim biraz konuştum konustum engelledi sonra instragdam sana ihtiyacım var korkuyorum dedim çünkü sıkıntılı durumlar içerisindeyim ailesel. Onu da gördü engelledi şok icerisindeyim
sinirli sinirli konuştuysan engellemekte hakli. ilgisine sevgisine ihtiyac duyacağın insanlara karsi insan gibi yaklasmayi ogrenene kadar sevgili yapma bence
kimse senin ailevi sorunlarini dinleyip dinleyip gerginken kendisini azarlamana izin veremez . iyi yapmış

Ben haksızım o haklı yani engellemekte . Benim eski erkek arkadaşım bana ihtiyacım var sana dese ben böyle davranmazdim
ben davranirdim. bana ihtiyacin varsa bana cicek gibi davransaydin da seni terketmeseydim yani
kimsenin rehabilitasyon merkezi degilim. eski sevgilim beni iki kere pespese arasin ben de engellerim :) her seyin bir usulü var. yaptiginiz insani taciz etmeye girer

sinirli sinirli konuştuysan engellemekte hakli. ilgisine sevgisine ihtiyac duyacağın insanlara karsi insan gibi yaklasmayi ogrenene kadar sevgili yapma bence
kimse senin ailevi sorunlarini dinleyip dinleyip gerginken kendisini azarlamana izin veremez . iyi yapmış
Sinirli konuşmadım yani küfür hakaret yok sadece dedim işte ben bla bla sana bu kadar değer verirken sen bana nasıl bu sözleri soyledin ağır konuştun hakkima girdin bir de oruç tutacağım vs diyosun istediğin kadar tut ne anlamı var hakka girdikten sonra. Beni sevmediğini söyle açıkça en azından dürüst diyeyim sana dedim sonra engelledi

ben davranirdim. bana ihtiyacin varsa bana cicek gibi davransaydin da seni terketmeseydim yani
kimsenin rehabilitasyon merkezi degilim. eski sevgilim beni iki kere pespese arasin ben de engellerim :) her seyin bir usulü var. yaptiginiz insani taciz etmeye girer
Tamam en mükemmel sizsiniz her şey de en iyi ben bilirim diyorsunuz. İkili ilişkilerde her şey mükemmel olmaz duygular inişli çıkışlıdır. En ufak şey de taciz demeyi bırakın zaten konuşuyorduk yani art arda görüldü yediğim birine mesaj atmadım

Demek ki o kadar da değerin yokmuş gözünde, demek ki rol yapmış, ya da duyguları bitmiş.
İlk iş durumu kabullenmek. Yoksa yarın bi gün boşta kalsa ve sana dönse bu adam çok canını yakar çoookkkk.
Keşkee beni de zamanında engelleselerdi her yerden, keşke ...
O kadar büyük hatalar yaptırır ki şu bağlanma biçimin sana, onlarca yılın, özgüvenin, neşen, yaşam enerjin gider. Şimdi bikaç ay acı çek ama kendini sevmeyi ve kendine değer vermeyi bir an önce ne yap ne et öğren.
Bunu nasıl başarırım her ilişkim de böyleyim hemen bağlanıyorum. Kendime saygım yok gibi davranıyorum

Niye çaresizsin ? Babanın evden gittiğini yazmışsın, kolay değil yaşadıkların.
Vallahi ben senelerimi, özgüvenimi, kendime olan sevgimi, saygımı kaybettikten ve yaşım da 40'a dayandıktan sonra biraz biraz hallettim bu sağlıksız bağlanma durumumu. Terapi de aldım. Şimdi hala tetikleniyorum, şu an sevgilimle kavgalıyız mesela hala tam olarak sağlıklı bir şekilde bağlanamıyorum. Ama eskisine göre çok çok iyiyim. Eskiden ben de eski eşim beni her terk ettiğinde dönmesi için yalvarırdım. Beni sevmemesi o kadar canımı acıtırdı ki. Nefes alamazdım anksiyete krizleri geçirirdim. Keşke beni engelleyip hiç dönmeseymiş o zamanlarda...

Bunu nasıl başarırım her ilişkim de böyleyim hemen bağlanıyorum. Kendime saygım yok gibi davranıyorum

Back