- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 33
Malesef uzin suredir ekstra cekiyorum canim. Bu disler bizi bitirdi emzigi birakti sabaha kdr mememde 10dk arayla emiyor . 30dk bile kesintisiz uyudugum yok 2ay olucak boyleyizÇok tanıdık geliyor bu hisler yalnız değilsin canım
Alpinin en son aktivitesi 16 eylüldeymis. Insallah iyidirlerAl_pi sen izmirdydin sanırım nasılsın canim
Allah’a şükür canım inşallah daha da iyi olun. İnci nasıl? Çok korkmuşturİyiyiz canım iyiyiz çoook kötü günler gecırdık halada sallanıyoruz ama napalım olacagın önüne gecılmez Rabbım beterınden saklasın ..
İlk kez hissetti en son ona hamileydim 10 gün vardı doğuma cok şiddetli deprem olmustu ondan sonrakıler şiddetli ama incinin farkına varamadıgı depremlerdi . Bunda su şişeside düşüp kırıldı cok agladı korktu mutfakta yakalandık ikimiz başbaşa birbirimize sarıldık gecmesını bekledikAllah’a şükür canım inşallah daha da iyi olun. İnci nasıl? Çok korkmuştur
Allah yardimciniz olsunİlk kez hissetti en son ona hamileydim 10 gün vardı doğuma cok şiddetli deprem olmustu ondan sonrakıler şiddetli ama incinin farkına varamadıgı depremlerdi . Bunda su şişeside düşüp kırıldı cok agladı korktu mutfakta yakalandık ikimiz başbaşa birbirimize sarıldık gecmesını bekledikHalen ailecek salonda yatıyoruz korkusu cok kötü Allah kımseye yaşatmasın
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.İlk kez hissetti en son ona hamileydim 10 gün vardı doğuma cok şiddetli deprem olmustu ondan sonrakıler şiddetli ama incinin farkına varamadıgı depremlerdi . Bunda su şişeside düşüp kırıldı cok agladı korktu mutfakta yakalandık ikimiz başbaşa birbirimize sarıldık gecmesını bekledikHalen ailecek salonda yatıyoruz korkusu cok kötü Allah kımseye yaşatmasın
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim bir daha yaşarmasınİlk kez hissetti en son ona hamileydim 10 gün vardı doğuma cok şiddetli deprem olmustu ondan sonrakıler şiddetli ama incinin farkına varamadıgı depremlerdi . Bunda su şişeside düşüp kırıldı cok agladı korktu mutfakta yakalandık ikimiz başbaşa birbirimize sarıldık gecmesını bekledikHalen ailecek salonda yatıyoruz korkusu cok kötü Allah kımseye yaşatmasın
İyiyiz canım bizde aynı hersey o büyüyor ben evde ona yetısmeye calısıyorum .. Sen napıyorsunSelam canım ben aktifim ara ara yazıyorum ama diğer arkadaşlardan ses yok ben iki çocuklu hayata tam gaz devam
Sen nasılsın inci nasil
Ya erken yatmaları harıka .. Ben yatırmaya goturunce bırlıkte uyuyakalıyoruz cogunlukla :) yorgunluktan aksam bende erken uyuyorum çünkü hala sabahın nurunda kalkıyorYaa gerçekten mi cok sevindim hamile olmasına
Ben ne yapayım çocuklarla vakit geçiriyorum zaman naail geçiyor anlamıyorum bir akşam kendime vakit ayirabiliyorum erken yatıyorlar cok şükür
Ah ah genelde bende onlarla uyuyakalıyorum sen 2.cocuk düşünüyor musun artıkYa erken yatmaları harıka .. Ben yatırmaya goturunce bırlıkte uyuyakalıyoruz cogunlukla :) yorgunluktan aksam bende erken uyuyorum çünkü hala sabahın nurunda kalkıyor
Korunmuyoruz uzun süredir ama çocukta istemıyoruz karısıkAh ah genelde bende onlarla uyuyakalıyorum sen 2.cocuk düşünüyor musun artıkYani olursa olsun olmazsa hayırlısı dıyoruz . Zaten öyle istediğim an gelmeyecegini bildiğim için böyle kafam rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?