Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bizde 2 ay sonra evliligimizin altinci senesine adim atacagiz :KK37: 1.5 senedir cocuk istiyoruz. 1 düsük yasadim, bu bana Rabbimin: "henüz vakti zamani degil" deme sekliydi... Biz elimizden geleni yapalim gerisi takdiri ilahi... Simdi ikinci asilamami yaptirdim sonucu beklemekteyim. Hakkimizda hayirlisi olsun :KK46::KK200:

AMİNNN CNM TEK DUAM BU HEPİMİZE TATTIRSIN RABBİM ANNELİK DUYGUSUNU ÖYLE EMİNİMKİ HEPİMİZ MÜKEMMEL ANNELER OLACAĞIZ BAKSANA ŞİMDİDEN NE SAVAŞLAR VERDİK
Minnaklarimiz en kiymetlilerimiz olacak insallah
smilie_baby_124.gif

Bizde 2 ay sonra evliligimizin altinci senesine adim atacagiz :KK37: 1.5 senedir cocuk istiyoruz. 1 düsük yasadim, bu bana Rabbimin: "henüz vakti zamani degil" deme sekliydi... Biz elimizden geleni yapalim gerisi takdiri ilahi... Simdi ikinci asilamami yaptirdim sonucu beklemekteyim. Hakkimizda hayirlisi olsun :KK46::KK200:
Maşallah canım Allah saglık huzur versin nicw nice yıllarınız olsun .. Rabbim bir minikle yuvanızı şenlendirsin ;)

Maşallah canım Allah saglık huzur versin nicw nice yıllarınız olsun .. Rabbim bir minikle yuvanızı şenlendirsin :KK66:
Amin Allah razi olsun canim. Rabbim cümlemizin yuvasindan huzuru, mutlulugu ve cocuk seslerini eksik etmesin insallah :KK200:

Canim hayirli olsun yeni topigimiz.ben yeni farkettim :KK45::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: topigimiz bebis haberleri ile dolup tassin insallahhh:KK46::KK46::KK46: :KK46::KK46::KK46:
Hayirli ve boooolll bebisli olsun insallah :KK46::KK200: Hamilelik konularindan siyrilip bebegim uyumuyor, gazina karsi ne yapmaliyim tarzi konularimiz yakin zamanda olsun insallah :KK68:

ayyy evet tek derdimiz uyumuyor gazı var olsun inşallah sitem eden annnelere öle kızıyorumki:)
Biz yinede öyle anneleri kinamayalim, ne cektiklerini bilmiyoruz sonucta... Insan hep haline sükretmeli, beterin beteri var :)

a aaaa bütün kızlar burdaymış yha :) hiçte haberim yok :Pgeldimm geldimm bend burdayım inşallah yeni günler yeni umutlar getirsinn hepimize bu umutla gecirecegim son 1 hafta :)

aynen valla:) böle şeylere bende dikkat ederim aslında hemde ben hayatta birkere büyük konuştum ve onu yuttum herzamanda sölerim büyük konuştuğun şey başına gelmeden ölmezmiş insan
Aynen öyle canim, benimde basima geldi o yüzden bende elimden geldigince dikkat ediyorum bu konuda :KK17:

a aaaa bütün kızlar burdaymış yha :) hiçte haberim yok :pgeldimm geldimm bend burdayım inşallah yeni günler yeni umutlar getirsinn hepimize bu umutla gecirecegim son 1 hafta :)
Hosgeldin kuzum :KK60:
Insallah 1 hafta sonra güzel haberler verirsin bize :anneadayı::KK200:

sık idrara çıkma kasık ağrısı ve sol kasıkta batma hissi o 10 gündür mevcut zaten göğüste dolgunluk göğüs ucunda hassasiyet hepsini yasıorum.ama bu klomeni ve iğneyi kullanan herkeste olmus onun için onları cok degerlendirmiorum :)
evet cnm malesef o ilaçlarınhepsi gebelik belirtisi yapıyo sen klomenle aşılama mı oldun yoksa yumurta takibimi

Back
X