Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sükür canim iyi diyelim iyi olsun. Gripten yeni yeni kurtuluyoruz maaile. Ise basladim onun telasi var, tabi yani sira su hic bitmeyen ev isleri de bana göz kirpiyor :) Sen nasilsin? Kuzucuklarin nasil?
Gecmis olsun canim aman tek grip olsunda . Ev isi hic bitermi

Sadece grip olduğunu düşünüyorum başka bir şikayetim yok şükür. Sayılar da hızla çıkıyor, insan tedirgin olmuyor değil
Esimin dayisi ve yengesi gripti is yerinfe pozitif haberi alinca testbyaotirdilar pozitif cikti gecmis olsun icin aradim grip sesi baska bir sikayetleri olmamis. Bazisi grip gibi geciriyormus canim tr yede semptomlar bu sekilde orda nasil bilemiyorumda kalbimizi bozmayalim

Evet doğru diyorsun gülüm, her insan farklı geçiriyor. Kimisinde hiç belirti olmuyormuş. Hakkımızda hayırlısı, bitse keşke

Allah razi olsun canim ♥ Iyiyim elhamdülillah, ise baslamak iyi geldi, kafam dagiliyor baya. Sen nasilsin? Kuzular nasil?
Allah daha cok iyilik nasip etsinn canim . Iyiler uyumuyolar cnm kucul dis cikariyor 1.5aydir hic duzen kalmadi yazik .b3nde bunalimdayim bemce

Allah daha cok iyilik nasip etsinn canim . Iyiler uyumuyolar cnm kucul dis cikariyor 1.5aydir hic duzen kalmadi yazik .b3nde bunalimdayim bemce
Amin cümlemize insallah pinkim ♥
Allah kolaylik versin, gecici bir durum her sey düzelecek diye düsün. Öyle kendini telkin et

Amin cümlemize insallah pinkim ♥
Allah kolaylik versin, gecici bir durum her sey düzelecek diye düsün. Öyle kendini telkin et
Aynem cnm saglik olsun insallah ama cok zorlaniyorum resmen yaslanmisim bunyem kaldiramiyor .ikisi iki yandan uyumadi bu gece bi biri agliyo bi biri en son iksinide uyandirdim nasrettin hoca izledik

Aynem cnm saglik olsun insallah ama cok zorlaniyorum resmen yaslanmisim bunyem kaldiramiyor .ikisi iki yandan uyumadi bu gece bi biri agliyo bi biri en son iksinide uyandirdim nasrettin hoca izledik
Kiz yok ne yaslanmasi, sen daha tazecik bir ciceksin
Ne güzel iste kendince bir cözüm bulmussun. Onlar nasreddin hocayi seyrederken sende seyrediyormus gibi yapip uyusaydin keske

Kiz yok ne yaslanmasi, sen daha tazecik bir ciceksin
Ne güzel iste kendince bir cözüm bulmussun. Onlar nasreddin hocayi seyrederken sende seyrediyormus gibi yapip uyusaydin keske
Cok sinirliydim cikolata yedim nasrettin hoca zaman yolculugu yapiyodu hocam benide gotur gittigin yere dedim

Merhaba hanımlar bizler de iyiyiz, Ayşe idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Bir haftadır ateşliydi gece nobetindeydim. İğneli antibiyotik kullandık şimdi geçti çok şükür tahlil verdik sonuç bekliyoruz. Metehan yine aynı inatçılıkla devam, ama artık kısa süreli de olsa ailecek dışarıda keyifli zaman geçiriyoruz. Önceden hep bir kriz olurdu. Zamanla taşlar yerine oturuyor. E-brulim size de geçmiş olsun, işin de hayırlı olsun, evde durmak bir yerden sonra yetmiyor iş yerinde kafa dağılıyor dediğin gibi..

Cok gecmis olsun gülüm. Insallah sonucunuz da temiz cikar
Sagolasin, dogru diyorsun calismaya alisik olunca sürekli evde durmak bunaltiyor insani.

Cok gecmis olsun cnm insallah gecmistir aysecigin enfeksiyonu

Sükür canim iyi diyelim iyi olsun. Gripten yeni yeni kurtuluyoruz maaile. Ise basladim onun telasi var, tabi yani sira su hic bitmeyen ev isleri de bana göz kirpiyor :) Sen nasilsin? Kuzucuklarin nasil?
Çok geçmiş olsun canım yaa valla insan anlamıyor artık belirtileri insana gore değişiklik gösteriyor çok dikkat et..
Bizde iyiyiz çocuklar beni benden alıyor buna şükür büyüyorlar şimdi uyuttum ikisini sıcak çayımı yudumluyorum.Bakalim şu lüksüm kaç dakika sürecek

Çok geçmiş olsun canım ya valla kız çocuklar için çok dikkatli olmal gerek bu konuda hassaslar hemen hastalanıyorlar.
Bizim içinde öyle artık dışarıya çıkma istemiyordum burnumuzdan geliyordu.
Yeni yeni keyifli vakit geçirmeye çalışıyoruz

Sağolasın canım, daha iyiyim şükür öksürükte baya hafifledi.
Ay kıyamam ya, olsun onlar uyurken tadını çıkart uzat ayaklarını dinlen bir kaç sene sonra çok daha rahat edeceksin o günleri düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…